Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Diarra ja też mam ochote na winko , u nas też jesień ty przytyłaś 2 kilo aja schudłam 2kilo ale jestem na tabletkach o nazwie apiefit ,ale musze się pilnować.ale winka nie odmówie ,.Też oglądałam program Ewy Drzyzgi łezki poleciały Jutro Dzień Dziecka a ja nie mam zadnego prezenciku .Jeżeli chodzi o obiad u mnie też była pomidorowa z ryżem i na jutro jeszcze będzie.

Ups, nawet, gdybym chciała coś dodać, nie mogłabym, Szymcia..., jak tak po likerze się ma, to może i ja polubię liker, coś wspominałaś o gorzkim smaku..., jak alkohole to tylko gorzkie...Likier...tfu, tfu... To mamy trzy koty, niebieskiego oryginalnego, drewnianego, no i chagallowskiego...I dobrze... Właśnie, Mania, mów, dlaczego słomiana jesteś? No, ja to mam blisko do Ciebie, znaczy się spotkanie jak w banku? Podaj termin, a co? Szymcia, już wiem, kiedy ty masz stuletnie urodziny... Tja..., teraz kobieta niczego nie napisze, bo zasnęła po likierze jak nic, za słodki był...:)

A skąd Wy macie zdjęcia Haneczki ? Ja też chcę zobaczyć kota ! Szymcia miała gromadzić napoje, a tu jak się okazuję tylko używa... :D

Mirinda, wyślij adres do Haneczki, to pewnie też kota dostaniesz, taka była instrukcja... Ja też powątpiewam w to gromadzenie napojów..., jak tak dalej pójdzie..., hmmm...trzeba będzie samemu zacząć gromadzić..., wszak zima teraz, to i się gromadzi. Chyba nadużywam słowa: gromadzić...

Dzięki Alja 🌼 Sama zacznę gromadzić napoje, bo jak tak dalej pójdzie (czyt. jak wciąż będzie tak zimno) to spotkanie odbędzie się na sucho . :) Idę spać, żeby jutro mieć siłę; idziemy z aniołkami na wycieczkę i na pewno sobie poszaleją, oj będą... Papa...

Może urzędniczką będzie piękna Dulcynea...., Szymcia..., albo Dulcynel? Pozdrowienia poranne dla wszystkich od don Kichota...

WSzystkim dzieciaczkom , wszystkiego naj, naj, naj.......... Witajcie kobitki cieplutko , bo za oknem ziąb i pochmurno.

Witajcie Laseczki. Zimny, deszczowy i wichrowy ten dzień dziecka. ja na swoje się wściekłam i powiedziałam, że prezentu żadnego nie będzie. Widziałam rano, że wychodziła do szkoły rozczarowana, że nie wyskoczyłam z jakąs niespodzianka. Ale nic nie powiedziała. Oczywiście przed wyjściem do pracy na stole w kuchni zostawiłam jej prezencik, mam nadzieje, że będzie zaskoczona po powrocie ze szkoły. Matki wogóle nie mają charakteru... Mirinda, chciałam Ci wysłać zdjęcia ale nie mam twojego adresu 🌼!!! Białe wino zrobiło swoje, padłam o 22.00 i nic nie pamietam. A tu dzisiaj gości mam i pewnie będę kontunuować to \"winobranie\". Obiad zakupiłam w sklepie (krokieciki z brokułami i serem), barszcyk w lodówce jest , więc po południu oddalam się do fryzjera włosy zafarbować i zrobić sie na laskę... Miłego dnia Laski. całuski. hanna

Wszystkim dzieciom Wszystkiego naj naj naj Jeżeli chodzi o moją drugą połowe wyjechał ze względu na prace . Alja mam nadzieje że dojdzie do spotkania, jutro będe w Myslęcinku o17 w sobote na Starym Rynku na występie Kozidrak o20 Szymcia Na setne urodzinki się wpraszam,zrób zapas butelek ale nie pustych Bea za taką niespodzianke bardzo dziękuje jeżeli chodzi o pogode Diarra ty chyba nie masz humoru { może się myle] pa pa

Wszystkim 👄 i buziaczki w dzisiejszym dniu, wszak wszyscy jestesmy dziećmi ! :) Haneczko przesłałam Ci maila, będziesz mieć mój adres.

