Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga -

worki pod oczami

Polecane posty

nie wiem co mam zrobic, bo mam worki pod oczami i nie wiem co zrobic by ich nie bylo. na poczatku myslalam ze od tego ze sie nie wysapiam ale nawet jak bylam calkowicie wypoczta po snie to i tak je mialam i to spore. probowalam maseczek ale tez nic. czy ktos zna jakies dobre sposoby??? moze jakies domowe

Gość Anitaxx
Jedyne co mozna zrobic to tuszowac je jakimis podkladami pudrami itp.

Worki i cienie pod oczami bywają objawem chorób nerek. Zrób badanie moczu.

szczerze mowiac to probowalam to trocha zatuszowac tapeta ale przeciez trzeba dac skorze odpoczac i lepiej tak w kolko sie nie malowac a anwet kiedy sie nie maluje chce jakos wygladac

Gość Anitaxx
Powiem Ci szczerze agus ze ja tez mam worki pod oczami.Nie jakies bardzo widoczne ale mam.Kiedys uwazalam ze sa naprawdw okropne ale teraz juz sie przyzwyczailam!Nie ma sie czego wstydzic!!!

Gość juz byl taki temat
i mowiono o paru naturalnych sposobach, dlaczego nie poszukalas w archiwum???

no nie wiem czy moge sie przyzwyczaic bo to nie wygloda ladnie bo sa troche spore

Gość Anitaxx
Moim zdaniem naprawde nie powinnas sie tak przejmowac.Widzialam kilka dziewczyn z worami pod oczami i nie wyglada to jakos strasznie czy odrazajaco!!

wiem ze nie wyglada to tak zle ale jak sie usmiechne to wtedy dopiero widac tak mocno chyba jedyne co mi zostalo to poprostu sie nie usmiechac i tyle

Gość okinama
Witajcie, Prowadzę blog o gimnastyce twarzy. Ćwiczenia, które tam prezentuje również mogą pomóc w pozbyciu się worków pod oczami oraz innych niepożądanych przez nas kobiety objawów wpływu czasu na naszą cerę. Więcej ćwiczeń znajduje się w moim bezpłatnym e-kursie Gimnastyka Twarzy. Przedstawiam w nim naturalne metody zachowania urody i młodości. Wejdź i przeczytaj sama http://repilpkz1a5c.az.pl/uroda/ Pozdrawiam wszystkich :D