Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala1312

pixy- prosze o pomoc

Polecane posty

do eugleny..... prosze cie, nie rob tego samego bledu co ja, nie mozna w dzisiejszych czasach wierzyc bezgranicznie dzieciom, nie gniewaj sie ale.... ja tez wierzylam swojemu synowi, wrecz go zawsze broniłam przed nauczycielami i zawsze tłumaczyłam, co nie znaczy ze twoj syn ma miec takie same problemy jak mój ale.... musisz miec oczy szeroko otwarte, naprawde. pewnie gdyby nie to co przeczytałam na jego gg teraz bym spała do gory d... i swiecie bylabym przekonana ze chlopak po prostu przyszedł zmeczony i padł na pysk a teraz juz patrze na to inaczej.

No wlasnie... jeden ma tyle silnej woli zeby przestac a inny nie i tu jest problem a on moim zdaniem nie przestaje a sie w tym pogłebia, jakis czas temu znalazłam w jego spodniach lufke z ktorej smierdziało trawą, powiedział ze to kolegi a dzisiaj wiem ze z trawy przerzucił sie na jakies prochy, nie wiem co on moze brac teraz tyle tego jest.

Gość Ewenement
Myślę, że twój synek za bardzo cwaniakuje i ktoś powinien mu spuścić poważny wpierdol. Chcesz, mogę ja. Z natury jestem spokojny, też mam 16 lat i chętnie Ci pomogę tzn. wybiję mu z łba pixy metodami ręcznymi (postaram się chłopaka nie uszkodzić zbytnio, nie wybić zębów). Kiedyś miałem kumpla, zaczął brać, tyle, że chciał przestać, ojciec źle podszedł do sprawy i kilka dni później gość się powiesił. Rozmową nic nie wskórasz. Do tego ma kuratora...

osoby uzależnione są mistrzami jeśli chodzi o uniki i kłamstwa, wiem też że wiele rodzin się poddaje bo nie są w stanie sami się uporać z tym ciężarem. na jednych działają rozmowy inni mają z tego niezły ubaw a jeszcze innii nic sobie z tego nie robią. masz naprawde nieciekawą sytuacje ale radze się uzbroić w cierpliwośc i być stanowczą w swoim postępowaniu

ja napewno sie nie poddam.... tylko co zrobic aby bylo lepiej a nie gorzej?.... pytanie bez konkretnej odpowiedzi!

alu 1312 już tu była mowa co powinnaś zrobić, dostałaś wiele cennych rad, wykorzystaj je. nie oczekuj że ktoś poda Ci na tacy jakiś złoty środek jak masz walczyć, każdy przypadek jest inny do każdego stosuje sie inne metody, a co za tym idzie potrzebna jest wiedza z tego zakresu którą posiadają specjaliści

dziekuje wszystkim za rozmowe połoze sie spac, w koncu rano musze byc w pracy, ciekawa jestem czy usne po tych emocjach, czytam wypowiedzi ludzi z roznych linków ktore mi podaliscie i co?... wiekszosc chwali, jakie to fajne... jesli i mojemu synowi tez jest tak dobrze jak bierze to swinstwo to nie bedzie latwo to zwalczyc, ale bede starala sie dac temu rade. jutro tu zajżę, jesli macie ochote to piszcie. Pozdrawiam wszystkich rozmowców... miłej nocki. pa.

Gość poszukaj na szafie za szafą
pod łózkiem, za lóżkiem, odsuń szuflady i pod meblami, w różnych pudełeczkach, w portfelu, za obrazami, grzejnikiem, aha no i wogole jak ktos juz troche siedzi w dragach, to ma troche rekwizytów na to wskazujących: maluje liście konopii, nosi takież naszywki, zestawia ze sobą bodajże kolory: żółty, zielony i czerwony, słucha boba marleya albo zakręconej muzyki, długo śpi, o wiem !! spróbuj sprawdzić historię stron, na jakie wchodził. to też dobry sposób, aby dowiedzieć się czy interesuje się narkotykami. bo jak się interesuje, to znaczy, ze i chce tego spróbować, albo już to zrobił. a znasz jego kolegów?? spróbuj ich poznać, dowiedzieć się, co to za chłopcy. jeśli oni także będą dla ciebie podejrzani, możesz spróbować pogadać z ich rodzicami. może i oni mają podobne problemy, rqzem będzie wam łatwiej... OCZYWIŚCIE TYLKO TAK, ZEBY MŁODZI SIĘ NIE DOMYŚLILI !!! aha no i zawsze może się zdażyć, ze trafisz na takiego rodzica, który stwierdzi, że ich dziecko jest święte, i się na ciebie obrażą, że wogóle pomyślałaś, że jest inaczej. powodzenia !!! jak mi się coś przypomni, to jeszcze dopiszę.

