Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gapka_

ALE mam dola tak sie dziwnie ulozylo w moim zyciu

Polecane posty

Gość gapka_

Mam dola:( kurcze mac ,paletam sie juz 3 dzien po domu i jest mi smutno. Prawie 3 lata temu poznalam chlopaka . On byl po bolesnym rozstaniu, ja bylam samotna. Fajnie nam sie gadalo. Byl kompletni e moim antytypem, nie pociagal mnie jak facet. Ale zaczelismy sie spotykac. Potem coraz czesciej, czesciej. Wyznal mi milosc, bylismy w zwiazku burzliwym bo stale nie wiedzialam czego chce:( teraz po 3 latach widze ze tak sie rozstawalismy i wracalismy do siebie z przyzwyczajenia:( On pocieszyl serce po zerwaniu, ja znalazlam przyjaciela. Potem chyba sie zakochalam ale on zaczal miec watpliwosci.I tak mi smutno bo swietnego mam w nim przyjaciela:( I czasami bym chciala sie do niego przytulic, pocalowac, ale on ma inny typ dziewczyny, ja inny typ faceta i tak to wyglada:( Teraz czuje, ze go kocham ale nie wiem co by bylo gdyby on poznal typ wysnionej brunetki nizszej od siebie a ja typ wysnionego wysportowanego bruneta. Moze wydaje mi sie, ze go kocham bo teraz jakby nasze kontakty sie ochlodzily? I to mnie intryguje? Kurcze mac:( zaczal mnie pociagac juz dawno temu, zadbal o siebie troche ale moze jestesmy blisko siebie bo mamy tylko siebie? bo nikt inny za nami nie szaleje teraz? bez sensu:( ale tesknie za nim ...

Gość Ojejkuu
no to się porobiło....wszystko jednak da się naprawić. zastanawiam się tylko czy wiesz już czego chcesz.kochasz go ...chcesz z nim być? to może mu to powiedz...a co do typu urody....w miłości to nie jest ważne..ja uwielbiam brunetów .......a pokochałam blondyna i jestem szczęśliwa i nawet jak się jakiś brunet pojawi to mam go w nochalku :)

Gość najpierw zastanow sie
czego chcesz w zyciu bo taka niepewnosc daje niezle popalic. znam to ze swojego zycia. ludzkie uczucia sa pokrecone i dlatego mimo iz moje perypetia sa troche podobne nie dawalbym zadnej rady. sama musisz wiedziec czego chcesz. a to nie jest proste sobie to uswiadomic. trzeba spokoju i nie motania sie w zyciu. zycze szczescia :)

Gość gapka_
wlasnie teraz mam z moim przyjacielem( facetem? ) chwile ciszy---w sumie z jego inicjatywy. Moze i to dobrze,musze pomyslec czego chce i on tez pewnie nad tym sie zastanawia. Nie wiem, moze on juz nie chce,moze sie zmeczyl. Moze tak bedzie lepiej:(

taaa. znam to dobrze:) taki okres jest potrzebny i nie proboj go skracac. badzcie przyjaciolmi choc wiem jak to trudne jest. ja swoja byla traktuje czasem jak dziewczyne kiedy sie zapominam a zreszta milo jest sie prztulic itd itd. ale gorzej bedzie jesli sie zaangazujecie bez przekonania albo z jakichs dziwnych powodow. a to sie zdaza wierz mi. czlowik sadzi ze to milosc a to sa jakies pokrecone sprawy. ale czasem to jest milosc tylko taka wlasnie tez pokrecona. czasem musi czas uplynac zeby mozna sie spotkac i byc razem. wielu ludzi opisuje sytuacje kiedy wracaja do siebie po dlugim czasie. ignornaci mowia ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.. BLAD ! nie wchodzi sie dwa razy do tej samej WODY w rzece, ale swiatr sie zmienia i my razem z nim. ludzie robia sie dojrzalsi wiec czasem uswiadamjaja sobie ze nie moga zyc bez siebie i sie lacza znow. a przyjazn to odbra rzecz na teraz bo przyjazn powinna byc podstawa zwiazku.

Gość gapcia_
dzieki za rady. Wlasnie sama sie zastanawiam co sie wydarzy w moim zyciu? Moze on odejdzie i ja po pewnym czasie zobacze, ze stracilam kogos najwazniejszego w moim zyciu przez moje zamotanie? Moze obydwoje stwierdzimy ze tak bylo najlepiej i bedziemy smiac sie z tego jak najlepsi przyjaciele? Moze bedziemy razem i wreszcie stworzymy super zwiazek i dojdziemy do wniosku ze swiata poza soba nie widzimy? Chyba najbardziej przeraza mnie 1 opcja ale coz czlowiek uczy sie na bledach...

nie boj sie :) mam to samo z byla i jestem spokojny, narazie przyjazn a potem sie zobaczy. wierze mocno i jestem pewny ze jesli to mialo byc to to i tak bedziecie razem. a jesli nie to bedzie byc moze piekna przyjaz i moze to byc rownie wspaniale.

Gość gapcia_
Najpierw zastanow sie ( ale nick:P) heh: a jak to jest z wami? czemu sie rozstaliscie? Jezeli mozna spytac:)

Gość gapcia_
Bo u mnie bylo tak ze glupia pipa ze mnie byla i caly czas mi sie wydawalo, ze on jest ze mna aby zapomniec o bylej i ze to jest przyzwyczajenie z mojej strony. Kazdy facet by sie zmeczyl taka ksiezniczka jak ja. Masz racje bo nie ma co sie spieszyc. Komu los pisany to szczescie sie usmiechnie:)

hehh ten nick pasuje jak ulal :) bo ja za szybko czasem mowie cos albo robie. sami nie wiemy dlaczego sie rozstalismy.. serioooo wlasnie sie nad tym zastanawaimy jako przyjaciele:) popapralo sie z obu stron, niedogadanie w zwiazku i jakos poszlo samo. dziwne to bylo wiec nie da sie nawet opisac tutaj :) ale jak mowie prxzyjaznimy sie i zobaczymy jak nam sie ulozy zycia obojgu.

Gość gapcia_
masz racje! przyjazn to podstawa zwiazku. jakos sie ulozy:) wierze, ze bedziesz z nia jak to wlasnie ta:) wczesniej czy pozniej tak bedzie :) a jak nie to przyjazn zostanie. i tak samo bedzie u mnie:)

Gość gapcia_
a ile macie lat? bo ja 24,on 23

25 i 22

Gość gapcia_
ide spac:) do uslyszenia:) mam nadzieje, ze jutro juz nie bede chodzila smetna:)

dobranoc:) zycze Ci tego zeby wszystko sie ulozylo dobrze a tak napewno bedzie jesli oboje bedziecie szczerzy wobec siebie (siebie nawzajem i siebie samych) pozdrawiam i zycze duzo dobrego:)

Gość gapka_
ktoś może jeszcze mnie wesprzeć dobrym słowem?

Gość przypadkiem
Kurcze a ja mysle inaczej ze jak nagle ktos pojawi sie nowy u Niego na horyzoncie to bedziesz zalowac ze nie masz go Ty tylko ktos inny.Wy sie ewidentnie kochacie nie szukajcie ksiecia z bajki albo ksiezniczki ze smoczej wiezy ja nie wierze w jakies tam idealy jestesmy jacy jestesmy wazne ze jestescie przyjaciolmi a to sie nigdy nie skonczy a kwestie namietnosci sama mowilas ze Ciebie pociaga.