Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tymi zębami

biała perła- efekt niezadawalający

Polecane posty

Gość pablo29
Witam wszystkich. Rzeczywiście Biała Perła to dobra i bezpieczna metoda na wybielanie zębów, nawet tych bardziej przebarwionych, ale jak wszystko inne nie działa natychmiast, trzeba się uzbroić w cierpliwość i efekty widoczne u mnie były po około tygodniu. Stosowałem również paski na zęby blend a med i efekt był również zadowalający ale nie komfortowe dla mnie były te paski bo ciągle spadały, gdzie stosując Biała Perłę nie odczuwa się takiego dyskomfortu, ponieważ żel nakłada się na specjalne wkładki silikonowe i trzyma się nakładkę przez ok. pół godziny a zabieg wybielania wykonuję raz na rok, żeby też nie przesadzić z tym wybielaniem i nie zniszczyć zębów-pozdrawiam i uśmiechu na twarzy)))

Gość Olenka19
mi biała perłę poleciła dziewczyna brata. Zachwycałam się jej zębami że są bialutkie jak perełki :) No i dzisiaj a właściwie teraz wzywam pierwszy raz Dostałam ślinotoku , no ale wsadziłam sobie wacik po język i nie musze już co chwilę wycierać sliny. Też nie mam perfekcyjnie dopasowanych aplikatorów ale nie jest źle, ważne że z zbów nie spadają. Jeszcze 10 min i minie 30 minuto od nałożenia,ale o ile sie nie zaślinie to potrzymam trochę dłużej. Odcień moich zębów to 3, więc nie są takie złe ale wolałabym mieć takie jak pierwsze, perłowe na paseczku ;-) Co do pasków wybielających blendamed , polecam bo są drobre ale nie zapomnijcie ze macie je na zębach! Dziewczyna brata nałozyła i zapomniała (czytała sobie książkę) zdjęła po 2-3 godzinach i porobiły jej się ranki na dziąsłach i wcale bym się nie zdziwiła jakby uszkodziła szkliwo! Mówiła że bardzo bolą ją teraz zęby .

Gość betlok21
POLECAM BIAŁĄ PERŁĘ!!!brakuje mi jeszcze dwóch poziomów do białych a były naprawdę żółte!!!;/ normalnie rewelacja!!!lepiej zapłacić 55zł niz za zabieg do 1400zł w gabinecie stomatologicznym.

A ja coraz częściej myślę jednak o zastosowaniu Liquid Smile. Podobno ten aplikator wybielający zęby bardzo szybko przynosi efekty. Zależy mi na tym, aby moje zęby były bielsze, ponieważ nie najlepiej czuję się z moim uśmiechem.

Gość sprawdziłem i nic
używam białej perły na górne zęby już prawie miesiąc i nie widzę żadnej różnicy.. moim zdaniem ci co ją tutaj polecają to pracownicy którzy polecają prełe po to by zarobić jak najwięcej kasy na nas.. więc NIE POLECAM białej perły!;/

Gość bombotterr
najlepiej i najbezpieczniej wybielić zęby w gabinecie. Sprzęt nie czyni takich uszkodzeń, co ingerencja kiepskimi pastami, a i efekt dłuższy.

Gość jojam
Polecam Zakopiankę, tam wybielają zęby na najwyższym poziomie. Kasa podobna jak wszędzie, a efekt gwarantowany.

Ja używam BP tydzien=ń, efekty puki co małe ale są, stosuje 1 raz dziennie po 1h , nieraz 1,5h .. na początku masakra - slinotok, ból pieczenie dziąseł .. ale teraz już jest wporządku .. co do ślinienia to jak założycie aplikatory to się połóżcie na plecach wtedy ślinotoku nie ma , u mnie to działa :) polecam

Gość wiolckckckckckc
aplikator w bialej perle-maskara , ja cale szczescie mialam aplikatory z opalescence :) wiec ich uzywam :D w zasadzie uzyłam zelu 3 raz i lekki efekt juz widzę :) polecam! :D:D:D ja kupilam za 45 zł w Szczecinie-Apteka MORSKA naprzeciwko glx ;D

Gość a co!
ja byłam zadowolona, w końcu mogłam się szeroko uśmiechać:)