Gość Firn
A ojciec gdzie? Jak już chłopak ma na koncie pobicia, bierze pixy (Do tego pewnie jego ubiór to standardowy ortalionowy dres) to już jest za późno. Jak się głaskało go, gdy trzeba było skarcić to niestety takie są efekty. Dla niego jesteś nikim (Tzn nie stanowisz dla niego autorytetu) i w żaden sposób na niego nie wpłyniesz chyba że jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności drastycznie wpłynie na niego otoczenie. Myślę. I nie będę tu owijał w bawełnę, że skończy jako recydywa. Narkotyki to nic strasznego gdy bierze je odpowiedzialny człowiek, ale jeżeli dzieciak ma na sobie już kuratora a nauka to ostatnia rzecz o jakiej myśli to mogę się założyć że on do tej grupy odpowiedzialnych nie należy. Jedyne co mi przychodzi do głowy co mogłabyś spróbować to w jakiś sposób sprawić aby doświadczył nieprzyjemności związanych z drogą jaką obrał lub nakierować go na jakieś zainteresowanie które zmieni jego podejście. Towarzystwo w jakim się on obraca też jest bardzo istotne ale niestety na to nie masz wpływu (Już za późno)

Gość gość
pixy to są małe jakby tabletki w kształcie truskawki i są różowe większość na to mówi "koło"/ " kółko " wydaje mi się ze nie są bardzo groźne po nich jesteś wyluzowany możesz mieć jaką fazę chcesz być nerwowy spokojny możesz widzieć też rzeczy nie stworzone , Masz po tym bardzo duże źrenice jak to z Ciebie schodzi jesteś bardzo zmęczony i myślisz o spaniu , Masz bardzo po tym duże przemyślenia jeżeli masz jakieś problemy weźmiesz to i znajdziesz rozwiązanie w 5minut , to jest robione na anfetaminie na stronach internetowych można to znaleźć na czym jest to robionie jak schodzi z Ciebie cała faza poprostu jesteś naćpany , te tabletki są pod język albo można je przepic wodą, można się od tego uzależnić jak od wszystkiego , jak syn śpi może Pani z nim rozmawiać jakby przez sen powie Pani całą prawdę bo jak ktoś to zazyl to mówi prawdę i zaczyna się stresować , rozmowa z synem napewno Pani i jemu pomoże;)

Gość Dziewczyna z imprez
Jeśli chłopak bierze to przed imprezami norma, pół godziny od wzięcia zaczyna działać, extazy wywołuje euforie, pobudzenie, nie czujesz skutków alkoholu, kosztuje od 20 do 40 zl max, w zależności od ilości jaką weźmie tak sie czuję, czyli im więcej tym bardziej pobudzony itp.

Gość StaryJaracz
Po extazy galki oczne są wieksze

Gość gosc

i jak sie potoczyła dalsza historia?

Gość Ktoś

Po pixach będzie cię kochał, będzie leniwy,  źrenice będą duże ale to wystarczy inne światło i się zmniejszają. Trawa przekwione oczy, kryształ duże oczy i nie będzie spał w nocy. 

Gość Ktoś

A kosztują od 15 do 35 zł zależy co 

Gość Ktoś

Trawa 40 za gram tak samo kryształ. Zwroc uwagę na to czy nie padają takie słowa jak ciocia w wiadomościach 

Gość xddd

elo co z synem?

Gość Ala54

I jak teraz wyglada sytuacja po 14latach