Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunivas

Piersi i pigułki

Polecane posty

Gość sunivas

Kiedys mialam ladne, okrągłe piersi. Zaczęłam brać Novynette i mialam jeszcze wieksze i ladniejsze piersi. Po roku odstawilam tabletki i moje piersi zrobily sie straszne! Sa teraz male i mam troche sflaczałą skórę. Proszę poradzcie, czy jak ponownie zacznę brać tabletki, to moje piersi wrócą do poprzedniej świetności? Bardzo prosze o odpowiedzi!!

Gość ojej nie strasz mnie
ja biorę novynette i na razie nie mam zamiaru odstawić... rzeczywiście moje piersi sa ładniejsze, bardziej krągłe, jędrne...... jeeeeej czy jak odstawię zrobią się z nich flaczki? :O

Gość miliiiiii
J brałam Novynette 3 lata musiałam odstawic bo zrobiły mi sie po tabletkach włókniaki w pirsi.ale po ich wycieciu powróciłam ponownie do Novynette na próbe.zobaczymy... a piersi mi nie "sflaczały" jak skonczyłam je zazywać :) także nie martw sie pozdrawiam

Gość Sunivas
Ja naprawde nie chce nikogo straszyc i wiem, ze kazda kobieta reaguje inaczej na tabletki, ale w moim przypadku tak bylo! Moje piersi sa w tak oplakanym stanie, ze zaczynam nawet POWAZNIE myslec o operacji powiekszajacej biust! Czy moze ktos jeszcze mi poradzi, czy moze po innych tabletkach wszystko wroci do dawnej swietnosci?

Gość joryka
również brałam wcześniej to co wy przestałam i fakt piersi zmalały;/ do tego dostałam tr adzik teraz biorę cyprest i piersi mam bardzo ładne jędrne i krągłe a i problem trądziku znikł ;) JESTEM ZADOWOLONA - POLECAM

Gość starość_nie_radość
grawitacja działa