Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---nell

---SZUKAM METOD NA ŁADNA CERE---

Polecane posty

Gość ---nell

Prosze o pomoc. oze znacie jakies metody - domowe, farmaceutyczne, jekiegolwiek - aby poprawic wyglad cery? ćzy ktos stosowal Capivit A+E ?? jakies maseczki kremy? do tej pory bralam DIANE 35 i nie mialam zadnych problemow, teraz po odstawieniu mam mase grudek zaskorniakow robia mi sie wypryski. Mam cere mieszana. Prosze poradzcie cos!!! pozdrawiam i chetnie cos wyprobuje

Gość hbjb
mi najbardziej pomogla zwykla maseczka z drozdzy ale robiona codziennie.po ok.1,5 tygodnia juz bylo widac znaczna roznice.jesli bedziesz ja robila przez pierwsze dwa tygodnie codziennie,przez nastepne dwa tygodnie co drugi dzien itd.az dojdziesz do tego ze bedziesz ja robic raz w tygodniu bedziesz miala super cere. przeis:2 łyżeczki mleka i drożdże.ilość sama określisz musi to być papka.nałóż na całą twarz odczekaj 5-10 minut(tylko nic przez ten czas nie mów nie śmiej się bo popęka)i spłócz letnią wodą.powodzenia

Gość znam pewien
sposób, ale jest dyskusyjny choć nie może zaszkodzić

Gość
a przez jaki czas brałaś Diane 35?? Ja brałam tylko przez 3 m-ce i jest ok mam tylko problem z takimi małymi pryszczami podskórnymi i tłustą cerą ale myślę o oczyszczaniu.

www.biochemiaurody.com strona prowadzona przez kobietę oddaną kosmetologii opartej na dowodach naukowych. Kto ma oczy niechaj czyta. pozdrawiam

Gość ---nell
dzieki za sposoby i za adres stronki

Gość ---nell
Magdo 19, bralam przez 9 miesiecy i zlikwidowalo to wszystkie problemy z cera nie musialam stosowac podkladu w ogole jej nie dotykalam jedynie na nos troche kremu garnier matujacego a na reszte twarzy krem z masłem kakaowym dax cosmetics (polecam do ciala tez)

Gość ---nell
nie mowiąc o problemach z wypryskami ropnymi na plecach ktore zniknely jak reka odjal..oby teraz to nie wrocilo!! lekarka powiedziala mi ze to od niedorozwoju tarczycy i mam to przebadac

Gość podstawa to
pilling co najmniej raz na tydzień, krem matujący, ja stosuje tez beta-karoten z wit E i jest super

Gość absolutnie nic bez uśmiechu
Codziennie przez 2 tygodnie jajko na miękko na śniadanie, ważne żeby było ugotowane na miękko i żeby nie jeść po nim słodyczy przez ok.3h ani przed nim. Poza tym okłady z zielonej herbatki, napój na szybszy metabolizm woda z cytryną. A na wieczór łyżka miodu ale ze sprawdzonej pasieki.

Gość kawusia 11212121
hmm... a moze dodatkowo picie drożdzy? :-) z miodem? ja co 2 -3 dni robie peeling z cukru:-) na pładam na twarz zwykły zel do mycia i troche kryształków cukru i masuje busie az cukier sie rozpusci po tym moja buzia jest gładziutka mam dosc gruba skóre i tłustą wiec to mi nie podrażnia skóry pozdrawiam

Gość katrinkaaa
pić dużo wody mineralnej najlepiej niegazowanej, wysypiać się, nie palić, raz w tygodniu piling, jeść dużo warzyw, nie jeść w mc'donaldsie itp:), odpowiedni krem do twarzy, nawilżający do suchej skóry, matujący do tłustej, i do tzw typu skóry "T" czyli w miejscach przetłuszczających (czoło, nos,broda) matujący a bardziej suchych nawilżający, jakaś maseczka też się przyda:), na wypryski żel punktowy:)

MASAŻ BUZI KOSTKĄ LODU (najlepiej wieczorem), cera naprawde jest super, nie wiem czy to pomaga na pryszcze ale napewno poprawia kondycje cery. Poza tym rónież przecieranie skóry plasterniem ogórka

Gość gais
Polecam przemywanie sokiem z cytryny po wycisnieciu na wacik dosc mocno przemywamy twarz wacik musi byc obficie nasączony tą cytryną ,niektore ropne wypryski male nikną odrazu .Twarz szczypie od tego zabiegu ale to normalne .Cera jest po tym gladka i milutka no i nikna pryszcze . To kwasek i zluszcza fantastycznie naskorek. Wkoncu na trądzik robi sie zabiegi kwasami owocowymi ktore ponoc swietnie dzialają, niewiem na czym polegają te zabiegi w gabinecie bo nie robilam ale cytryna naprawde jest dobra. No i polecam robic to wieczorem przed snem bo twarz moze byc troche czerwona ,ale rano jest jak pupka niemowlaczka :)

Gość tamara ra
Ja polecam maszeczki z glinek.Różne do odpowiedniej cery.Tylko 5 zł kosztuje na raz.Stosuje się raz na tydzień lub rzadziej.Dla mnie rewelka.

ja tez poecam maseczki z glinką, są super. Najlepsza z soraya. ja pije herbatke z bratka, ale dopiero jakieś dwa tygodnie na razie brak efektów