Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna nikt16

do pań!po jakim czasie zaczełyście współżycie?

Polecane posty

Gość panna nikt16

Mam 16 lat, z chłopakiem jestem już pół roku i bardzo się kochamy, on chce żebyśmy to zrobili ale ja jeszcze jestem niegotowa. Ciekawa jestem jak inne panie długo czekały na swój pierwszy raz, ile miałyście lat? i co o tym myślicie?

Gość ionly20
zorbilam to wtedy kiedy byla PEWNA ze chce. nie rob tego tylko dlatgeo ze facet chce jesli cie kocha niech poczeka a nie bedzie egoista poczekaj! nie spiesz sie! zebys potem nie zalowala!

Gość mala kudlata pchelka
jesli nie jestes gotowa to tego nie rob tylko dlatego ze on tak chce :) zapamietaj bo to kazda kobieta powinna wiedziec!! ja mam 18 lat , z chlopakiem bylam 3 miesiace ale znalam go duzo duzo wczesniej gdyz byl to moj przyjaciel.. no i tak to sie zaczelo.. ;) od przyjazni do milosci a wtedy nie patrzelismy na to ile ze soba jestesmy noo co innego jak sie poznaje kolesia i nagle jest sie razem.. tzn zawsze to wychodzi z czasem ale wiadomo o co mi chodzi.. wtedy trzeba go trzymac jak dla mnie - pol roku, rok

Gość u mnie
zaczęło sie od sexu.. tak sie poznalismy, odrzu poszlismy do łóżka i teraz jestesmy ze sobą juz 1,5 roku...

Gość panna nikt16
moja przyjaciółka zrobiła to rok temu z facetem z którym była 2 miesiące ale niechce brać z niej przykładu i jej wysłuchiwać, zwłaszcza jej porad, a facet nalega i czasem grozi że mnie zostawi bo że niby go nie kocham. Ale chciała bym wiedzieć że można i warto z tym czekać?

Gość mejsi
znaliśmy się rok, byliśmy razem pół roku, mialam wtedy 20 lat

Gość pidżama
z moim pierwszym po poł roku znajomości, ale ja wtedy miałam 18 lat i wiedziałam, że tego chcę

Gość DomiKa
Witam ja w wieku 18, znalam sie wtedy z takim chlopaczkeim juz 4 lata i po 3 miesiacach zwiazku zaczelismy wspolzycie a teraz 2 lata pozniej juz w pazdzierniku bierzemy slub i tak to sie ulozylo;)))

Gość madafi
ja miałam 20 lat..o było po 2 miesiącach bycia razem(ciagłego bycia), a znaliśmy sie już 6 lat i w tym czasie tez bylismy ze soba, ale to było takie "szczenięce" jeszcze:P... a teraz to już 5 latek minęlo i ten sam facet został:):):)

Gość mmmmmmm
a ja mam zamiar zrobic to w najbliższym czasie. ale tak jestem napalona ze juz o niczym innym nie mysle. to bedzie mój pierszy raz. miałam wczesniej pare okazji zeby to zrobic, faceci nalegali ale zawsze nie byłam tego pewna. teraz jestem na 101%! marze o tym, chce tego z tylko z moim facetem. nawet jak byłaby wpadka to nic sie nie stanie. radze ci- nie rób tego pod presja, zaczekaj! ja czekam juz 2 lata ale sie opłaciło!

Gość ichtio
Facet, ktory nalegi i grozi ci na pewno cie nie kocha. Kochajacy partner interesuje sie swoja dziewczyna jej potrzebami, taki potrafi uszanowac jej wachania, obawy czy decyzje. Moim zdaniem on chce cie tylko zaliczyc. Zwlaszcza, ze jest pewnie w mlodym wieku i jego organizm szaleje. Radzilabym ci poczekac z tym. Wytlumacz mu, ze jeszcze nie jestes gotowa i masz obawy, Jak kocha to zrozumie. Powodzenia :)

Gość ja tez...
bym radzil poczekac jednak nawet z mojej perspektywy faceta ktory ma to za soba. jednak warto poczekac bo zycie jest troche zaskakujace obys sie nie przekonala o tym :] i nie mowie tu o malym czyms hehhe

Gość panna nikt16
dzięki za opinie i rady, w sumie też myśle że on chce tylko jednego, mam jeszcze jedno pytanie czy jeśli ja mam jeszcze nie skończone 16 lat a on ma 22 to on niejest...? no tym co lubi dzieci pedofilem, bo tak kiedyś mi powiedział kolega który ma 24 lata, kiedyś z nim rozmawiałam i on mi radził żebym zostawiła chłopaka i poszukała sobie kogoś w podobnym wieku, i poza tym chyba miał racje a wy co sądzicie

Gość to już zakrawa na pedofilę

Gość ichtio
To jest spora różnica wieku, ale wydaje mi sie ze nie.