Gość kalina978
Ja swoją przygode z białą perłą zaczęłam jakoś w listopadzie, początkowo też efektów nie widziałam a bardzo na nie czekałam, ale uzbroiłam się w cierpliwość i nawet nie zauważyłam kiedy moje zęby stały się bielutkie. Koleżanki pytały się co robie z zębami, że są takie białe. Jedna powiedziała kiedyś gdy miałam na sobie białą bluzkę, że mam zęby koloru bluzki. To bardzo miłe słyszeć takie komplementy :) Stosowałam BP przez około miesiąc, a później dla podtrzymania i wzmocnienia efektu jeszcze przez tydzień przed studniówką. Niedawno znów zaczęłam używac BP, ale już nie tak intensywnie bo zwyczajnie już nie potrzebuję tego. Moje zęby dalej są białe i zdrowe. Dzięki BP udało mi się nawet uniknąć mandatu :) Policjant powiedział, że powinien być mandat, ale za ładny uśmiech i białe zęby daruje mi go :P także BP może też ratować z opresji. Jeśli macie kompleksy w związku z kolorem waszych uśmiechów to nie zastanawiajcie się, bo szczerze polecam BP. Możliwe że inne metody tez są skutecznie, nie wiem, nie stosowałam nic więcej bo BP w zupełności mi wystarcza i myślę ze zostanie ze mną na długie lata :)

Gość Massia
Czy używanie samej pasty daje efekt ? Czy nakładka też potrzebna ?

Gość Marzena_85
Używałam Białej Perły przez 10 dni - widziałam efekt już po 5 dniu . Biel po "kuracji" utrzymuje się mniej więcej do 3 tyg. Jednak wielki MINUS za spowodowanie u mnie nadwrażliwości zębów. Kiedyś nie miałam problemów mogłam jeść lody i popijać je ciepła herbatą i nic nie odczuwałam , a teraz odczuwam ból na zimne i ciepłe i to dosyć mocny. Minęły już prawie 2 miesiące a ja ciągle odczuwam tą nadwrażliwość. Dentysta do którego chodzę w odpowiedzi na moje pytanie co sadzi o tym produkcie powiedział " to jest c******* " . Szkoda że go zapytałam po "kuracji" a nie przed. Żałuję.

Gość Miecznik
Powiem tak jak ktoś mi mówi ze biała perła nie działa to niech chodzi z zółtymi zębami nadal. to odnośnie stosowania ŻEBY POMOGŁO każdemu !-po pierwsze trzeba dobrze dopasować nakładki woda około 80 stopni czekać aż nakładka żelowa trochę się skurczy nie za mocno spokojnie nałożyć nakładkę na dolną część szczęki ugniatać dokładnie palcami po czym zagryźć zęby nic jej sie nie powinno stać fadnie nam się uformuje i wypychać ją językiem ale dół raczej robi się palcami niż po przez zagryzanie górną czesć nakładki tylko zagryzamy i przy zamkniętych zębach dociskamy z dałej siły jezykiem a przednią warstwę zewnętrzną dociskamy palcami dokładnie i szybko w razi epotrzeby mozna sprobować jeszcze raz zamoczyć w wodzie jednak po 3 razie niestety silikonowa nakładka sie psuje i nie bedzie dobrze przylegac do zębów !- po drugie naisane jest na opakowaniu trzymac 30 minut nie prawda zęby się po niej nie psują więc wskazane będzie stosować nawet zakładajać do spania na cała noc po 2ch tygodniach czasu bedzie widac roznice nie koniecznie wy ja zobaczycie ale wasi znajomi jak najbardziej zaczną zwracac na to uwagę także trzymajcie jak najdłuzej ponieważ zel jest dogi i nie ma potrzeby go marnować po jakims czasie przyzwyczaicie się i slinotoku nie bedzie starajcie się nie wypłukiwać zelu sliną 1- nakładajcie więcej zelu na przednia warstwę nakladki wtedy lepiej się rozrowadzi a zęby bedą białe podczas usmiechu z tyłu i po bokach rówbież wybieli gdy mamy dobrze dopasowana nakładkę i nie spada no i to chyba na tyle nie chialo mi sie pisac zgodnie z interpunkcja mam nadzieję że wam sie przyda nie ma opcji żeby biała perła nie wybieliła wam zębow ten środek nawet przy genetycznej zołtej kosci robi zęby bielutkie :D tylko trzeba stosowac go codziennie minimum godzinę pozdrawiam

