Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeee

z Cilest na Yasmin ...

Polecane posty

Gość meeeee

kto tak miał? , jakie "wrazenie" , czy cos dolegalo, po których sie lepiej czułas, czy miałas wczesniej wahania nastroju niskie libido itp.?

Gość zapytanko
jaka robic przerwe?7dni czy zaczac yasmin w pierwszym dniu krwawienia(na zasadzie z wiekszej dawki na mniejsza)??

ja tak zmienialam, ze wzgledu na nastroje depresyjne, ataki agresji, placzliwosc, brak ochoty na seks i jeszcze kilka innych powodow. ;) Po yasmin bylo o wiele lepiej, ale dla mnie strzalem w 10 okazal sie harmonet. Jesli chodzi o mdlosci i bole glowy na poczatku brania, to mialam je przy cilescie, przy yasminie nie, przy harmonecie przez pierwszy miesiac myslalam, ze zaraz zejde i mialam ohote rzucic to w cholere.. Przeczekalam i warto bylo. Jesli chodzi o to, kiedy zaczac brac - najlepiej normalnie, po 7 dniach przerwy.

Gość zmienna64
z cilestem dla mnie podczas okresu i przed to byly nienajlepsze dni mialam straszne hustawki,nerwy i w ogole bole brzucha jakbym w ogole nie zazywala anty.z kolei od harmonetu zaczelam ale gin mi powiedzial ze one nie sa do konca skuteczne...wiec sioe troche przestraszylam i zmienilam ale ogolenie musze powiedziec ze harmonet byl chyba najlepszy(zadnych skutkow ubocznych itd)

Gość ona.22
Właśnie będę zmieniać Cilest na Yasmin, trochę się obawiam, po Cileście bylo źle, mam nadzieję, że po Yasmin będzie lepiej

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu