JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: A próbuje myślisz że tak łatwo pozbyć się tego uczucia zaphanych zatok Mi się zawsze 1 dziura zatyka nocom w zależności od boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mówi się 2 gałki jak kupujesz lody, a nie 2 kulki. Gala to mi się kojarzy z zajmowaniem się grzybem a masz jaja targac tesz kohones Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: To jsk byś podrywala 37+ jesteśmy jusz prości Gdzie tam, taki to już geriatria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Worras Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Mi się zawsze 1 dziura zatyka nocom w zależności od boku Ja mam mózg ociezaly od tego że druga droga życia lini jest materializowana i miga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Ja mam mózg ociezaly od tego że druga droga życia lini jest materializowana i miga To jest najmniejsza linia oporu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Przejmuje się emocje drugiej strony lepiej singlowac a może po prostu się nie dogadujemy tak żebym czul luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Gala to mi się kojarzy z zajmowaniem się grzybem a masz jaja targac tesz kohones Pisalam o prawdziwych lodach ty zboczony dewiancie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Nol luz nol śluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: To jest najmniejsza linia oporu tak Ułatwilem to sobie w głowie dwie sciezki na singla i związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Ułatwilem to sobie w głowie dwie sciezki na singla i związku Gorzej jak się styknom te synapsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Nol luz nol śluz Jestem z pod byka nie potrafie w taki stres elka mi to samo ze jej smutno A inni dostajom fwb albo rzucajom 200 i zero stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Gorzej jak się styknom te synapsy Czuje się jak w dead strending na puskowiu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Jestem z pod byka nie potrafie w taki stres elka mi to samo ze jej smutno A inni dostajom fwb albo rzucajom 200 i zero stres Byki majom chore styki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu W jednom i drugom stronę kawal drogi najlepiej zjeść ploda z tostera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: W jednom i drugom stronę kawal drogi najlepiej zjeść ploda z tostera Otóż to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Makaroniki bym se zjadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Wgl kojama pierwszy zrobil o plodach zanim u epstina bylo modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Pisalam o prawdziwych lodach ty zboczony dewiancie. Nie jestem pèdalem żeby ci dotrzymać towarzystwa w konsumowaniu prawdziwych lodów jest pierdyliard fajniejszych możliwości spedzenia czasu niz patrzec jak coś wpíerdalasz na złotej 44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Chyba nie ma takiej waluty ja z byciem frajerem skonczylem na takiej brunette co palila klisze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Trzeba zbic mocno ksiezniczkowanie kogoś może to interesować jak ma depresję i czuje samotność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Koniec z frajerstwem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Koniec z frajerstwem tak Oj tak robisz za psiapsi 5lat a dupy i tak da menelowi po 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Oj tak robisz za psiapsi 5lat a dupy i tak da menelowi po 5 minut Psiapsi mogą dawać komu chcą wiec nie rozumiem problemu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu Jak kogoś to jara zabawiac lachona za fajny jesteś to krzyż na drogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 3 godziny temu I kotwica w plecy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie jestem pèdalem żeby ci dotrzymać towarzystwa w konsumowaniu prawdziwych lodów jest pierdyliard fajniejszych możliwości spedzenia czasu niz patrzec jak coś wpíerdalasz na złotej 44 Nie taki był zamysł tego haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, JajaWywalonė napisał: Makaroniki bym se zjadla Air frajera muszę się dorobić tam można wrzucic wszystko makaron sos klopsy i wychodzi Spaghetti po chińsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Oj tak robisz za psiapsi 5lat a dupy i tak da menelowi po 5 minut A żeby tylko.... ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 3 godziny temu A ja zamówiłam 2 dni temu saturator do wody +2 naboje do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach