Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy

Czy wasze dzieci lubią Teletubisie?

Polecane posty

Gość chmurka15
Mam 4 letniego syna i on po prostu zyje teletubisiami,w sklepie były pluszaki oczywiście rozdzielił role pomiędzy rodzinę kto ma jakiego kupić.Płyty dvd ma 5 i może oglądać je całymi dniami.

Gość dorciamika
Tak! owszem. Mój dwuletni synek Jakubek wprost za nimi przepada. Potrafił 5-6 razy na dzień oglądać jeden i ten sam odcinek!!! Zastanawiam się tylko co dzieciaki widzą w tej bajce ciekawego, że tak się nią zachwycają?!

Gość majka9lat
ja mam sama 9lat i juz nielubie teletubisiow oglądac

chyba wszystkie maluchy je uwielbiają moja zaczęła oglądać jak miała około 1.5 roku ale minęło jej już teraz ma 3 latka i już tak się nimi nie zachwyca pewnie się znudziły :)

Moj brzdac ma prawie 2 lata i nadal lubi ogladac teletubisie,ma 4 plyty.Zaczal jak mial jakies 16 m-cy i ogladal calymi dniami,potem juz znudzily mu sie a teraz znow do nich wrocil :)

Gość gość
Moje dzieci nie lubią Teletubisi, ale za to uwielbiają My Little Pony :) Ostatnio córeczki zażyczyły sobie ręczniki z kucykami :) Starsza córka chciała taki hippo-sklep.pl/reczniki_i_okrycia_kapielowe/recznik_my_little_pony_02b.html a młodsza taki hippo-sklep.pl/reczniki_i_okrycia_kapielowe/recznik_my_little_pony_03.html Obie są zakochane w tych kucykach :))))))))

Gość xdddssaaaa
mam 15 letniego syna i gdy był mały (5-6 lat) uwielbiał teletubisie :)

Gość gość
córka oglądała to przez 2lata,potem miałam trochę spokoju ale rok temu syn zaczął interesować się bajkami i zgadnijcie jaka jest jego ulubiona?teletubisie oczywiście:)