Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

Kocieta skazame ma smierc ... czekaja na dom

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

Witajcie, przegladalam aukcje allegro z mojego miasta i wlasnie sie na to smutne kociaczki natchnelam:( nie jestem pewna, ale te kotki pochodza chyba z pobliskiego schroniska, jesli ktos chcialby im pomoc ( ja bardzo bym chciala, ale juz taka jedna przyblede przygarnelam, mam jeszcze do tego psa i nie mam juz takiej mozliwosci) bardzo prosze niech je przygarnie:( az serduszko mi sie kraje jak na nie patrze, podaje poniezej linki to tych aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=61432275 http://allegro.pl/show_item.php?item=61434397 http://allegro.pl/show_item.php?item=61435579 http://allegro.pl/show_item.php?item=61436578 aha zapomnialam dodac, ze kotki pewnie nie sa wystawione na licytacje, cena jest po prostu taka, ale kotki sa pewnie do oddania za darmo:)

Gość do wszystkich ludzi serca

Gość upppppppppp
ten ktoś miał dobre serce, niestety mam psa w domu i mieszkam z rodzicami:( nieraz juz przynosiłam psy i koty do domu ale nie daja sie przekonac:( jak bede miala sowje mieszkanie to bede miala tyle zwierzat ile bede chciała:( moze sie ktos znajdzie do tyhc kotkow:(

Gość pomozcie prosze
wiece wczoraj nawet nie bylo zadnej odpowiedzi w tym temacie :( kurcze juz myslalam, ze nikogo tu nie obchodzi los tych kociakow...pewnie nie byloby mi ich az tak szkoda, gdyby moj kocurek nie byl wlasnie taka przybleda... jak sobie przypomne jak on wygladal to wzielabym je wszystkie, ale niestety naprawde niemoge, tez mieszkam w bloku i juz nawet nie mam srodkow finansowych na 3 zwierzaka :(

Gość kocia mama
Szkoda mi tych maluchów.Rozumiem Ciebie bo miesiąc temu sama uratowałam chorego 4 tygodniowego kocurka.Był chudy jak szkielet i odwodniony.A teraz jest juz z niego prawdziwy kociak i właśnie leży mi na kolankach i mruczy.Do tego mam jeszcze 11jedenstoletniego kocura.

Gość upppppppppp
ile razy przysniosłam do domu pieska czy kotka, z wackiem( szczeniakiem ktorego znalazłam w parku do drzewa przywiazanego, wysuszonego, odwodnionego, wychudzonego, umierającego:() spałam 2 dni na szkolnym boisku kolo mojego domu bo ojciec powiedział ze nie mozemy go zatrzymac( mamy juz suczke ), i ze albo go wyrzuce albo moge nie wracac do domu to nie wróciłam, dopoki mu opieki nie znalazłam. uwielbiam zwierzeta sama keidys bede miała ich duzo, bo nie potarfie zyc bez nich. kiedys znalazłam kocika jak moja pięśc małego tzn. wyrwałam go z rąk potwora ktory na działce chciał go utopic w misce, tez przyniosłam go do domu i tez nic z tego:( napisałam ogłoszenia i porozwieszałam i nawet troche ludzi dzwoniło ale było juz za póxno kotek znalazł dom u mojej ciotki:) mysle ze ta pani od kotków czy pan mogliby sprobowac z ogłoszeniami!

Gość pomozcie prosze
wiece tak sobie mysle, ze napsize do nich i zapytam po prostu z ciekawosci czy jakis kociak znalazl domek:) dam wam znac jak odpisza:)

Gość upppppppppp
daj znac! a jesli powiedza ze nikt nie odpisał to wspomnij o ogłoszeniach :)

Gość pomozcie prosze
zagladalam na jedna aukcje, ktos zalicytowal tego malutkiego kotka:) strasznie sie ucieszylam:)

Gość do wszystkich ludzi serca
sama też wydarłam śmierci maleńkie kocie - 3 dni i 3 noce karmiłam je strzykawką, było chore i odwodnione, a teraz wyrosła mi roczna , sliczna panna, ktora sama niedługo będzie miała własne dzieci, nie mogę się już doczekać :)

Gość The Cat
no dawajcie ludzie

Gość uppppppppp
juuupi mam nadzieje ze reszta tez znajdzie ciepłych wlascicieli i kochających ;)

Gość pomozcie prosze
to juz ostatnie godzinki, blagam niech znajdzie sie jakas dobra duszyczka:(

