Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię kiwi

AAA ALERGIA!!!

Polecane posty

Gość nie lubię kiwi

No i stało się, wysypało mnie. Złazi mi skóra wokół ust, mam czerwone plamy, a na wizytę u dermatologa (fuck) muszę czekać trzy tygodnie! Przemywanie rumiankiem nie pomaga, wyglądam paskudnie (jedyna zaleta taka, że usta mi spuchły i są duże ;) ). Poszłam do internisty i błagałam, żeby zapisał mi Cortineff i Laticort, bo zawsze tego używam i cudownie pomaga, a niestety mi się zkończyły, ale stwierdził, że od tego jest dermatolog, i odprawił mnie z kwitkiem. Dziewczyny, znacie jakieś sposoby na suchą, podrażnioną, łuszczącą się skórę twarzy? Zaznaczam, że Penaten nie działa, bo tylko wysusza (i ta złażąca skóra się paskudnie zbryla w takie grudki), podobnie Sudocrem - aptekarka poleciła, ale nie pomógł. Czekam na innego internistę w przychodni, ale mieszkam w małym miasteczku i zostały mi jeszcze dwa dni. Co robić, żeby nie zwariować? Mam napiętą i wysuszoną skórę, w dodatku szczypie.

Gość nie lubię kiwi
Ratunku, bo mi cała skóra zlezie!

Gość nie lubię kiwi
A, przepraszam, miało być "skończyły mi się" a nie "Zkończyły" - aż byki robię z tego wszystkiego. ;)

Gość xyxyy
proponuje testy metoda biorezonansu, w poznaniu jest klinika BICOM jest tez w innych miastach....i tam ci pomoga jesli chodzi o alergie skorna wiele osob wyleczyli

Gość plesn w jelitach
idz do alergologa mialam podopne objawy i okazalo sie ze mam plesn w jelitach Dostalam jakies leki jestem na scislej diecie i powoli moja skora zaczyna wygladac normalnie

Gość izek
ja mam na rękach, na dekolcie, na szyi, na twarzy na dloniach, czerwone plamy, skóra się łuszczy i to okropnie swędzi ;( byłam u alergologa, ale nicm i nie dał, co to może byći co z tym zrobić ?? ja to już mam jakieś 3 miesiące ;((

Gość justin32
Witajcie ALERGIA , to sprawa zanieczyszczenia organów wewnetrznych , bez oczyszczenia nie mamy szans na pozbycie sie tej przypadlosci. Wysylam Artykuł na ten temat , o przyczynach i jej eliminacji. Napiszczcie to podam dla zainteresowanych gg 2774030