Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heh_

JAK ZROZUMIEC SLOWA CHLOPAKA?

Polecane posty

Gość heh_

Powiedzial mi ze bardzo mnie kocha ale teraz nie jest w stanie zapewnic mi nic. Nie ma pieniedzy a spacery i wyjscia do lasu nie dadza mi szczescia na dluzsza mete. Bylismy razem 3 lata, kiedys bylo inaczej. Zarabial jakos,teraz caly czas sie martwi . Mamy kontakt co kilka dni ale tak mysle, ze moze on szuka wymowki:(

Gość JAK
dla mnie to szuka pretekstu do czegos....ale do czego to juz sama musisz sie dowiedziec :/

Gość Amelka 007
A dlaczego nie ma kasy. Nadal pracuje a tym sie zaslania, czy nie ma pracy i faktycznie kasy nie ma. Bo jak to drugie to pewnie ma zahwiane poczucie wlasnej wartosci i to sie odbija na calym zwiazku. A jesli to pierwsze to ewidentnie facetowi przestalo zalezec i znalazl sobie wymowke...

Gość heh_
nie ma kasy ...osstatnio przyjechal do mnie bo kumpel go za darmo podwizol a mieszka troche km ode mnie,i odwiozl...eh nie wiem.

Gość ja go rozumiem...
facet moze naprawde sie martwi i gnebi go ze nie ma za coi utrzymac was, moze potem rodziny itd. znam to dobrze. nie zyjemy w panstwie dobobytu. zastanow sie czy nie ma jednak dobrych zamiarow. bo czasem sie spotyka tych porzadnych, ktorzy mysla o kobiecie i przyszlosci jaka jej moga zapewnic.

Gość Amelka 007
A ile on ma lat?

Gość sam1
Jemu poprostu jest glupio ze nie jest w stanie ci zapewnic jako takiego zwiazku. Wiadomo ze bez kasy on nic nie moze nawet jak przyjechac do ciebie. Wie ze bedzie cie to meczylo dlatego woli zrezygnowac niz cie meczyc. On poprostu tak cie kocha ze jest w stanie z toba zerwac zebys tylko byla szczesliwa. On sie zalamal i nie wie co bedzie dalej dlatego tak robi.

Gość heh_
Mam nadzieje ze tylko dlatego tak postepuje. Ma razie nie widze aby spotykal sie z innymi... Ale w zyciu roznie moze byc.

Gość gość
chłopy sa prostolinijne co mysli to ma to na mysli a doszukiwanie sie czegos to głupota kobiet bo np kobieta muwi ze tzeba wyniesc smieci lub dziure wywiercic to chłop pomysli ze ty to zrobisz a nie on