Gość Miecznik
Najwazniejsza w stosowaniu jest wytrwalośc i dobre dopasowanie nakładek zelowych jak nie bedzie dobrze przylegać to nie dziwcie się ze nie pomoze bo wtedy slina wyplukuje szybciej paste i efekt juz nie ten sam opisałem jak mniej wiecej zrobic paski rok temu kolezanka mi ją polecila bo az nie wierzyłem ze ma takie biale zęby a po miesiącu od kupienia dzien w dzien stowowałem jak najdłuzej aha i zawsze myjcie zęby sztoteczką dokładnie po zalozeniu paska to równiez pomze wybielic zęby polecam tez paste z biedronki za 6 złotych jest bielsze zeby w 2 tygodnie coś takiego luxexpertiv czy jakoś podobnie

Gość Michu :-]
I ja polecam Białą Perłę. U mnie efekt wybielenia był super. Regularne stosowanie to podstawa. Nic się samo nie dzieje. Co do nadwrażliwości to każdy zabieg wybielający ją powoduje i nie jest to to samo co zniszczenie szkliwa. Biała Perła nie niszczy szkliwa, wręcz przeciwnie przez to że zawiera fluor to je wzmacnia.

Gość losiaaa
KTO obecnie stosuję lub stosował? po jakim czasie pierwsze efekty?? ja jestem dopiero po 3 dniu i widze już małe efekty ale liczę na śnieżno białe ząbki :D

Gość Nananan.
Ja właśnie stosuje od 2 dni ale pojawił się u mnie problem. Strasznie bolą mnie dziąsła i czuje tak jakby ten preparat strasznie mi je poranił. Czy ktoś miał podobnie>?

Gość heybells
hej. stosuje BP już 3 dzień,, widzę minimalne efekty wybielenia. niestety zel podraznil mi dziąsła i mam małe ranki. usta rowniez są lekko spuchnięte i poranione. ale mozna to wytrzymać. liczę na to że perła pomoże mi wybielić zęby. trzymam kciuki i za was

Gość heybells
Aa no i zapomniałam dodać że stosuję ją 2 razy dziennie.. po 40 min lub godzinę. nie ślinię się. wypycham sobie usta wacikami i jest ok :D

Gość gość
ja robię teraz kuracje 10dniowa białą perłą - zamówiłam w Waptece - i jestem w połowie i jestem mega zadowolona no i używam też tej pasty ich wybielającej - może to jakoś polepsza efekt jeszcze, bo u mnie różnica jest mocno widoczna

Co z tymi zębami- kiedyś widziałam taki kabaret o reklamie pasty do zębów, gdzie tekst był mniej więcej taki "ta pasta posiada inteligentne granulki, z których każda ma wyższe wykształcenie";) Pasty wybielające bardziej niż normalne ścierają szkliwo i przez to nie powinny stosowane codziennie. A nawet po tygodniu nic dziwnego, że nie widzisz różnicy. Pasty wybielają szkliwo (wybielają, czyli usuwają przebarwienia), ale że szkliwo jest tak naprawdę półprzezroczyste efekt wybielania zależy od koloru zębiny. Jeśli jest już naturalnie poszarzała nie pomogą ani pasty, ani drogie wybielanie u dentysty.

Gość marcin2020
Ja widze efekty po 1 dniu :d czystosci zebow

Gość Dżamelja
Ja jestem zawiedziona. Przez pierwsze 3 dni trzymałam po 10 min - tak jak w instrukcji, ale efektów brak, więc przedłużyłam do 30 min przez kolejne 2 dni... Efektów wciąż brak, więc trzymam już po godzinie. Nie wiem o co chodzi, bo nie mam aż tak żółtych zębów, ale marzyły mi się śnieżnobiałe. W sumie używam już 9 dzień i nie widzę różnicy, ale skoro już wydałam te pieniądze, to zużyję cały żel do końca. Może po kolejnym tygodniu będą jakieś rezultaty... Może wypróbuję paski czy coś... szkoda... jestem bardzo rozżalona i rozczarowana...

Gość gość
Biała perła jak dla mnie także efekt niezadowalający. Wyszukałam w google metodę Martuni, spróbowałam i okazało się, że efekt jest super. Teraz uśmiecham się częściej :)

Gość gośćbeti
Zeby byl efekt przy tak slabym stezeniu trzeba stosowac na noc min 4 h i minimum 2 tyg pozniej efekt jest wow