Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _karolcia_

co sie dzieje z moją pochwą??

Polecane posty

Gość _karolcia_

ratunku, moja wydzielina z pochwy wyglada jakby byla zwarzona, hmmm... taki twarozek no i do tego troszke mnie ta moja muszelka piecze. Dziewczyny czy ktoras z Was juz tak miala, co mam robić? są na to jakies domowe sposoby??

Gość masz grzybice
marsz do ginekologa i przeczytaj olbrzymi topik grzybica pochwy

Gość muszelka powiadasz
bueheheheheheeheheh........zawsze mnie smiesza takie hasla.........myslalam ze tak takie hasla to mozna strzelac przy swoim ukochanym a nie tak na forum........looooo matko ale swiat zwierzeceje:((a gdzie jakas intymnosc albo........ehhhhh, z reszta o czym tu mowimy skoro juz nastolatka sie pyta na forum czy nie jest w ciazy:( a ty dziecko to masz.....grzybice

Gość co jest złego...
w określeniu muszelka???????????? a jaka intymność????..przecież tu i tak każdy jest anonimowy...

Gość masz grzybice

Gość dorośli ludzie
nie nazywają swoich genitaliów Wacuś/Muszelka, kiedy mówią o chorobach

Gość to ze......
takie sformulowania sa zarezerwowane tylko i wylacznie do baaaaaaaaardzo bliskich osob......no sorry,chyba ze idziesz do gina i mowis- dzien dobry cos nie tak z moja muszelka:( mam 23 lata nie jestem zadna cnotka ale......troche smaku

Gość cornak
A ja kiedy idę do ginekologa to tak mówie. I co z tego? Wiekszość z dziewczyn nawet nie umie poprawnie nazwać intymnych częsci ciała! Trochę luzu. Mówisz jak stara baba i w dodatku cnotka niewydymka.

Gość eddom
A kto powiedział że takie sformułowania są zarezerwowane tylko dla bliskich osób? Są na to jakieś przepisy. Kobieto wyluzuj. Życie jest zbyt krótkie żeby trzymać się sztywnych reguł.

Gość dorośli ludzie
Możesz tak mówić. to Twój wybór. Możesz również mówić wiele innych rzeczy, ale pamiętaj, że to zawsze będzie świadczyło o Tobie...

Gość Kasia85
Masz zapalenie albo grzybicę.Nie wyleczysz się domowymi sposobami.Idź do gina jak najszybciej przepisze ci maści i leki i od razu przestanie piec.Bo w nocy na pewno objawy się nasilą,zacznie mocno piec i swędzieć.Więc ruszaj...

Gość moja rada
Pomaga podmywanie sie ciepla woda z kwaskiem cytrynowym - zakwasza srodowisko miejsc intymnych. Przestaje piec. Polecam

Gość tylko ginekolog
i to szybko, bo zaniedbaną grzybicę pochwy bardzo ciężko wyleczyć a może ona prowadzić nawet do bezpłodności.

ale niektorzy ludzie to maja naprawde problemy.. lepiej zajelibyscie sie ( co do niektorych) doradzeniem dziewczynie a nie rozkminianiem nad muszelkami :O:O

płomykówka***** -- ja zwracam uwage na to ze czepiaja sie ludzie szczegolow a prawdziwego problemu nie dostrzegaja:) i to zamienilo by sie z czasem o rozkminianiu o muszelkach a nie o tym problemie tej dziewczyny :):)

Gość płomykówka** is the best

Gość co sie dzieje z moja muszelka
to ja slimak sie pytam:(no co powiedzcie co?????

opisane przez ciebie objawy to grzybica pochwy - powinnaś iść do ginekologa on przepisze ci tygodniową kurację globulkami dopochwowymi i może jakiś krem na srom powinno ci pomóc ,ale na wszelki wypadek poczytaj sobie topik grzybica pochwy .Nie lecz się na własną rękę bo możesz sobie krzywdę zrobić.Po leczeniu wykonaj badanie czystości pochwy ( ok. 25 zł) aby mieć pewność że jesteś zdrowa ,czasami kurację trzeba powtórzyć. pozdrawiam cieplutko

Gość to drożdżyca
nie grzybica i musisz z tym iść do lekarza, bo samo na pewno Ci to nie przejdzie

Gość drozdzyca to grzybica

Gość amy may
Dziewczyny, mialam ostatnio grzybicę (chyba ją podlapalam na basenie... z reszta niewazne) i moja pani ginekolog powiedziala, ze jest nowy lek na leczenie tego paskudztwa i że leczenie trwa 3-4 dni. Chodzi o to, że aplikuje się krem do pochwy najlepiej na wieczór i już. Tzn. jedna dawka starcza = cała kuracja. oczywiscie wyprobowalam bo kiedy wczesniej mialam infekcje najgorsze bylo to wyplywanie globulek na zewnątrz. a przy tym leku wlasciwie nic nie wyplywa, krem sie wchlania, i wystarczy tylko wkladka na bieliznę. bardziej komfortowe leczenie. dobre i to:)