Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

Kocieta skazame ma smierc ... czekaja na dom

Polecane posty

Gość prosze pomozcie
i jeszcze jedno nie widze daleszgo sensu ciegniecia tego tematu...no coz kolejny raz sie tu zawiodlam, wasze zachowanie jest po prostu zalosne. Nie ma sensu, zebysmy sie z wami dalej klocili.pa

Gość kick
Wiesz ile u nas kociat biega luzem. Na pol dikie. Ludzie je dokarmiaja, a zreszta tez. Oddaj je do schroniska. Nie znam nikogo kto chce malego kociaka.

Gość prosze pomozcie
szkoda ze sie wypowiadasz jak nie doczytalas o co chodzi w temacie, to nie sa moje koty, koty sa z mojego miasta i najprawdopodobniej sa ze schroniska wlasnie. Szukaja domu bo w pzrciwnym razie zostana uspione. Prosze zakonczmy juz ten temat bo schodzi na zla droge.

Gość Dr Smierc kiciusiow
Jak je uspia to przerobia na karme na parowki czy na futra na eksport? Ankieta: Na co mozna przerobic truchlo kotka malego? a) z czaszki podstawka pod swieczke b) z futerka damskie futro na zime c) z tych malenkich cudnych oczek koraliki dla zony Glosujcie.. zimnosercy...Miauuuuu! :-) Ave Fekal

Gość Dr Smierc kiciusiow
No jestesm z siebie dumny.. A ty nie znasz sie na ironii glupolu...

Gość taka ironie to sobie wsadz
w dupe

Gość Obrońca zwierząt
Nie no, po prostu rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi niektórych debili w tym temacie. Jak ludzie mogą być tak bezlitosni?! I tak tępi, żeby jeszcze wypisywać tu jakieś kretyńskie komentarze o śmierci zwierząt!!! Takich łomów to najchętniej sama bym uśpiła, żeby uwolnić od nich świat i zapewnić bezpieczeństwo małym stworzonkom! Jesteście zwykłymi młotkami, żal mi was i obyście zdechli z głodu, zresztą wy nie zasługujecie na miano człowieka, jesteście zwykłymi małpami!! Co do założycielki topiku i wszystkich, którzy litują się nad tymi biednymi kotkami - tak trzymać i pozdrawiam!

Gość precz z pisem
:classic_cool: