Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tymi zębami

biała perła- efekt niezadawalający

Polecane posty

Gość Aga89
Wydaje mi sie, ze Tobie teraz sie bedzie wydawac ze juz nic sie nie zmienia. Ja tez u siebie nie widze efektow ale mama mowi, ze sa bielsze:)

Gość nellie_melba
biała perła jest rewelacyjna

Gość olaulo
prosze Was czy ktos moze jeszcze jedno zdjecie wkleic swoich zebow? mam biala perle ale narazie efektow nie ma. Trace nadzieje dlatego prosze niech mnie ktos zmotywuje zdjeciem.

Gość Aga89
Do olaulo: Ja też prawie nie iwdze efektow ale mimo to stosuje biała perle codziennie. Nie poddawaj sie:) Pamietaj ze wybielanie zebow to proces stopniowy ! Pozdrawiam;*

Gość olaulo
Mam nadzieje.... dzieki za wsparcie

Powiem wam tak, ze kidys stosowalam paski blend-a-med i roznice widzialam juz po tygodniu, jednak jedynym kiczem bylo to, ze one wybielaja tylko przod zebow. Jednak bardzo polecam! za paski dalam na allegro 60zl za 14-dniowa kuracje. Jesli chodzi o Biala Perle, to uzywam jej od 2 dni. Poki co nie widze roznicy, bo to za krotki okres, ale napewno znikl osad, mimo ze nie pale i nie mam jakis bardzo zoltych zebow. Wiadomo, jak kazdy i ja tez chce miec bielsze niz mam. Jesli chodzi o cene to UWAGA!!!! W JEDNEJ APTECE KOSZTOWAŁA 59ZL, w nastepnej 43ZL a ja kupilam za 39ZL !!! i to apteki sa od soebie oddalone w obrebie do 200m kazda;d Lepiej przejsc i zapytac o cene niz kupic jedna do ktorej mozna by troszke dolozyc i w innej kupic 2 paczki. Jesli cos zauwaze u ciebie odnosnie Perly napewno napisze.... Pozdrawiam Bieluchy ;)))

Gość Malutka171
Hejka wszystkim :) Uzywam Piałą Perłe od dwóch tygodni, faktem jest że nie codziennie ale gora co dwa dni, i jestem baardzo zadowolona z rezultatow :) prawdapodobnie to zalezy od zebow, od naturalnego koloru, tak czy owak pochwalam :) pozdr wszystkim

Słuchajcie, ja mam okropne zeby, poniewaz moja mama jak byla ze mna w ciazy to brala jakies lekarstwa i dentyska powiedziala ze juz w okresie płodowym miala uszkodzone te zalazki co zeby mialy wyrosnac i dlatego mam takie brzydkie. Bardzo o nie dbam, myje po kazdym jedzeniu a ita sie nie moge usmiechac:( Nie wiecie czy jak mam plomby na gornych jedynkach, dwojkach i trojkach i prawdopodobnie bardzo slbe szkliwo to moglabym zastosowa ten zel? To moj najwiekszy kompleks, wstydze sie rozmawiac z kludzmi, a nie stac mnie zeby sobie zrobic licowki albo koronki, bo na moje zeby to by pewnie z 10 000 wyszlo razem. Poradzcie. oczywyscie swoja droga zapytam tez dentyste, ale moze ktos byl w takiej sytuacji. Nie chodzi mi o taka biel nr 1 ale chociaz 3. Przypuszczam ze moje zeby maja odcien okolo miedzy 10 a 15. :(:(:(

Gość ajkak
a zakladac przy bialej perle naraz na dol i na gore te aplikatory?

Ja używam od tygodnia, kupiłam za 42 zł w aptece. Powiem wam, że widzę efekt, a stosuję żel tylko raz dziennie:) I oczywiście zakładam górę i dół jednocześnie. Ciekawe jakie będę miała ząbki w Sylwestra, bo zamierzam stosować kurację przez 3 tyg., ale raz dziennie(mam słabe szkliwo) Podzielę się na pewno rezultatami. Polecam bardzo bardzo!!!

Gość g0sienkaa
witam wszystkich :)J używam białej perły dokładnie tydzien i poki co też widzę bardzo minimalne rezultaty natomiast kiedy porownałam sobie z dołaczona ksiazeczka nie ma roznicy no coż moze mi sie wydaje .Mam nadzieję ze po 2 tyg będzie widoczny efekt .A co do zamieszczonych zdjęć efekt porażajacy !! tez chce miec takie :D.Jeśli macie wiecej zdjec prosze o zamieszczenie :)

Gość starsky
Ja używam juz miesiąć (skonczyłem 1 tubke) i efekty są zadowalające... Ząbki są jaśniejsze... Mam pytanie do tych z was , którzy piszą że to niszczy szkliwo... Na każdym preparacie pisze ze nie niszczy szkliwa i ze jest bezpieczne taj jak biała perła np... To dlaczego straszycie ze szkliwo sie psuje... Jezeli komus wylacieały zęby albo pogorszył sie ich stan niech napisze i nas ostrzeze... A wydaje mi sie ze niektórsy nie sproboją bo się boją i straszą innych... Każdy ma inną budowę zebów i na kazdego działa to inaczej

Gość aneta712
Ja mam właśnie zamiar kupić Białą Perłe ale boje się tych aplikatorów które trzeba formować ( boję się że zrobie coś nie tak ) . Mam też drugi problem - Nie wszystkie zęby mam poleczone i nie wiem czy można zacząć wybielanie!!!??? Wiecie coś o tym ?? Jeśli tak to pomóżcie!!!! Z góry DZięki !!!

