Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteeecccek

CZY KTOS SCHUDL PO YASMIN? BIORE DIANE 35 I ....

Polecane posty

Gość koteeecccek

mimo duzych wysilkow nie udaje mi sie schudnac nawet kilograma. Nie wiem moze to przyczyny brania tych pigulek... moze zatrzymuje wode w ogranizmie. Chce przejsc na Yasmin.. moze cos mi to pomoze...

Yasmine dziala odwadniajaco, przez co mozna wlasnie chudnac (nastepuje odwodnienie organizmu i przez to spadek wagi, a nie prawdziwe chudniecie). A odwodnienie sprzyja zageszczaniu krwi i w rezultacie powstawaniu zakrzepow .tyle mam do powiedzenia:classic_cool:🖐️

Gość koteeecccek
wiem ze takie maja dzialanie. Ale to juz chyba lepsze od Diane i puchniecia tu i owdzie. wkurza mnie to. Dzieki za wypowiedz

bierz Diane i popros lekarza o recepte na spironol (dwa zlote za opakowanie). Bedziesz miala ten sam efekt co przy Yasmin a o ile taniej. Do tego spironol dziala antyandrogennie wiec wzmacnia dzialanie diane :)

Gość koteeecccek
Dzieki, ale przeczytalam: Dzia?ania uboczne: Lek mo´´e powodowaç zaburzenia poziomu elektrolitów we krwi. U m´´´czyzn powi´kszenie i bolesnoĘç gruczo?ów piersiowych oraz impotencj´. Ponadto wymioty, biegunki, apatie, zmiany skórne, zaburzenia miesiŕczkowania, nieprawid?owe ow?osienie i pogrubienie g?osu. Podwy´´szenie kreatyniny i mocznika w surowicy. Uwagi: Leku nie nale´´y stosowaç u kobiet w ciŕ´´y i podczas karmienia piersiŕ, chyba ´´e lekarz zadecyduje inaczej. Preparat stosowany u sportowców mo´´e powodowaç dodatnie wyniki testów antydopingowych. Podczas leczenia nale´´y unikaç przyjmowania alkoholu. troche duzo tych skutkow ubocznych a alkoholu to ja nie unikam>....

to nie prawda. Ja tak stosuje juz dlugi czas i nic mi nie jest. Sprobuj. Przy Yasmin tez mozesz miec zaburzenia elektrolitow we krwi, cos z kreatynina (przez odwodnienie). U facetow stosuje sie spironol w przypadku raka (zeby obnizyc poziom testosteronu i przez to moga miec impotencje). A u nas jest jak najbardziej wskazane obnizenie testosteronu

Ja to biore juz dlugo i tez pije alkohol. to chyba chodzi o to, ze alkohol odwadnia i nalezy uwaazac, zeby sie nie odwodnic za bardzo.

Gość Mus owocowy
Ja właściwie nie biorą Yasmin, ale Novynette, ale udało mi się schudnąć kilka kilogramów. Na początku bałam się w ogóle zacząć brac tabletki, bo koleżanki mnie straszyły, że od nich się tylko tyje:( Na szczęście Novynette mają małą zawartość hormonów i to aż tak bardzo nie wpływa na zatrzymywanie wody w organiźnie.