Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qcyk

czego sie boicie???? ???????? ?????? ???????

Polecane posty

aa.. no i jak juz wspomnialam gdzies tam.. mam lek przed czyms ciemnym na czyms jasnym:D:D np. ciemny punkt na bialej scianie ;)

Jak widzę ćmę to wpadam w panikę, w histerię. To zupełnie irracjonalne i niekontrolowane. Motyle też wywołują jakieś nieprzyjemne dreszcze. Brrr

czesto sni mi sie ze skads spadam, to mnie przeraza no i boje sie pełnej lodówki, i niektórych cieni

Gość ostro zeschizowany qcyk
z Ciebie....ja się boję własnych pomysłów bo z reguły kończę ja albo znajomi na pogotowiu

Gość plagiat
no qucku ściągnęłaś temat i jeszcze piszesz, ze "gdzieś tam pisałam, że boję się czarnego na białym" troche głupio to wygląda, wstydź się ( wiem, że tamten dotyczył dzieci, ale plagiat zrobiłaś :p )

Gość a psiej knagi
tez sie boicie?

Gość a ja sie boje
wracac po ciemku sama do domu :(

Gość leppera na stanowisku
prezydenta, LPR w sejmie i o rydzyka jako papieza

qcyk aa.. no i jak juz wspomnialam gdzies tam.. mam lek przed czyms ciemnym na czyms jasnym np. Iman na Davidzie Bowie?! ;-)

Gość do a ja sie boje
a ila masz lat?

Gość ajooo
wszelkiego rodzaju robactwa, szczególnie komarów i dusznych pomieszczeń...

panicznie boję się porodu:o chociaz w najbliższym czasie go nie planuję nie daje mi spokoju myśl że kiedyś może mnie to spotkać:(wiem wiem to głupie..

plagiat -- jaki plagiat??? wypowiedzialam sie kiedys tam na jednym topiku i wpadlo mi do glowy zeby zalozyc topik dotyczacy nie dzieci a doroslych :) powtorzylam sie po prostu :) tak dla jasnosci, to nie jest zaden plagiat :) nie mam sie czego wstydzic.. jedyne co to moich chorych i smiesznych schiz ;) kazdy jakies ma :P i ja sie pytam jakie:P

wszystkie lęki oczywiscie wywodzą sie z ciedzinstwa tak mi sie wydaje... a kiedys jak bylam mala to balam sie spac bo myslalam ze umre w nocy przez sen:(:( i praktycznie cala noc nie spalam bo myslalam ze smierc po mnie przyjdzie:D:D:D:D:D:D:D polecialam do mamy , a ona sie pyta co sie stalo , czemu nie spie, a ja na to ze umre jak usne:D:D poozyla mala dziewczynke wtedy, do lozeczka i jakos zyje:D

Gość ŻE-NU-ŁA
:o

Gość a ja boję się
osamotnienia że nie znajdę pracy/zwolnią mnie > nie będe miała kasy na życie odejścia kogoś bliskiego to wszystko, reszta to same pierdoły

Boję się wody - jako dzieciak się topiłam i do dnia dzisiejszego mam uraz. Nie umiem pływać (wstyd!:o) chociaż bardzo bym chciała ale każda próba zanurzenia się w głębokiej wodzie kończy się u mnie napadami paniki. Nawet stojąc na jakimś moście pod którym płynie woda zawsze mam schizy że albo zaraz z tego mostu wypadnę albo most się zarwie :o

A ja boję się ciemnych pomieszczeń (w dziecinstwie za karę zamykana byłam w komórce na węgiel, była bez okien). Teraz, zanim wejde do takiego pomieszczenia, to stoję na progu i pierwsza wędruje moja ręka, zeby zbadać sciane w poszukiwaniu włacznika swiatła. Jak włączę światło, to już jest okej. Problem znowu, gdy mam wyjść i zgasic swiatło - wtedy dostaje przyspieszenia, zeby jak najszybciej oddalić się od tego ciemnego miejsca :-(

oj wielu zeczy sie boje, ale nie bede sie zaglębiala juz w te sprawy duchowe itp. a powiem ze np. boje sie ciemnosci :O glębokiej wody mam lęk wysokości

A ja najbardziej się boję rozczarowania, którego nienawidze i nieznosze.Następnie wybijają mnie z równowagi wszelkiego rodzaju owady uuuulele już na samą myśl o pająku mam gęsią skórkę.Boje sie długiego zwiazku z kims.. (moj najdluzszy trwal 2 tyg.)

A ja najbardziej się boję rozczarowania, którego nienawidze i nieznosze.Następnie wybijają mnie z równowagi wszelkiego rodzaju owady uuuulele już na samą myśl o pająku mam gęsią skórkę.Boje sie długiego zwiazku z kims.. (moj najdluzszy trwal 2 tyg.)

Gość medal złoty
urzędu skarbowego i komornika

Gość oj ja jestem bojaca
okropnie boję się ciemności a mam 26lat boję się czasami leżeć w wannie bo przypominam sobie sceneę z Koszmaru z ulicy wiązów i frediego krugera....brrrrrrr - oglądałam to kilkanaście lat temu :-)

Gość samotnosci
i,ze kiedys znowu przyjdzie ktos do mnie do domu i powie,ze ktos dla mnie wazny odszedł :(

Gość węży
brrrrrrrr

bardzo sie boje zawsze wtedy gdy widze z okna jak nasz dozorca skrupulatnie zamiata wrecz czysci chodnik. a tu nagle usiadzie mucha i nasra. i cala ta jego praca na nic. i tego sie bardzo boje.

Gość pajakow mam arachnofobie