Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia86

Czy woda skutecznie usunie plemniki?

Polecane posty

Gość karolcia86

Otoz po stosunku moj chlopak pobrudzil s etroszke rece sperma i poszedl je umyc woda ii mydlem a potem sie troszke zabawilismy:\ Mam pytanie czy woda plus mydlo sa w stanie skutecznie unieszkodliwic plemniki . blagam piszcie .....

Gość Dorosla
Najpierw dziecko dorosnij, a potem baw sie w zabawy dla doroslych.

Gość madralinski
Kurde dziewczyno czy ty nie wiesz ze woda czy mydlo zabija plemniki!!!!!!!!!!!!!!! poza tym sa one zaplodnic wstanie jak sa w swej czystej niczym nierozcienczonej postaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madralinski
no i nie jestes w ciazy!!!!!!!!przez to. i nie przejmuj sie tymi durnymi komentami typu jak nic jestes.......

Gość madralinski
co ja gadam???!!! czyżby to dlatego że dzisiaj rano pierdolnąłem głową o beton?:-0

Gość madralinski23043250
wez sie chuju nie podszywaj..............!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BejbeP
o kurwa co z apytanie jasne ze tak bo woda niszczy plemniki jak i mydlo.....

Gość żeby kobieta w Twoim
wieku zadawała tak prymitywne pytania...:o żenujące kup sobie "Wojny plemników" Bakera. nieduży wydatek a powinno to uzupełnić te żenujące luki w Twojej wiedzy. BAKER, Robin Wojna plemników Rebis, Poznań, 2000 http://www.sobraz.most.org.pl/nr03/k05.html

madralinski zrob sie na czarny nick ! za mnie wczesniej tez pisali Szkoda, gadac ze ludzie nie maja mozgow, i az tak sie nudza ! A jeszcze wieksza szkoda, ze nie da sie sprawic zeby tacy nie mieli wstepu na kafeterie !! No, ale coz, jak widac u niektorych szare komorki, wcale sie nie uaktywniaja !! A do autorki topicu, jak powiedzial madralinski, nie masz sie czym martwic !! Pozdrawiam :)

Gość gość
Kłyrde ale mosz młyzg zajechany tły się wyź złacznij lyczyć .Nie wiesz jaka będzie sraka JuPi .

Gość Cleo1976
Sądzę, że tak.Plemniki jednak nie lubią kwaśnego środowiska, a mydło ma odczyn zasadowy, więc ja dla pewności przemyłabym ręce sokiem z cytryny lub octem.Albo płynem do higieny intymnej.;) Ma lekko kwaśny odczyn.Poważniej zaś: plemniki poza organizmem giną w ciągu kilkunastu minut, gorąca woda też im nie sprzyja.Do komentujących: nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi.Mnie też przeraża poziom niewiedzy wśród młodzieży.Jednak jeszcze gorzej jest, kiedy ktoś czegoś nie wie i nawet nie stara się dowiedzieć.

Gość gość
Załóż ci/pę ma hydrant strazacki i go odkręć.