Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _*nadia*_

jakie prezerwatywy są najlepsze?

Polecane posty

Gość _*nadia*_

Które was nigdy (?) nie zawiodły...uzywamy durexów..ale zastanawiam sie nad zmianą :)

Gość tyka
Durex Close Fit

Gość AAaaAAaa
Unimil czerwone i żółte... Niska cena, zapach jest oki. Nigdy nie pekly!

Gość hilda
Durex Extra Safe,zdecydowanie!

Gość Taka sobie mała ja
Ja teraz mam tabletki,ale jak kochaliśmy się z zabezpieczeniem typu gumka,to zawsze byly to Durex Extra Safe

Gość każde-
właściwie użytkowane...Unimil jest b. dobry!

Gość agniecha88
A jak sie kochaliscie w gumce z ktora wiedzieliscie ze wszystko na bank bylo dobrze to nie mieliscie schiz przed okresem ze jednak moze cos bylo nie tak :)????

Gość _*nadia*_
he he he..ja tak mialam...niby wszystko dobrze a potem głupie przypuszczenia... ale nie chce faszerowac sie hormonami wiec jednak zostaniemy przy gumkach :) do tej pory byly durex extra safe, cena jest jednak dobijajaca na dluzsza mete :(

Gość od 3 lat unimil
i nigdy nie zawiodl:D extra safe jakies takie ciasnowate;)

Gość Mała******
Unimil, obojętnie jakie. 10 lat stażu :) i nie było wpadki, odpukać. Durexy ( nie pamiętam jakie) dwa razy pękły. Na szczęscie bez skutku :)

Gość czarnanika
z tego co czytam to wiekszosc tak jak ja stosuje "durex extra safe!"praktykuje od ok pol roku...i ani jednej wpadki..uzywalam tez unimilkow ale...mimo ze takze nie pekly to...obcieraly troszke!o tanszych gumciach nie wspomne...mysle ze na to warto ydac kase na lepsza jakosc..choc na dluzsza mete..hm...ale durexiki maja tez takie meeega wielkie paki..hehe chyba sie cos tam na nich zaoszczedza:)ale mysle ze gumka zalozona dobrze i sprawdzona wczesniej czy nie jest uszkodzona od poczatku nie peknie...zazwyczaj:)ale mysle ze przed...finalem warto sprawdzic czu gumka jest nadal cala!pozdrowionka!AAAA!powiedzcie mi czy ciensze prezerwatywy sa bardziej narazone na pekniecie??!!