Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninkaaa

SEX!!! Jak się zniechęcić?

Polecane posty

Gość Ninkaaa

Mój chłopak wyjechał na 2 miesiące( nie ma go jużmiesiąc), a ja mam straszną ochotę na seks. Nie wiem już, jak się powstrzymywać. Naprawdę go kocham i chce być wierna, ale nie wiem, jak dać radę. Z moim chłopakiem kochamy się średnio 7 razy w tygodniu i to bardzo intensywnie, gdyż ja po prostu tego potrzebuję. A teraz nie wiem, jak bez seksu dam sobie radę! Chyba jest coś ze mną nie tak! Pomóżcie!!!

Gość współczuję....
ja to bym chciała z innym spróbować z czystej ciekawości...moj chłopak byl moim pierwszym i jestem ciekawa, jak by było z innym... nie aż tak bardzo, myślę, że go nie zdradzę, bo wiem, że na to nie zasłuzył. Ale jestem ciekawa, bo z innym na pewno by było inaczej. A najgorsze, że moja przyjaciółka-dziewica, która jest dobrą koleżanką mojego chłopaka na moim miejscu zrobiłaby to, a druga przyjaciółka, która też była dziewicą, gdy poznała swojego chłopaka (są ze sobą 3 lata), też z ciekawości chciałaby spróbowac z innym... chyba mamy kurewskie geny... może rzeczywiście wszystkie koiety mają w sobie coś z kurwy....... :(

Gość Ninkaaa
Do "pozostaja ci palce": Dziewczyno ja ma naprawde powazny problem a ty mi tu takie cos wypisujesz!!! Nie zycze tobie, obys takie cos kiedys przezywala, ale moze jestes poprostu oziebla! Jesli masz pisac cos rownie glupiego, to lepiej nic nie pisz!

Gość hi
ty kochasz sex czy swojego faceta???????????jakbys go kochala to nie mialabys problemu!!!ale z tego co piszesz wychodzi ze jestes zwykla ku....!!!!

Gość Ninkaaa
Do hi: Naprawdę "dziekuję" za takie komentarze! Bardzo mi pomagasz! Dziewczyno, ty nie wiesz przez co ja przechodzę! Nie kocham swojego faceta? Jak w ogole mozesz tak mowic. Przeciez gdyby tak bylo nie mialabym zadnego problemu! Ja po prostu juz od dluzszego czasu przypuszczam, ze jestem nimfomanka i potzrebuje pomocy! Nie wiem gdzie i do kogo mogę się o nią zwrócić! Hi ty nią za pewne nie jestes i w ogole nie zdajesz sobie sprawy z tego jakie bzdury wypisujesz!

Gość ooooooooooooo
To sie lecz u seksuologa, bo to sie nazywa uzaleznienie.

jak masz POWAŻNY problem to idź do seksuologa, a nie szukaj porady u ludzi na forum :( ja, jako nie specjalista, mogę tylko doradzić dwie rzeczy: wizytę w seks szopie i poszerzanie horyzontów masturbacyjnych lub bardzo intensywne uprawianie sportu (rower, bieganie, siłownia itp.)...takie do zakwasów i bólu wszystkich mięśni. powodzenia życzę