Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijadzia

dziewczyny chore na bulimie z Gorzowa lub okolic

Polecane posty

Gość mijadzia

jest ktos taki?? pogadałabym z kimś kto mnie rozumie....

przepraszam, ze pytam tak bezpośrednio, no i nie jestem z Gorzowa, ale chciałabym sie dowiedzieć, co np potrafisz zjeść w trakcie takiego jednego napadu, sama kiedyś miałam coś podobnego, lecz nie samą chorobę, poprostu przez jakiś czas ( ok. 2 miesięcy) nie jadłam słodyczy, ale składowałam w szufladzie różne batoniki i tak wyszło ze po tym czasie nie-jedzenia ich, nachodziła mnie wielka ochota na jakies słodycze, które pochłaniam po kilka, tzn kilka batoników na raz, a później miałam wyrzuty sumienia i chodziłam do toalety w wiadomym celu. Trwało to jakies 2 tygodnie, dzień w dzień. Dziś niestety po uhuhu długaśnej przerwie też jakoś tak wyszło, ze miałam apetyt na pare ciastek, 2 kawałki ciasta i paluszki i to wszysko po 21. Potem rzecz jasna wylądowałam w łazience. Hmm czy to sa jakieś poczatki bądź jakies oznaki?

Gość mijadzia
duzo potrafie zjeść :( np. 10 bułek z czyms tam,cały chleb z tym co mam pod ręką, zupke chinską, obiad i cos słodkiego np czekolada czy wafelki nie pakuj sie w to gówno...

Gość mijadzia
jak to wszystko w siebie wepcham to zazwyczaj ide do kibla schylona w pół.....ze łzami w oczach i mówie sobie,ze to ostatni raz...a za kilka godzin wzystko od nowa

Kurcze, nie miałam pojecia, że aż tak to wygląda. To u mnie to chyba była maluteńka próbka tego co moze się zdarzyć. Po takich akcjach nie mogłam na siebie patrzeć, ale jak już jadłam to wynajdywałam sobie różne usprawiedliwienia. Sądzisz, że od takich rzeczy jak wcześniej napisałam moze zacząc sie coś poważniejszego? Pozdrawiam.

Gość mijadzia
wiesz to możliwe skoro juz wyladowałas w łazience...moga to byc poczatki ,dlatego wybij to sobie z główki póki nie jest za późno...a odpowiada Ci twoja waga??? czy chcesz schudnąć??? w bulimii zwykle nie chodzi tylko o same odchudzanie....przez objadanie sięczłowiek wypełnia sobie pustke...zajada problemy z którymi sobie nie radzi....

hmm dziś, akurat byłam trochę zła i smutna no i tak wyszło. Wcześniej to było odchudzanie poprzez ograniczenie m.in słodyczy, co nie dość ze wtedy nie wypaliło, to jeszcze przyniosło ze sobą co przyniosło. Moja mama (w okresie kiedy przestałam jeść obiady, kolacji nie jem już od początku tego roku) powiedziała, ze coś mi się w głowie poprzestawiało, oczywiscie o niczym nie wiedziała, widziała tylko ile jem. Moze i nie powinnam narzekać na wagę, bo teraz ważę 48 kg, ale to już tkwi w mojej psychice, poprostu boję sie zeby nie przytć, chociaz nigdy nie ważyłam przez dłuższy czas wiecej niz 52 kg. Nie należe do chudzielców z nogami jak patyki, wszyscy mówią, ze jestem ładnie zbudowana i ze jestem chuda, tylko ze mnie takie gadanie coś nie przekonuje, ja wiem swoje...Czasem to mnie już trochę męczy, ale nadal jest taki strach i zerkanie na zawartość kcal w produktach, problem polega na tym, że nad tym się już nie panuje. Ech chyba zaczęłam pisać o czymć innym, przeraszam za to, ale u mnie to chyba coś wymieszane jest :(

Gość tipi widze
ze masz podobnie jak jak. tez zjem i mam wyrzuty sumienia porobowalam zygac ale niepotarfie ;l wciskam palec do gei i nawet mnieleko nie nadciagnie..a ile mas zlat? ja waze 55 zawsze wazyalm 53 - 54 max a teraz 55 ..i chyba przestae jesc kolacje.. ale boje sdie ze jak nie zjem o 18 to wezmie mnie cholernie po 21 (jak zawsze zreszta) vo robic??:(