Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tymi zębami

biała perła- efekt niezadawalający

Polecane posty

Gość co z tymi zębami

Hej wszystkim!Stosuję białą perłę juz tydzien , na ulotce jest napisane , ze juz od tygodnia widać jakieś efekty a u mnie nic:( Ktos stosował i po jakim czasie widział różnicę?:( Juz nie wiem , chyba jestem skazana na okropne zęby:( Odklądalam kase na ta cholerną bialą perłę i co? Co Wam wybieło zęby?Słyszalam o jakimś zelu wybielającym 35% , ale jak on sie dokładnie nazywa?Ktoś uzywał?

Gość kasia-poznan
ja tez jestem ciekawa jak wybielic SKUTECZNIE zeby?

Gość krysia jpg
A mnie wybieliła:)

Mnie też. Ale trzeba długo wybielać jeśli sięma bardzo żółte zęby, jak np. ja. Jestem w sumie zadowolona, bo zęby mam czyściutkie i zdrowe i nawet kamień nazębny mi usunęła. Jestem jeszcze w trakcie wybielania, i nakładki trzymam na zębach godzinę. Wcześniej nie mogłam wytrzymać pół godziny, bo miałam straszny ślinotok. Teraz już ok. Trochę cierpliwości na pewno zauważysz efekty. Powodzenia.

Gość ola245
szczerze mowie ze stosowalam paski blenda med nie wiem jak to sie nazywalo chyba blendamed whitestrip i naprawde efekt bardzo zadowalajacy :) robilam rok temu po pol roku nalezy powtorzyc ... nie zrobilam tego a mimo wszystko mam bielsze niz przed kuracja

Do orchideaaa: po dwóch tygodniach, a miałam naprawdę żółte zęby i myślałam że nic ich nie wybieli. teraz się częściej uśmiecham :)

Gość fajfus102
czy to wybiela tez zeby. ktore sa z natury zolte? bo ja mam wrazenie ,ze te wszystkie pasty i zele to albo dla palaczy, albo dla tych, co pija uzywki itp

Gość hevy
Ja jestem w trakcie używania ale mój brat używał to wcześniej i teraz tak na niego laski lecą że szok naprawę widać efekty~!!!polecam

ja od kilku dni używam ,,Colgate advanced whitening and stain prevention\" tak od niechcenia bo mam taką pastę w domu i przeżyłam szok dzisiaj zauważyłam że moje ząbki są bielsze... to jest pasta. Według mnie nie należy się zbytnio powoływac na opinie innych osób bo to, że coś pomaga komuś nie znaczy że pomoże nam... najlepiej próbowac samemu wkońcu co nie zabije to wzmocni, nie? ;)

Gość kasienqaz
Ja Białą Perłę używam od dwóch dni, widzę delikatne efekty, ale naprawdę niewielkie. Kiedyś używałam pasków blend-a med White Strips i efekty były zadowalające. Podczas używania Białej Perły strasznie się ślinię, siedzę non stop z husteczkami i wycieram ślinę, która po prostu wylewa mi sie z buzi;/ koszmar!

Gość anita ani tamta
Tydzień twemu zamówiłam Białą Perłę w aptece na drugi dzień już mogłam ją odebrać kosztowała 50,85 gr dziś użyłam jej po raz drugi coś już niby tam widać ale za szybko by oceniać efekty. Ślina z buzi naprawdę strasznie ucieka ale można powkładać sobie ruloniki z chusteczek higienicznych zrobione i jest o wiele lepiej. By zacząć taką kurację powinno się mieć zdrowe zęby i nie powinno się dłużej trzymać pasty na zębach jak 20-30 min bo można sobie podrażnić dziąsła i uszkodzić szkliwo na zębach.

Gość pchła 25
Ja zaczełam stosowac Białą Perłę tydzien temu i niestety musiałam po 4 kuracjach przerwać jej stosowanie ze względu na silny ból dziąseł;/ Ponadto powyskakiwały mi na dolnych dziąsłach białe rany, które masakrycznie bolą! Być może po zagojeniu sie ich powróce do stosowania, ale boje się, że znowu bedzie to samo:(

Gość ja zamierzam kupic
ja przed swoim weselem. mysle,ze podziala. kiedys kupilam na allegro taki preparat (nie pamietam nazwy) za chyba 15 zl. i byl ok. nie to, ze mialam super biale zeby ale byly odswiezone i mniej zolte. stosowalam tez inne takie do 30 zl z allegro, ale nic nie dawaly. jak znajde to co bylo ok to wkleje linka.

Gość ert
ja uzywalam bialej perly ale po paru razach przestalam - tak bolaly mnie po tym zeby, ze nie moglam wytrzymac.. a trzymalam tylko po 20 min.. troche mi sie zeby wybielily ale mam chyba za wrazliwe na te paste

Gość Patka-_-
Używam białej perły od 5 dni, używam 2 razy dziennie po godzinie, i juz widze bardzo duże efekty. Mimo bólu dziaseł nie mam zamiaru terapi przezywac bo naprawde daje efekty, chociaz moje zeby były traagiczne ;| zdaje się ze działa to na jakies 70% osob. doobrze, że mieszcze sie w tych 70% ;)

