Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes1234567

CZY SĄ KOBITKI KTÓRE RODZIŁY W SZCZECIN ZDROJACH

Polecane posty

Gość agnes1234567

JAKIE SĄ WASZE WSPOMNIENIA Z TEGO SZPITALA CZY JESTEŚCIE ZADOWOLONE Z PERSONELU>>>>> BO JA TAK ALE NAJBARDZIEJ Z PATOLOGII CIĄŻY TAM SĄ SUPER POŁOŻNE BO NA NOWORODKACH SĄ NIEKTÓRE NIEMIŁE I WCALE NIE POMAGAJĄ>>> A NA PORODÓWCE SĄ TEŻ FAJNE BABKI DUŻO POMAGAJĄ>>> OPOWIDCIE O SWYCH DOŚWIADCZENIACH Z TYM SZPITALEM

czesc ja co prawda jeszcze mama nie jestem - ale wlasnie interesuje sie Zdrojami - przygotowje sie do bycia mama z roznych stron czytalam na gazecie o kilku lekarzach polecanych - ze Zdrojow - byl jakis na S (nie moge sobie przypomniec nazwiska) i doktor Ira z patologii myslalam o tym, zeby wybrac sie do lekarza, ktory tam pracuje, zeby prowadzil ciaze - i pozniej miec ten komfort psychiczny, ze ktos znajomy do mnie zajrzy... a jak to jest z poloznymi? warto umowic sie z jakas, zeby asystowala przy porodzie? zeby na znak sygnal przyjechala do szpitala? moze znacie jakas polozna stamtad?

Gość agnes1234567
najlepiej wspominam panią doktor PŁODOWSKĄ dobry lekarz oraz ordynator ale nie pamiętam nazwiska ale to nie Ira bo on jest na ginekoligii położne są naprawde fajne jedną najbardziej pamiętam tylko nazwiska nie ale na imię ma BASIA

Gość agnes1234567
ponawiam

Gość ktos jeszcze
moze ktos jeszcze cos napisze ciekawego, bo ja bylabym zainteresowana

Gość a nie możecie
zajrzeć na forum gazetowym na wątek szczecińskie ciężarówki? Ten temat jż był tam tyle razy wałkowany.....

Gość cafeterianka
wiele kobiet ze Stargardu Szcz. jeździ tam rodzić, lecz chyba w Stargardzie też są już dobre warunki, czy któraś z Was już tam rodziła?