Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haircutter

Ciekawe ile modele-ochotniczek by się zgłosiło???

Polecane posty

OJJJJJJJJJJJJJJJJ NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Błagam tylko nie dentyści. Nie widżę nic uroczego w borowaniu czy rwaniu zębów.To raczej temat dla masochistów itp.

Widzę że ten temat nie cieszy się nawet w połowie takim powodzeniem co mój pierwszy topik:\"100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy.\" Nie krempujcie się!Piszcie aż was paluszki rozbolą. Pozdrawiam. ADAM.

ja mam włosy prawie do kolan i bardzo chętnie wziełabym udział w czymś takim nawet jeśli musiała bym przed kamerą obciąć włosy na jeża. Od jakiegoś czasu korci mnie by obciąć włosy a skoro mogła bym to zrobić za darmo i jeszcze pokazać to wszystkim w necie to jestem za. Adam,wysyłam ci mój adres e-mail na twoją skrzynkę,jakby co to możesz na mnie liczyć. Magda.

No, wreszcie mój nawiedzony pomysł komuś się podoba!!! Dzięki Madziu za te miłe słowa i obiecuję że jeśli podejmę się kiedykolwiek kręcenia takich filmów to zkontaktóję się z Tobą w pierwszej kolejności. Pozdrawiam. ADAM. No a wy czemu nic nie piszecie???!!!

Zmienić kolor, jakies oryginalne uczesanie- tak, ale cięcie...raczej nie, za bardzo lubie moje wlosy a z reszta sa takie ladne że aż żal. Czasami mam takie momenty że se mysle o ścięciu ich (tak wogóle to mam wlosy za pas) ale potem mi szybko mija. A poza tym chlop by mi sie zaplakal na smierć :p

Haircutter => dzieki serdeczne za odpowiedź uczieloną na tamtej stronie, przepraszam ze tak dlugo ale nie umialam znaleźć tego topicu :( serio :( a mógłbyś mi podesłać zdjecie jakiejś fryzurki? podać stronke z taką fruzką, daź linka? prosze jeśli to nie klopot:)

Papajo droga odpisałem Ci na Twoim topiku co by go z powrotem na szczycie umieścić......Kurcze a teraz znowu go zepchnę w dół. SORY!!!

Haircutter => nie przejmuj sie:) najważnieszje ze przeczytalam Twoją odpowiedź :) marzą mi sie długie loki :) ale chyba przemyśle Twoją poropozycje :)

Widzę że nawet juri konkursu MISS POLONIA mają podobne zdanie co do krótkich włosów (podobne zdanie do mojego). Nareszcie ktoś docenił krótkowłosą kobietę i obdarował taką tytułem MISS. A przecież w juri większość stanowili panowie. Jednym słowem \"DŁUGIE WŁOSY DO LAMUSA!!!\" Pozdrawiam i piszcie czasami! ADAM.

wprawdzie nie mam wlosow do kolan, siegaja troche za ramiona, ale na krotkie da sie je obciac. kiedys znalazlam ogloszenie, ze jakas tam agencja modelek poszukuje dziewczyn, ktore chcialyby wziac udzial w pokazie fryzur. chodzilo o to, zeby sie zgodzic na obciecie dlugich wlosow przez fryzjera i zeby pozniej nie bylo ewentualnych pretensji... oczywiscie wszystko za kase. z ciekawosci zadzwonilam. i co sie okazalo?? ze juz wiecej kandydatek nie potrzebuja!! czyli musialo sie zglosic calkiem sporo dziewczyn, z ktorych mogli wybrac kilka i nawet nie chcieli juz wiecej ogladac zadnych ;) wprawdzie to bylo za kase i nie wiem jak by do tego ludzie podeszli za darmo. z moimi nie-tak-bardzo-dlugimi wlosami bym sie chetnie zgodzila. z tym ze w dwoch ewentualnosciach: 1) za kase oddaje sie zupelnie w rece fryzjera i niech robi ze mna co chce, 2) za darmo chcialabym najpierw dogadac sie z tym kto bedzie scinal i miec wplyw na to, jak bede wygladac ;) i w zasadzie jest mi to bez znaczenia, czy byloby to nagrywane czy nie. oczywiscie musialabym miec jakas pewnosc, ze nie bedzie potem z tego zrobiony jakis montazyk i nagranie nie zostanie wykorzystane w jakims innym celu ;)

Co chciała by wiedzieć czarna krowa w kropeczki??? Pisz a ja się postaram jak najszybciej coś mondrego odpisać. Pozdro... Adam.

dziewczyny nie badzcie glupie!!! On szuka naiwnych, ktore za darmo dadza sie oszpecic, a potem bedzie handlowal nagraniami, a wy nic juz nie bedziecie mogly z tym zrobic!!!

Gość hairsku...synu
obetnij sobie lepiej na ochotnika huja o ile go masz i to nagraj to a potem umiesc na swojej stronie, chetnie obejrzymy!!!

Palant który zostawił tu swoją odpowiedź chyba pisał o sobie.Chcesz cioto żeby ci obciąć to i owo to idź do bużnicy.Nagraj to sobie i oglondaj do bólu a na ten topik nie właź więcej bo tu cfelom wstęp wzbroniony. A tak na marginesie to chociaż byś się ksywą jakąś przedstawił ćwoku jeden!!