Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzyderczaSzlora

Smażę tatułaże

Polecane posty

1 minutę temu, Ojciec Fassbender napisał:

Ty mozesz wyzywac kogos od alkoholików, a jak ktos zwraca uwagę na problem twojej forumowej koleżanki to dajesz argument "Nie pije za twoje, tylko za moje"?  "Zostaw ją w spokoju"? Może zastosuj tez te rady u siebie. Bylbym zobowiązany. 

Nie taki zły króliczek zalajkował twój post. Aż tak bardzo się nudzicie? 😄

Pytanie retoryczne 🙋

Mam nadzieję, że w końcu wyślesz bezrobotną żonę do pracy i zajmiesz się swoimi problemami oraz swoim alkoholizmem sztywniaku. Dobrej nocy 😜🙋

1 minutę temu, SzyderczaSzlora napisał:

Taka ostra bijacz a musiała się ratować psychuszko po rozstaniu z jajcami Haha. I takie kalectwo się rzuca ja menda skacząca. Pomieszanie z poplataniem

1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał:

a twoj byly byl urojony ? bo to chyba lek na schizofrenie 😄

oho, zaczyna sie 😜

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie pije za twoje, tylko za moje. Zostaw ją w spokoju, zajmij się sobą i swoją córką, której mieć nie chciałeś. 

O rozwód, który tu ogłaszałeś nie pytam, bo pewnie nie pamiętasz i cierpisz na pomroczność jasną niczym synowie Lecha Wałęsy 😜

Przecież mieli stąd wypierdalac, dlaczego tu dalej gniją?

Przed chwilą, Cold Updraft napisał:

Przecież nie przeklinasz misiaczku

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

nie tłumacz sie, i tak każde twoje słowo zostanie wykorzystane przeciwko tobie 

🩵🩵🩵🩵🩵

1 minutę temu, Cold Updraft napisał:

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj imbecylu. To relatywnie słaby i bezpieczny lek. Silne to są benzodiazepiny, które być może są ci potrzebne. 

Cicho 😜

Brak mi słów na tępotę… nigdy w życiu nie popiłam leku alkoholem. A ketrel mam w apteczce jako środek, który ułatwiał mi zasypianie po rozstaniu. Bitches, ja się nie muszę tłumaczyć. Ideologia jak widać sama się dopisuje. 🥀 

Ty razem ze swoimi kolezankami robisz ze mnie alkoholika, bo napisalem raz na forum, ze piję drinka, a raz, ze mam kaca. Nie chcesz sie tłumaczyć to nie. Zażywasz ketrel, który jest środkiem wyciszającym dla schizofrenikow oraz osoby cierpiące na dwubiegunkowke oraz w ostatnim czasie regularnie pisałaś na forum bzdury jakbys byla pod wpływem czegos. Zdecyduj sie, bo jako podobno inteligenta powinnaś być spójna. Chyba, ze jestes lekko upośledzona jak Magda.

• Like 1

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj imbecylu. To relatywnie słaby i bezpieczny lek. Silne to są benzodiazepiny, które być może są ci potrzebne. 

no nie jestem psychaitra ale nawet schizol z namiotu pisal ze mial na schizofrenie. teraz sprawqdzilem i widze jeszcze za na chorobe dwubiegunowa to masz bo wmawialas crazy ze ma dwubiegunowke to pewnie znowu z autopsji komus imputujesz. 

Bo nigdzie ich nie tolerują, a w swoim towarzystwie się nudzą, po 5 latach znajomości, kiedy Gapa był żonaty oraz niecały rok są małżeństwem.. 😎😄

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

A od kiedy ci takie zachowanie nie pasuje? 

skąd takie wnioski?

Gnijesz to ty na melinie ze "śledziami", zadłużona, bez pracy (której - w przeciwieństwie do mnie - potrzebujesz finansowo), z dziwnym ojcem, który donosi ci podobno alkohole i upija cię nocami, a okazyjnie robisz za Geniusię wnusię, żeby zarobić. Plus hejtujesz z grubą na kafeterii. Tak że waż słowa. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie taki zły króliczek zalajkował twój post. Aż tak bardzo się nudzicie? 😄

Pytanie retoryczne 🙋

Mam nadzieję, że w końcu wyślesz bezrobotną żonę do pracy i zajmiesz się swoimi problemami oraz swoim alkoholizmem sztywniaku. Dobrej nocy 😜🙋

Tak. Idz spać. Odpocznij od tego hejtowania ludzi. Dobrej nocy 😉

• Haha 1

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

oho, zaczyna sie 😜

No owszem zaczyna się gdy ktoś tego pokroju próbuje innym wmawiać pewne kwestie a sam ma zryta i słaba psychikę. Każda szlorą ale jakoś zadna z nas psychotropów nie brała i nie bierze. I temu bedzie to pojasniane. Nie chodzi o zażywanie lekow samych w sobie. Kto ma rigcz ten wie

• Like 1

3 minuty temu, Cold Updraft napisał:

napisz skarge do swietego mikolaja kolezanka obiecala ze nas nie bedzie a nadal jestesmy. 

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

skąd takie wnioski?

Stąd, że właśnie zwróciłaś się do Geni słowami: "Nie tłumacz się, każde twoje słowo będzie użyte przeciwko tobie", jakbyś potępiała takie praktyki. Podczas gdy praktykujesz to wobec innych codziennie. 

Ty razem ze swoimi kolezankami robisz ze mnie alkoholika, bo napisalem raz na forum, ze piję drinka, a raz, ze mam kaca. Nie chcesz sie tłumaczyć to nie. Zażywasz ketrel, który jest środkiem wyciszającym dla schizofrenikow oraz osoby cierpiące na dwubiegunkowke oraz w ostatnim czasie regularnie pisałaś na forum bzdury jakbys byla pod wpływem czegos. Zdecyduj sie, bo jako podobno inteligenta powinnaś być spójna. Chyba, ze jestes lekko upośledzona jak Magda.

Znowu o mnie? Znowu pijany jesteś?🤓 Czy było coś brane pod dziąsło? Żona nr 1 to miała szczęście, że pozbyła się toksycznego balastu w postaci ciebie. Biznesmenie z firmowymi kontami z autyzmem 🤓

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Gnijesz to ty na melinie ze "śledziami", zadłużona, bez pracy (której - w przeciwieństwie do mnie - potrzebujesz finansowo), z dziwnym ojcem, który donosi ci podobno alkohole i upija cię nocami, a okazyjnie robisz za Geniusię wnusię, żeby zarobić. Plus hejtujesz z grubą na kafeterii. Tak że waż słowa. 

Przy okazji, ja tego nie czytałem, to ty opowiedziałaś, ze Gina pisze na forum o jakis śledziach i wyjaśniłaś, że to podpaski. Tak samo jak tego, ze dorabia sobie wysyłając jakies treści czy zdjęcia mężczyznom. Jeżeli to prawda, a myślę, ze ona grubo wymyśla, to straciła instynkt samozachowawczy... 

• Like 1

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Zgłoszone. 

Przeloguj się i zalajkuj post męża 😜

🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Znowu o mnie? Znowu pijany jesteś?🤓 Czy było coś brane pod dziąsło? Żona nr 1 to miała szczęście, że pozbyła się toksycznego balastu w postaci ciebie. Biznesmenie z firmowymi kontami z autyzmem 🤓

Idz spac. Przypominam, ze sie żegnałaś. 

Cieniasku wywiadu mosadu ja niczego nie daje skarbie. Wiem że masz wielki dysonans poznawczy związany z mojo osobo ale fakty som jakie som więc zbastuj z fantazjami

4 minuty temu, Ojciec Fassbender napisał:

Zgłoszone. 🎪 w pobliskim 🎪 potrzebują clowna, nadajesz się złotko. 

Wez ketrel i idz spac. 

Nie mam reakcji i całkiem puste konto 🤗

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Screen i zgłoszone. To już są grube i obrzydliwe pomówienia. Zagalopowałaś się za bardzo bezrobotnico. Ale to się skończy.

Przy okazji, ja tego nie czytałem, to ty opowiedziałaś, ze Gina pisze na forum o jakis śledziach i wyjaśniłaś, że to podpaski. Tak samo jak tego, ze dorabia sobie wysyłając jakies treści czy zdjęcia mężczyznom. Jeżeli to prawda, a myślę, ze ona grubo wymyśla, to straciła instynkt samozachowawczy... 

przeciez ona tu pisala po pijaku ze chlop sie do niej dobiera a ona nie chce a na drugi dzien jak wyrzezwiala to pisala ze jej telefon zabral kolega. 

byl okres ze co dwa dni pisala ze idzie na randke mimo ze chlop sie nie podoba ale bedzie zarcie i wino i tak co dwa dni bylo picie i pisanie zali ze chlop sie dobeira albo zostal na noc a ona nie chce. 

Screen i zgłoszone. To już są grube i obrzydliwe pomówienia. Zagalopowałaś się za bardzo bezrobotnico. Ale to się skończy.

Przedstawiam, co sama pisałaś. Jeśli to nieprawda, przestań pisać takie rzeczy, proste. 

No jeśli zapijesz ketrel trunkiem to z pewnością. Wojowniczko za dychę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się