Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rika2

Do biorących tabletki - proszę o radę !!!!!!!

Polecane posty

Gość rika2

Ze względu na wyjazd nad morze (nie chciałam, żeby wypadł mi wtedy okres) wzięłam dwa opakowania tabletek pod rząd, bez robienia 7 dniowej przerwy. Ostatnią tabletkę z drugiego opakowania wzięłam w piątek. W sobotę pojawiło się mi niewielkie plamienie, które w niedzielę ustało. Minęło już 5 dni odkąd wzięłam ostatnią tabletkę, a normalnego okresu nadal nie mam. Cały czas za to odczuwam ból podbrzusza. Dziewczyny, które macie jakieś doświadczenie w braniu 2 opakowań tabletek pod rząd, może Wy coś doradzicie? Nie mam pojęcia czy to naturalna reakcja organizmu, czy to ciąża, czy mogę nie dostać wcale okresu i powinnam zaprzestać branie tabletek i zgłosić się do ginekologa, czy też to lekkie (bardzo lekkie) dwudniowe krwawienie to był właśnie mój okres? Bardzo proszę o pomoc...

Gość MysQa
Napewno to nie jest ciaza ... poprostu Twoj organizm dostał uderzeniową dawke hormownow bo nie miałas przerwy i nastapiły zmiany .. skoro pobolewa brzuszek to dobrze ... wsyztko sie tam zbiera i moze w przeciagu tygodnia wystapii krwawienie :) a do zapłodnienia tak czy siak nie moglo dojsc :*

Gość to ja 19
jezeli nie robi sie przerwy miedzy opakowaniami to okres nie wystepuje tylko wlasnie niewielkie plamienia ktore tez nie zawsze wystepuje wiec sie nie przejmuj wszystko jest ok i nie jestes w ciazy!!!