Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleniaaana

CZy to prawda ze w czechach duzo tansze sa tabl antykoncepcyjne..kto wie?

Polecane posty

Tak. Tylko moga byc problemy, bo moga ci nie przyjac naszej polskiej recepty....wiec to chyba nie ma sensu.

tak to prawda,ja ostatnio kupowalam trojpak za ktory zaplacilam 40 zl (biore cilest) akurat w tej aptece co bylam bez problemu mozna realizowac polskie recepty tylko bylo trzeba koronami placic, mysle ze przy granicy bez problemu kupisz tabletki na polska recepte

Gość nareszcieee
w tutrcji sa tabletki anty jeszcze tansze,moja kolezanka kupila na 3 miesiace tabl.za niecale 2 € ok (1,60 €)

Gość a w anglii
cala antykoncepcja jest darmowa.Idziesz do lekarza mowisz co chcesz.dostajesz recepte i gotowe.Na ogol daja recepte na ok 6 listkow:)

Gość tyylko tyle
bobi mozesz dac znac w jakim miescie w Czechach byłas i gdzie kupowałas? ja tez mieszkam blisko granicy i ostatnio myslalam o tym zeby recepte tam zrealizowac... Z gory dzieki;)

hmy szczerze mowiac niewiem co to za miasto, ale bylo to przy granicy w chalupkach i bylo trzeba tam gdzies z 5 min samochodem jechac, bo tam zaraz przy granicy nie bylo apteki, zawsze sie mozna spytac kogos gdzie znajdzies najblizsza apteke:) ludzie raczej rozumieja tam nas

Gość tyllko tyle
Dziekuje bobi1985 :)

Gość marrttkan
up.........

Gość tyllko tyle
Byłam w czeskim Cieszynie,3 opakowania Harmonetu kupiłam za 457 koron. Mi sie opłacało;) Na polskie to 60 zł,u nas zapłaciłabym 90 zł:)