Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie mała ja

Czy możliwa ciąża w tym wypadku???

Polecane posty

Gość Taka sobie mała ja

Mam pytanie... Skończyłam brać pierwsze opakowanie Logestu. Boję się,że może być coś nie tak :( Pierwszą pigułkę wzięłam zgodnie w pierwszym dniu cyklu. W 5 dniu cyklu już kochałam się bez zabezpieczenia żadnego dodatkowego,byłam pewna,że skoro biorę pigułki to wszystko powinno być OK.Może się myliłam :( :( :( Po tygodniu brania tabletek,no,może po 10 dniach zaczęły mnie boleć jajniki. I tak od tego czasu codziennie. Nie jest to taki straszny ból nie do wytrzymania. Ale jednak. Momentami jest mi niedobrze,ale to dopiero od niedawna.I też nie tak,żeby zbierało mi się na wymioty. Teraz czekam,może krwawienie się pojawi,a może te bóle to tylko skutki uboczne brania pigułek.... Nie mam pojęcia.Dziś mija drugi dzień od tego jak skończyłam pierwsze opakowanie. Myślicie,że może być coś nie tak?? Tyle się nasłuchałam o "wpadkach" przy braniu pigułek.. Dodam,że regularnie brałam o tej samej porze,zero spóźnień. Zero wymiotów,biegunek i innych sensacji.... Piszcie,proszę... I nie śmiejcie się ze mnie...

Gość kk***
moim zdaniem to tylko skutki uboczne, jak sama piszesz pierwsza pigulke wzielas pierwszego dnia okresu czyli od poczatku bylas zabezpieczona.A okres przyjdzie, jak ja bralam Logest to dostalawalam zawsze 4 dni :)

Gość ixxx
skoro bralas regularnie to na pewno jest wszystko okej! raczej zwaliłabym to na pigułki, czasem po pigułkach są identyczne objawy jak w ciązy :o a jesli nie bedzie krwawienia to zrob test..

Gość wronnaa
Mysle, ze to sa reakcje organizmu na hormony. Wpadki przy tabletkach zdarzaja sie kiedy bierze sie jeszcze jakies leki, albo bierze sie nieregularnie. Ja tez sie balam na poczatku i to tak, ze kochac sie z moim mezczyzna zaczelam dopiero po trzecim opakowaniu, ale mysle ze wsyztsko bedzie dobrze. To tylko iracjonalny strach

Gość Taka sobie mała ja
Ja też mam taką nadzieję... Dziękuję Wam,poczekam jeszcze sobie :)

Gość powiadom nas o wszystkim ok

Gość Taka sobie mała ja
Na pewno się odezwę :) Dziękuję Wam kobietki :) Staram się uspokoić.

Gość samiutka_
wronna co ty pieprzysz? tabletek wcale nie trzeba brac rozno o jednej porze. mam super ginekologa i czytalam mnostwo stron i kazdy lekarz mowi ze sa skuteczne jak nie minie 12 godzin. Moj lekarz mowil ze na ulotkach to pisza takie horrory ze szok. ja biore tabletki w miare regularnie ale zdazaylo mi sie robic przerwe do 9 godzin i jakos dziecka nie mam do tej pory. zanim zaczniecie cos radzic douczcie sie

Gość Taka sobie mała ja
Samiutka :) hehe :) ja bralam regularnie i o jednej porze :) mam nadzieje ze tez bejbika miec nie bede jak narazie:)

Gość te bolace jajniki i mdlosci
to jest normalny skutek uboczny. Jak nie minie po 3 opakowaniu to trzeba sie zastanowic nad zmiana tablet (chyba, ze sie np. przeziebilas i stad te bole)

Gość Taka sobie mała ja
Juz 3 dzien przerwy...a krwawienia brak... trzeba jeszcze czekac....

Gość luteńka
mi się pojawia 3 dnia pod wieczór, najpóźniej 4 dnia rano;-) cierpliwości

Gość koli25
Ja własnie skończyłam pierwsze opakowanie Novynette i okres dostałam dopiero w 5 dniu.I tak zdążyłam sie juz nastresować :) A co do mdłoscito chwilami tez je mam ale miałam je za kazdym razem jak wracałam do tabletek po dłuższej przerwie i z czasem przechodzą :) także cierpliwości pozdrawiam :)

Gość Taka sobie mała ja
Dziękuję kobietki:) mam nadzieję,że ja też w końcu dostanę to krwawienie :) Mdłościami już się nie przejmuję:) hehe Uspokoiłyście mnie bardzo:) Teraz idę sobie z moim facetem na spacer i nie będę już myśleć o niczym.... :):):):)

Gość Taka sobie mała ja
A powiedzcie mi kobietki czy możliwe jest też,że krwawienie może wystąpić dopiero w tym ostatnim siódmym dniu przerwy??? Czy możliwe jest aby krwawienie się spóźniło,i byłaby to reakcja organizmu na hormony??? Ja już sama nie wiem....

Gość Taka sobie mała ja
Kobietki :) Juz nigdy w zyciu nie bede schizowac :) Już jest czerwono i jest OK :):) Dziękuję,że mnie uspokoiłyście :):) Pozdrawiam serdecznie i zamykam temacik :):) buziaki :):)