Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10101010

Co brac na wzmocnienie przy obfitych miesiaczkach?

Polecane posty

Gość 10101010

Biore ascofer (zelazo) ale nadal kreci mi sie w glowie, Czy bierzecie cos na wzmocnienie przy dlugich i obfitych miesiaczkach?

Gość b18
Do lekarza się udać !! Ascofer to nie antidotum inne preparaty z żelazem też nim nie są . Jeśli masz zawroty głowy anemia na bank. Chcesz się leczyć za pomocą kafeterii ?

Gość 10101010
Nie mam anemii, wszystkie badania ksiazkowe.

Gość b18
Przeczysz sama sobie , książkowe badanie może , a wyniki tych badań ? Po co w takim razie bierzesz żelazo ? Takie obfite miesiaczki moga mieć jakąs przyczyne , która najpierw powinna byc zdiagnozowana , a preparat z zelazem w razie potrzeby powinien przepisać lekarz . Zrobisz jak uważasz , ale moje nogi poszłyby w kierunku gabinetu ginekologa (dobrego i polecanego ) a nie na forum .

Gość koniecznie
koniecznie bardzo duzo burakow:) i przynajmniej dwie tabliczki mlecznej czekolady bez dodatkow w czasie miesiaczki. do tego staraj sie w te dni nie przemeczac duzo wypoczywac. pij wode mineralna bez gazu z duza iloscia cytryny - to obkurcza naczynia i zmniejsza krwawienie, staraj sie unikac alkoholu. to moja recepta - stosuje od przeszlo pol roku i naprawde widze poprawe.

Gość koniecznie
koniecznie bardzo duzo burakow:) i przynajmniej dwie tabliczki mlecznej czekolady bez dodatkow w czasie miesiaczki. do tego staraj sie w te dni nie przemeczac duzo wypoczywac. pij wode mineralna bez gazu z duza iloscia cytryny - to obkurcza naczynia i zmniejsza krwawienie, staraj sie unikac alkoholu. to moja recepta - stosuje od przeszlo pol roku i naprawde widze poprawe. a w moim przypadku obfite krwawienia to zadna choroba - taka uroda:) pozdrowionka:)

Gość dwa razy trzy
Rabenhorst z żelazem. To jest chyba dla dzieci przede wszystkim, ale przyjaciółka mi powiedziała, że ona to bierze, jak ma bardzo obfite miesiaczki i nie opada z sił tak, jak wcześniej.