Gość Tabisia8202
Anetko....odpowiadam pozno, ale mam nadzieje ze to przeczytasz. przed zastosowaniem białej perły trzeba miec wszystkie zeby koniecznie zaleczone, lepiej tez usunac kamień nazebny ( choć jest tam napisane ze kamień tez usuwa) bo wtedy osiaga sie lepsze efekty. Pytałam mojej wspolokatorki, która jest dentystka, że najlepiej podczas całej kuracji wybielającej jest niepalic, gdyz zeby sa wtedy wyjątkowo wrazliwe i podatne na wszelkie osady i łatwo jest je nawet od dymu papierosowwgo przyciemnić.

Gość ania8521
trzeba mieć wszystkie ząbki zdrowe przed zastosowaniem białej perły.Ja mam malutką dziurkę której dentystka nie chciała zaleczyć ,bo podobno jest za mała i kiedy używam białej perły to ból w tym zębie jest powalający

Cześć dziewczyny, dziś jest drugi dzień stosowania przeze mnie białej perły. Co do efektów, ma tym etapie jeszcze nie wiele można powiedzieć. Ale chyba troszkę przesadziłam z częstotliwością i dziś bolą mnie zęby. To jest taki ból jak po łyku gorącej herbaty i zagryzieniu zimnym lodem, mniej więcej ;) Czy Wy też mieliście takie doświadczenia?

Gość marciadela
Witam! Ja używam tego specyfiku dopiero 3ci dzień a już widzę efekty. Niesamowite! Nie spodziewam się, żeby moje zęby staly się całkiem białe jak z amerykańskiego filmu :) jednak widzę, że przynajmniej nie będą żółte jak do tej pory, bo super usuwa nalot. A może jednak będą jak z teledysku :) napiszę za 2 tyg. A co do nadwrażliwości zębów to faktycznie się pojawiła i ranki na dziąsłach też, ale do przeżycia, warto przecierpieć

Gość Kasiulka91
Używam 8 dni i widzę efekty;) nie są takie białe ale na pewno bielsze niż przed stosowaniem tego żelu.. Zobaczymy jakie będą po zużyciu jcałej tubki. Ale i tak widzę, że waro było wydać kasę:D Polecam.

Gość ania8521
u mnie już minęły 3 tygodnie ,żelu używałam 2 razy dziennie po pół godziny,skończyłam pierwszą tubkę,zęby są minimalnie jaśniejsze,nie mogę powiedzieć żeby efekt mnie oszołomił,dokończę drugą i pewnie wybiorę się na wybielanie szyną u dentysty

Gość Kinia0
Hej. Czy uzywacie aplikatorów (górnego i dolnego) jednocześnie ??????czy kazdy z osobna ?? i jak długo trzymacie je na zębach, PILNE! :) dziex za odpowiedz.

Gość marciadela
ja zakładam obydwa naraz i trzymam codziennie po godzinie

Gość marciadela
godzinę naraz a nie dwa razy po pół :)

Gość kinia0
hej ale to po 0,5ml zelu na kazdą szczenke z osobna ma sie rozumiec? ;P

Gość marciadela
ja nie odmierzałam nigdy poprostu leje tyle ile potrzeba. Nie wiem czy to jest 5 czy nie 5 musi przykryć zęby i już

Gość MOOOOONIKI
HRJ TAKŻE UZYWAŁAM PERŁY..ROK TEMU- EFEKTY BYŁY TERAZ KURACJE POWTARZAM ...NAPRAWDE WARTO..POLECAM

Gość Idhyaa
To działa! Stosuję już 5 dzień i zęby naprawdę są bielsze! Żelu używam 3 razy dziennie po 30min czasem dłużej. Wczoraj zostawiłam na noc (jakieś 4.5h) i fakt, że bardziej się wybieliły, ale teraz są strasznie wrażliwe i trochę bolą- więc chyba zrezygnuje. Najgorsze jest oczywiście ślinienie się- próbowałam podkładać waciki, jednak to chyba pobudza jeszcze większy ślinotok- najlepsze w tym wypadku jest po prostu leżenie z głową do góry- choć wiadomo, ze nie zawsze jest na to czas. Ja jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić.

Gość Kamilkaa. xdd
Przeczytałam wszystko co tu piszeciee ale mam jeszce dwa pytania. 1. Czy ślinicie się tylko podczas noszenia aplikatorów? 2. Czy gdy stosuję Białą Perłę to czy muszę myć zęby czy samo wybielanie BP wystarczy? Bardzo proszę o szybką odpowiedź . :)

Gość Bleumb
GENIALNE. Używam drugi dzień i już widzę efekty. :) Co do aplikatorów i ślinienia się: ja i owszem się slinię, ale ślina nie dostaje się do aplikatorów; trzeba je dobrze uformować. Smak białej perły kompletnie mi nie przeszkadza, ogólnie jest bardzo prosta w użyciu i jak do tej pory zauważyłam- skuteczna. Polecam gorąco. :)

Gość Pakula
ja tez zaczelam uzywac i wybielaja naprawde ale dzis mialam cos nieprzyjemnego. Mianowicie zalozylam na dole zeby i nagle mnie zabolalo, polecialam szybko to wypluc i patrze dziasła mam biale!!! mam nadzieje ze to tylko tymczasowe???? i ze boli bo prawdopodobnie zel sie dostal za dziaslo??