A ja sobie przyrzekałam, że poczekam, że sie nie będe spieszyć itd... Wystarczyła jedna gorąca noc, martini bianco - i poooszło po tygodniu:). Tak więc nie warto robić planów. Tego nie da się zaplanować, to jest moment, po prostu czujesz, że tego chcesz i już.

Ja mialam 20 lat, i zrobilam to po niecalych dwoch tygodniach :) wiem ze szybko,ale ja tego chcialam baaardzo i wiedzialam ze z nim chce :) U nas to tak sie zlozylo,ze ja go namawialam,a nie on mnie :) teraz mam 23 lata,on 27 i mam nadzieje ze do konca zycia bede z nim :) moooja myszka ;) i dalej niewyzyta jestem :) A jezeli on ma 22 lata i namawia cie,mowiac ze nawet cie zostawi.......to chyba samo mowi za siebie.Wiem ze mozesz go kochac,ale jezeli zastanawiasz sie chociaz troszke to nie rob tego.A jego to bym nawet sprawdzila z samej ciekawosci :P na czym bardziej mu zalezy-na Tobie czy na sexie. Wiem ze moze roznie w zyciu sie ulozyc i pojdziesz z kims do lozka po pół roku albo roku,chodzic z nim kilka lat i sie rozstac,ale jezeli on ci mowil ze cie zostawi tlumaczac sie ze ty go nie kochasz,bo nie chcesz sie zgodzic na sex,to radzilabym lepiej go sprawdzic ;) pozdrawiam

Gość niech sam sobie trzepie

Gość itakitak
ja zrobiłam to mając 21 lat-a z chłopakiem byłam juz 3 lata-znalismy sie od 7 lat

Gość medira
Ja zachęcam do czekania, tym bardziej że sama napisałaś że jeszcze tego nie chcesz... Jesteś bardzo młoda. Możesz mieć jeszcze wielu chłopaków..powiem tak: jeśli ty nie bedziesz się szanować to nikt tego nie zrobi za Ciebie..... A facet weźmie to co mu dasz, tacy sa mężczyźni.....Ja dopiero poszłam do łóżka po 30 -tce. Dodam, że jestem atrakcyjna może bardzo.... i nie jedną miałam taka propozycję....wiele....ale czekałam az ja będę tego chciała... własnie z tym a nie z innym facetem...Nie mozna się rozmieniac zbytnio na drobne....i pamietaj że czasu nie cofniesz.....

bedziesz tego żałować więc lepiej się zastanów, bo to co i z kim i jak .. to jest najważniejsze:) a te 6 lat róóznicy.. hmmm.. mój ukochany jest starszy ode mnie o 4 lata, ale ja mam 21 wiosenek, więc już żaden prokurator w żadnym kraju na mnie nie siądzie.. a liczy się też dorzałośc psychiczna... wg mnie on po prostu chce się sz tobą kochać... bo tak jest natura, biologia i takie tam... lepiej się nie daj, bo będziesz ząłowac:)

Gość wyru....
cha Cię i zostawi!!! zobaczysz!!!

No coz, ja mam 17 lat, ze swoim chlopakiem przespalam sei po 2 miesiacach zwiazku, a znalam go od podstawowki.... I wcale nie zaluje, fajnie bylo:D tyle ze kolo miesiac pozniej zerwal, ale teraz znowu jestesmy razem:D

nie spiesz sie przede wszystkim pamietaj o szacunku do samej siebie i nie rob nic wbrew sobie ja spotykalam sie z facetem ponad rok, zanim zdecydowalam sie z nim wspolzyc, wtedy bylam tego calkowicie pewna ze chce. Mialam 21 lat. Nie zaluje, ze czekalam tyle czasu... Jestem pewna, ze moj wybranek mnie kochal i szanowal.

a ja mam 17 lat i z moim chlopakiem zrobilam to po 1,5 miesiaca. Moze za krotko ale wiedzialam ze to to, ze nie chce nikogo innego:) i bardzo go kochalam i kocham do tej pory:) przebywalismy ze soba prawie cale dnie i przyciaganie bylo takie ze nie mozna bylo sie oprzec:) nadal jest:) jestesmy razem prawie rok i on podobno chce juz zawsze wiec nie mam czego zalowac, wiedzialam ze nie rzuci mnie od razu nastepnego dnia jak sie ze mna przespi, nie nalegal i bylo super:) ale jesli nie jestes gotowa to znaczy ze jeszcze nie czas, jak kocha to poczeka:)

teraz będą wywlekać stare tematy:o nei wiem w ogole po co trzymaja takie "nieaktywne" tematy:o

Gość gość
setunia się wstydzi takich tematów bo "dała" każdeemu chłopakowi we wsi :)