Gość Romek T..
ludzie to są podli.... te dzieciaki które 'bawiąc' zabiły te kotki to sam bym chętnie... Ale z drugiej strony mam znajomych na wsi którzy mają kotkę. Dwa razy w roku produkuje im potomstwo. Znajomi nie są w stanie utrzymywać 100 kociąt.... więc je zabijają zaraz po porodzie.Czy to humanitarne... uważam że jak najbardziej, to w końcu człowiek rzędzi światem i on powinien regulować poulację. Dlaczego kury, świnie, krowy choduje się wyłącznie na rzeź, podczas gdy psa ( nawet takiego który pogryzł dziecko, gdy nie jest wściekły ) nie wolno uśpić ??? !!! Nie jestem żadnym sadystą, nie lubię gdy zwierzaki się meczą, ale pewne sprawy powinny być inaczej rozpatrywane. Zadbajmy raczej o ludzi, głodne dzieci niż o psy ( które pogryzły ludzi ). !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomozcie prosze
jeszcze nic w sprawie kotkow mi nie odpisali :/ moze pozniej sie ktos odezwie

Gość ludzie ludziom zgotowali ten
los, ale dlaczego ludzkie bestie znęcają się też nad bezbronnymi zwierzętami?! przygarnęłabym wszystkie zwierzaczki, niestety nie mogę. a ty jesteś chamska i bezduszna, to jak człowiek traktuje zwierzęta świadczy o jego psychice, twoja jak widać jest conajmniej chora.

chodziło mi o ---ginekologa proktologa--- oczywiście , a nie o założycielkę topiku, która ma dobre serce pozdro

Gość kocia mama
Do ginekologa: Jesteś złym człowiekiem.Nigdy nas nie zrozumiesz bo nie masz takiej wrażliwości.Skoro nie kochasz i nie czujesz tragedii najbardziej bezbronnych istost na ziemii jakimi są zwierzęta to jak możesz kochac ludzi.

można pomagać zarówno ludziom , jak i zwierzętom, nie wiem dlaczego wiele osób mówi "pomóżmy tylko biednym głodnym dzieciom, zwierzątka mogą poczekać" przecież można to załatwiać równocześnie.

Gość pomozcie prosze
nie zalozylam tego topiku zeby wysluchiwac glupich komentarzy typu " same sobie w lesie poradza albo ze lepiej je zabic" przstancie, nie rozumiem jak mozecie sie tak zachowywac, ten topik mial im pomoc, ale jak widac w niektorych z Was nie ma juz nawet odrobiny ciepla dla biednych zwierzat

Gość pomozcie prosze
gdybys mial w domu chociaz jednego kotka zobaczylbys jakim jest wspanialmy przyjacielem...chociaz nie mowi, ale jest czlowiekowi oddany jak kazde inne zwierze, czasem anwet wydae mi sie, ze jest 100 razy lepszym przyjacielem niz czlowiek- bo jest dozgonnie wierny...

Gość nie lubię kiwi
Ginekolog Proktolog - a ja bym cię przybiła za jajca do ziemi i jako jedyną alternatywę zostawiła nóż - nie chcesz zdechnąć z głodu, to je sobie odetnij.

Gość niestrudzona
„To bardzo ważne, żeby dzieci wzrastały bez tego niewiarygodnie aroganckiego przekonania, że świat został stworzony dla nas – ludzi. Chodzi o przyznanie innym stworzeniom prawa do życia, prawa do cieszenia się nim i prawa do wolności bez względu na to, czy są ludźmi czy zwierzętami. Wszyscy jesteśmy ważni, wszyscy mamy swoje miejsce na ziemi. Ludzie i zwierzęta przez niezliczone tysiące lat rozwijali się, by stać się organizmami. Powinniśmy to uszanować i dwa razy pomyśleć, nim rozgnieciemy muchę czy zabijemy jakieś zwierzę, które moim zdaniem ma takie samo prawo do życia jak my.” (Jane Goodall)

Gość niestrudzona
„Każde zwierzę powinno być cenione za to, czym jest, a nie za to, ile jest warte. Każdy gatunek ma prawo do życia bez względu na to, czy jest ładny czy brzydki, rzadki czy pospolity, cenny czy bezwartościowy. Dopóki nie nauczymy się, że zwykły wróble jest takim samym cudem natury jak najpiękniejszy rajski ptak - marne nasze widoki na przyszłość.” (Desmond Morris)

Gość niestrudzona
Te teksty świadczą o Tobie podszywaczu. Nie zapominaj o tym.

Gość isabellaAAAa
żałosne

Gość w góręęę

Niektórzy nie maja tutaj nic do powiedzenia, więc po co sie wpisuja? Nie chcecie pomóc zwierzakom to nie zaglądajcie tutaj!!! Każde stworzenie ma prawo do życia!!!

Gość prosze pomozcie
tak masz racje trktuje je jak zabawki, moje kota tez tak traktuje, ubieram go w dziecinne ciuszki i karmie z butelki....niektorzy sa naprawde zalosni, wczesnije czy pozniej musilo sie tak skonczyc...i zaczelo- gbury zaczely rzedzic tym tematem. Nie wiem jak moze byc w was tyle znieczulicy, to sie po prstu w glowie nei miesci zakladam powazny temat bo chce je uratowac, a nie uspic a ty debilu bo inaczej nazwac cie nei mozna piszesz mi ze bylby dobre z cebulka...co za ludzie, rzeczywiscie lepszy taki kot niz wy.