Gość acnjkcna
Tez używam. Czwarty dzień. Wybielam zęby po 20-30 minut, teraz jest szósty raz. Widać efekty. Serio. Mi się wybieliły o dwa tony przez 3 dni. Oczywiście moje uzależneinie od herbaty nie sprzyja utrzymaniu tego super efektu na czystych zębach, ale i tak sa bielsze, nawet jak się je i pije. Będę używać aż do końca pierwszej tubki. Kupiłam na Allegro za 45zł !!!!!!!! POLECAM!

używam białej perły i tez miałam choelrnie żółte zęby. pierwszy efekty zauważyłam po 2 tygodniach stosowania, tylko że ja zakładałam na noc na 4 godziny, nastawiałam budzik. No i w nocy mniej się ślinimy. z odcienia 8-9 z książeczki balansuje między 2-3 przede mną jeszcze 1.5 tygodnia cierpliowści na początku nie ma efektów a potem zęby bieleją z dnia na dzień, grunt to konsekwencja i systematyczność

Gość ZAKLINKA24
witam wszystkich serdecznie!!!stosuje BIAŁĄ PERŁĘ od miesiaca efekt jest porazajacy :))zaczelam od wybielania gornych zabkow roznica jest kolosalna teraz zaluje ze nie stosowalam rownoczesnie,wystarczy 2h dziennie a zobaczycie niesamowite efekty :))u mnie po 2 tygodniach zauwazylam duza roznice,warto sie przemeczyc dla takiego efektu :)) pozdrawiam serdecznie

Gość katyjkaaa
ludzie to działa !!!!! na poczatku pdochodzilam bardzo sceptycznie do tego zelu. kupilamw patece za 50 zl przez pierwsze 4 dni stosowalam po 15/20 min raz dziennie, bo troche mnie piekly dziąsla i strasnzie sie slinilam. zrobialm przerwe na 3 dni zeby dac odpocac dziaslom i pozniej (poczatek lipca) az do dzis wybielam codziennie po 30 min, lezac na kanapki i czytajac :) (wtedy slina leci do gadla) przed kuracja mialam raczje biale zeby (odcien 3 wg ksiazeczki), jednak moje `czwórki` mialy odcien nieco ciemniejszy... dlatego postanowilam wybielic wszystkie a nuz sie uda? to byla udana inwestycja !!!!!!! znajomi ze studiow nie moga sie anpatrzec jakie mam etraz ladne zabki :) (kolor ciut jasniejszy od zdjecia chlopca wyzej) wszytskim poelcam biała perłe !!! i radze stosowac tak jaj jest w insrukcji czyli 20/30 min 1/2 dziennie.... bo na cakle 4 h to dla mnie przesada, na epwno odbije sie to w przyszlosci nadwrazliwoscia albo popsutym szkliwem,,, POLECAM !!!!!!!!!!!!

Gość Aga89
Hej, ja też stosuje biała perłę, od wczoraj:) jak narazie 20 minut dziennie. Mam nadzieje, ze wkrotce zobacze efekty i bede mogła sie nimi pochwalić:) pozdarwiam

Gość bdfhf
ja postanowilam wyprobowac biala perle jakis czas temu. jestem juz po 14 zabiegu i jakies tam rezultaty niby widac. narazie mizerne i bardziej zauwazaja to inni niz ja, ale poczekam jeszcze troche i zobacze. na opakowaniu napisali ze caly proces wybielania to 20-30 godz. a wiec 40-60 polgodzinnych zabiegow... no zobaczymy

Gość no więc ja
ja dzisiaj zaczynam 3 dzień stosowania białej perły . no narazie nie widac praktycznie efektów . no może jakieś małe . ale zauważyłem że już mi usunęło troche kamień z tylnego zęba , nawet nie wiem skąd on się tam wziął . mam nadzieję że ta Bialutka Perła mi pomoże . ja kupiłem za 49 zł w aptece , ale nie mam perfekcyjnie dopasowanych aplikatorów , ale mniejsza z tym , jak mi pomoże na te moje żółte zęby to chyba każdemu choc moja mama mówi że mam poprostu taką kośc zęba. ale jak narazie jestem dobrej myśli i ide jutro jeszcze do dentysty na kontrole zębów i od razu się zapytam czy poleca stosowanie białej perły ;))

Gość blendamecik
ja jestem najbardziej zadowolona z paskow wybielajacych blena-a-med whitestrips kosztuja ok 70,80zl. EFEKTY WIDOCZNE W CIAGU JEDNEGO TYGODNIA!!! REWELA:))

Gość no więc ja
no ja czytałem o tych paskach to większośc pisała że strata kasy . że nic nie dają . ale to wiadomo każde zęby inaczej będą reagowac na rozne rzeczy .i te paski też bardziej szkodliwe są dla zęba bo zawierają jakąś tam substancje mocniejszą i dlatego tak syzbko efekt ;)) .. i tylko przód zębów się wybiela paskami . a perłą całe ;D .tylko te zryte aplikatory :///

Gość bhbhb
stosuje biala perle od tygodnia po 2-3 razy dziennie czyli wychodzi juz tak kolo 20 zabiegow zeby mam z natury zolte po tym czasie stosowania zelu widze efekty ale sa one bardzo mizerne pierwsze zauwazylam po jakichs 10 zabiegach i mam wrazenie, ze od tamtego momentu nic sie nie zmienilo mimo ze to juz 20 zabieg (wcale nie sa bielsze niz po 10)...moze to poprostu wina moich zebow... nie wiem mimo wszystko stosuje dalej, ale obawiam sie ze juz bale nie beda:( zreszta napisze jak cos sie zmieni...jesli sie zmieni