250GodzinTak 951 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie jestem po procentach jak mnie oceniłaś, więc daruj sobie i zmykaj spać Ty Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 46 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje bądź nie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje Umiesz twerking? Podobno pufe masz solidną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje To pisz Ginie jaka jest nie mnie po alko i zrób oko, bo o tej porze masz rozmazane Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: bądź nie być To ironia była gluptasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To pisz Ginie jaka jest nie mnie po alko i zrób oko, bo o tej porze masz rozmazane Dawno w piżamie jestem i wszystko zmyte. Ciężko nadążyć dziś za tobą Panie Makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, ***** moona i salowa napisał: ty jak zawsze niezorientowana Ktoś musi być niezorientowany by zorientowany był Ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 6 godzin temu Makaron zaopodaj jakiś bit, a salowa zrobi nam prywatny pokaz i będzie du pom tszońść w rytm muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 46 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Makaron zaopodaj jakiś bit, a salowa zrobi nam prywatny pokaz i będzie du pom tszońść w rytm muzyki. tego sie nie da odzwobaczyc wiec ja sie wole wczesniej ewakuowac bawcie sie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dawno w piżamie jestem i wszystko zmyte. Ciężko nadążyć dziś za tobą Panie Makaron Więc idż grzecznie spać w tej piżamce... Wiem, że lekko nie ma ze mną Pani Magdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Więc idż grzecznie spać w tej piżamce... Wiem, że lekko nie ma ze mną Pani Magdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 9 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Przecież sam chciał bym powiedziała. Czyli podpucha. Ciekawe w jakim celu. Ale to też wypłynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach