Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warit

CZYTACIE SWOIM MALUSZKĄ BAJKI

Polecane posty

Gość warit

bo ja od urodzenia mojego maleństwa czytam bajki na wieczór... śpiewam choć głosu pięknego nie mam>>>> albo puszczam jej na płycie cd bajeczki>>>> lekarz uważa że to kształtuje umysł dziecka>>> może ktoś uważać że jestem nienormalana >> czy są mamy które czytają swoim pociechom i co najbardziel lubicie im czytać

Gość Ninka35
Czytam mojemu dziecku od pierwszego dnia pobytu w domu. Ale z braku innych pozycji jest to "Biblia dla dzieci".

Gość tez mama juz
Ja szczegolnie spiewam wszystko co sie da, czytam tez czasami ale Wiktoria ma swoja jedna ulbiona bajke "Bambo" taka w tekturowej okladce bez niej nigdzie nie wychodzimy a dzidzia ma roczek od wczoraj:)

Gość Ninka35
Co do śpiewania... okazało się, że pod tym kątem zupełnie jestem nieprzygotowana. Poszłam do sklepu i poszukiwałam jakiś płytek z piosenkami o zwierzętach. No i przez przypadek wpadła mi w ręce płyta firmy Pomaton z serii "Mama i ja" - Miś i Margolcia. Płyta rewelacyjna. Po 2-3 ktornym przesłuchaniu, mam pełen repertuar piosenek do samodzielnego śpiewania. Szczerze polecam. A dzidzia już na same pierwsze wyraz z jakiejś piosenki, aż skacze z radochy.

Gość maluszkOM a nie maluszkĄ
:O

Gość warit
moja maleńka ma dopiero 5 miesięcy i czytam jej kubusia puchatka a co do śpiewania do póki nie rozumie że fałszuje troszke to jej śpiewam piosenki takie jakie mama mi śpiewała jak byłam dzieckiem ... wiadomo że nie zawsze jest na to czas ale staram się czytać w dzień jeśli wieczorkiem nie mam już siły >> ostatnio puszczam jej bajke królewna na ziarnku grochu czytaną przez Fronczewskiego jest wtedy taka spokojna a ja mam chwilke dla siebie

Gość ja to bym bardzo chciala
ale jak tylko wezme do reki ksiazke, gazete, cokolwiek, moja mala mi wyrywa i niszczy:( nie da sobie przetlumaczyc:( kupilam jej tekturowa ksiazeczke do zabawy, juz jest czala podarta i pogryziona, spiewam jej za to razem z tata, sluchamy radia, taki plus, ale tez chetnie bym urwisowi poczytala bajeczki:( jest strasznie agresywna, potwornie ruchliwa, pozostaje tylko nadzieja ze wyrosnie...

Gość warit
to może podczas zabawy jej czytaj.... abo puszczaj jej na kasetach czy cd bajki

Bajki są bardzo ważne. Razem z moim synkiem czytamy je codziennie wieczorem przed snem. To nasz rytuał. Proponuję książki z kolorowymi ilustracjami. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
Czytajcie co by nie popelniac takich bykow jak autorka. Wstyd. I taka niby oczytana hahahahahah

Gość gość
Maluszką??????? Moze zacznij od slownika