Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra 16*

Mam 16 lat 161 wzrostu ile powinnam ważyć...?

Polecane posty

Gość Sandra 16*

Obecnie waże 50 i mam wystajacy brzuch, pól roku remu ważyłam 47 kg i też nie miałam płaskiego brzuszka ( chodciaż był mniejszy). Czy muszę się odchudzić 44kg żeby wreszcie mieć płaski brzuch. Czy poprostu mam taką budowę ciała

Gość katzenba
mozesz wazyc nawet 55 kg, a wygladac szczuplo. zalezy od budowy! a na plaski brzuch polecam cwiczenia :-)

Gość nie musisz sie ochudzać
masz absolutnie prawidłową wagę.A wystającym brzuchem sienie przejmuj bo po prostu masz taka budowęciała i niezaleznie ile schudniesz brzuszek będzie:-oMoja koleżanka ma 163 cm wzsrostu,waży 46 kg,jest szczupłą ale wystajacy brzuszek nadal ma:-oWięc to nie zalezy od wagi ciała ale od budowy ciała

Gość ja mam 160 wzrostu waze 56 kg
wwyglądam szczupło ale brzuszek mam:-ojak wazyłam kiedyś 50 kg to brzuszek też był:-(To niestety jest taka budowa organizmu,nawet jak reszta ciała jest szczupła to brzuszek będzie wystajacy:-oNa spłąszczenie brzucha pomagają cwiczenia.

Gość a ja przy
wzroście 161 ważę 45kg i brzuszka nie mam - jestem za chuda

Gość ja zas
waze 55 a mam 164 cm zowu brzuszka nie mam ale w innych miejscach jestem zaokraglona ;] i nic na to nieporadze bo tak juz jest moja kolezanka ma 157 wazy 49 a wygladasobie calkeim calkiem chco bardzo malo je bo ma juz taka budowe

Gość aska18
Wazysz bardzo dobrze. Na plaski brzuch mozesz sprobowac cwiczen, jesli cwiczy sie systamatycznie to bardzo pomaga. Ja mam 163 i waze 55 i nie mam brzuszka... gorzej z biodrami.

Gość 162 cm 54 kg

Gość oblicz sobie na stronie
www.dieta.pl tam po prawej stronie jest kalkulator wagi uwzględniający wiek.

Gość ****************
to niestety zalezy wszystko od budowy... a na brzuszek- brzuszki to Ci sie miesnie zrobia i bedzie ładniej...

Gość ja mam 160 cm
i waże 45kg i cuję sięz tym źle, za chuda jestem, zero kształtów, zero talii i wyglądam jak z Oświęcimia, ramiona jakieś szersze... A jem dużo, i ni...

Gość szczupla24
a ja mam 160 cm, waze 45 i jestem szczupla...brzuch tez mam plaski(ale moglby byc ;epszy)...i szczuple rece i nogi...wszystko zalezy chyba od tego jak sie ten nieszczesny tluszczyk rozlozy:P ale 1 wiem jak waze 43 to brzuch znika totalnie:P:P