Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkab

pierwszy raz

Polecane posty

Gość alkab

dziewczyny mam problem... chcialabym zaczac wspolzyc, ale boje sie bolu. Prosze napiszcie jak to jest podczas tego pierwszego razu, czy bardzo boli, czy mocno krwawilyscie. I czy chlopak moze sie niezorientowac ze dziewczyna jest dziewica. pomozcie p.s. znacie moze jakis dobrych ginekologow w poznaniu??

Gość indi777
wiec tak..moj 1 raz bolal mnie i to strasznie mocno..mialam lzy w oczach...ale nie przestalismy bo wiedzialam ze to i tak nastapi...i jakos przezylam..krwawilam troszke...jednak nie przejmuj sie...kazda dziewczyna przezywa to na swoj sposob!niektore wogole nic nie czuja i nie krwawia!!wazne jest zeby miesnie nie byly napiete...bo to jest glowna przyczyna bolu...jak sie bedziesz kochala...to znajdz taka pozycje zeby ten bol byl najmniejszy!!mnie do tej pory bardzo boli jak partner we mnie wchodzi..ale po chwili przestaje!co do rozpoznania dziewictwa...no to mysle ze zalezy od spostrzegawczosci faceta:)moj mimo ze wiedzial o moim dziewictwie od razu by sie domyslil no bo..u dziewic to tak ciasnawo:) (co niektorym facetom bardzo sie podoba:) )pozatym jak wystapi krwawienie..no to pewnie sie domysli nie?:)pozdrawiam

Gość asdesa
Mnie mój pierwszy raz bolał. Bardzo. Płakać mi się chciało. Ale my też nie przerwaliśmy, bo racja- kiedys to musiało nastąpić... A krwawiłam przez 2 dni.

Gość Desire1987
dwa dni?! ojej... mnie też bolało, ale tylko trochę i bardzo króciutko, kiedy błona się przerwała, zaraz po drugim "wejściu" już nic nie bolało. krwi nie miałam w ogóle. nie martw się, każdy musi to przejść, ten ból naprawdę da się przeżyć :D też miałam straszne obawy i bum, mam już to za sobą a pamietam dobrze, bo pierwszy raz przeżyłam w zeszły czwartek :)

Mnie nic nie bolalo:) tez sie panicznie balam, ze dostane krwotoku etc.. ale tak mi sie wydaje ze blona zostala przerwana troche wczeniej- podczas piesczot.Kiedy wkladal tam swoje paluszki poczulam lekki bol i potem troche krwi polecialo...ale nie bylo zle;)..posluchaj grunt to NIE PANIKOWAC!!!!!nie taki dilabel staszny- wszystko zalezy od tego czy tam w srodku juz cos bylo;)jesli peslicil Cibie w podobny sposob to na pewno bedzie Cibie mniej bolalo:)i co najwazniejsze- musisz byc rozluznina i podniecona...i naprawde tego chciec:)!!!!a wredy juz na bank bedzie si:) POWODZENIA:*

mnie troszeczke tylko bolało, w sumie rano miałam tylko niewielkie plamki krwi na piżamie, wiec nic wielkiego ... musisz byc rozluźniona i poprostu to zróbcie, moze nawet nie zauwazysz tego, jak on wejdzie :):):) Powodzenia zycze :)

Gość tra-la-la
Mnie bardzo bolalo i krwawilam w sumie 2 dni... Mielismy kilka podejsc zanim to sie stalo, bo bol byl tak duzy. Ale to wszystko jest kwestia indywidualna. Swoja droga - piekne wspomnienie.:)

nie przeraz sie, ale ja myslalam , ze umieram. Bolalooo...! i to bardzo a do tego bylam lekko podenerwowana i z zacisnietymi miesniami nie bylo tak przyjemnie no ale sie stalo Juz po, plamilam 3 dni.. bo za drugim razem podeszlam do tego bezstresowo co pozwolilo mojemu chlopakowi na glebsza penetracje. ten pierwszy raz nigdy nie jest taki kolorowy jak go w filmach obrazuja... tak bardzo romantycznie. czemu nie ... pozniej moze byc tylko przyjemniej;)

Gość nie wszystkie tak mają
hej dziewczyno, tylko sie nie zrażaj tymi wpisami, ja nie krwawiłam nie bolało, było super, ale musisz być pewna, że tego chcesz i pewna faceta pozdraiwm i życze pięknych miłosnych chwil

bolalo sekunde na poczatku - pozniej juz wogole ;) nie krwawilam. rozluznij sie i bedzie dobrze ;)

Gość werrka
owszem- bolalo, ale stwierdzilam ze "jak nie teraz to nigdy! wiecej tego nie zniose!!!" :-) I zyję :-) Krwawilam malutko przez 2 dni, trzeba sobie "po" zaaplikowac podpaske albo wkladke. wazne jest to aby po pierwszym razie nie wspolzyc przez jakies 4 dni!

Gość werrka
aha! pomaga jak masz nogi ugiete w kolanach i podniesone blizej klatki piersiowej, no wiesz.. nie leżysz na płasko z nogami, tylko one są troche wyżej z pupą i głęboko oddychać ;-) następne razy są już lepsze

Gość tra-la-la
4 dni? Wszedzie napisane jest aby poczekac co najmniej 2 tygodnie! Zwlaszcza jesli sie krwawilo. Wszystko musi sie dobrze zagoic, bo inaczej kazdy kolejny stosunek to bedzie krwawienie i bol...

Gość tralalalalalalala
Tak zwane "palcoweczki" sa bardzo dobre przed "pierwszym razem":D Z autopsji;)