O rany, ale napisałam życzenia ! Słowo daję, jeszcze nic nie brałam na rozgrzewkę :), a zimno wciąż trzyma. Bea ładna mi niespodzianka z tą pogodą. Nic tylko siąść i płakać.

Szymcia nasze komputery powariowały od tego zimna ! To one wszystko przekręcają ! Niedobre !!!

Cześć,tak zimno ,że cały dzień palimy w centralnym,wczoraj też było tak samo ,a słoneczko zniknęło jak tylko was o tym poinformowałam.Goście już pojechali,bylo fajnie,tak rodzinnie,a teraz zostały tylko puste butelki po winie i piwie,jak u żurów:O,ale my jesteśmy porządną rodzinką:) tylko tak od święta nie wylewamy za kołnierz. Haneczko zdjęcia dotarły ten kot wygląda jak sztuczny,czwana rasa i przecudna,ja miałam czarne kocury,ty niczego sobie i ciekawą masz pracę ,czy to z Wiśniewskim to bylo party,czy może kolejny jego teledysk. Basiu skarbie ,nauczysz się napewno pogoda wspomaga cię jak może ,może po twoich egzaminach sie ociepli. Maniu,nie smuć się rozłąki tylko zbliżają ludzi,a ty zaradna to sobie sama poradzisz. Szymcia,skąd ty masz tyle poczucia humoru ,nawet pogoda z równowagi Cię nie wyprowadza. Mirindo,słońca u mnie zabrakło,też mam zimne łapki,a JUlcia znowu smarki po pachy. Diarra uśmiechnij się jutro będzie może lepiej. Bea,ale mi niespodzianka i jak tu planować urlop. Ajia czy rojma cię nie dopadła od tej wilgoci? Szymciu jak masz rodziców to jak najbardziej obchodź Dzień Dziecka,bo mi został tylko Dzień Babci. Moja najmłodsza pojechała do Kępna koło Wrocławia,mają tam grać kilka meczy a za dwa tygodnie jadą grać do Nowego Sącza ta to zwiedzi kawał Polski,prawie jakGlamur,Glamur jak przeżyłaś pielgrzymkę papierza?

Może długopisem po monitorze poskrobać by trzeba było? Szymcia, trotyl i inne środki przygotowane do wysyłki. Za cztery dnia od jutra poczujesz się wolna od władzy urzędów. Mania, w sobotę to mnie w B. nie będzie, ale w piątek? Czemu nie, tylko, gdzie cię szykać w tym Myślęcinku... Szymcia, ja też chcę na ten festiwal jazzowy... Mirinda, jak udała sie wycieczka? :) Upilnowałaś swoje podopieczne potwory? Bea, śliiiiiiiiiiiczna niespodzianka

Zahir, a co to ta rojma???? Tyle rzeczy mnie dopada, to może...jeszcze nie wiem, że i to dopadło. A może to reumatyzm? To może jednak dzień babci dzisiaj lepiej obchodzić...

No, w więzieniu nabierze tempa...jak nas złapią... Tak, tak, właśnie pisałam do Mani, ze w sobotę mnie nie będzie. Sorki, Kozidrak, ale wybieram jazz.

Szymciu widzisz,mojego też krew zalewa aż podwójnie pisze,ale tak naprawdę to się tez muli.

to reumatyzm od wysprzątać i opróżniać... ? Głupia dziewczynka. aaa, (aus)raeumen=sprzątać...Hmmm

Za ten dynamit, o który Szymcia prosiła i za akty terrorystyczne na terenie obcego państwa., Zahir!

To narazie kobitki idę na wiadomości może coś o podwyżkach powiedzą.Całuski dla Was

nie ma cierpliwości już do tego neta,idę na wiadomości,może o podwyżkach coś powiedzą.pa,pa.

Dlatego, Szymcia, bardzo się pilnowałam, aby za mąż nie wziąć tego, który składa modele, bądź tego, który zbiera znaczki...itd. Ale wtedy, to jeszcze nie mieliśmy komputera w domu..., hahahaha...