Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia100

zaczynam mieszkać ze swoim facetem...

Polecane posty

Gość nowoczesna20
aaaaaaa>>>Madzia i oczywiscie zyczer Wam udanego docierania sie,pamietaj ze wazne jest zeby obie strony sie staraly o milosc bo ona nie przychodzi sama jak w filmach...

Dzieki nowoczesna :) Życzę ci tego samego oraz żeby twój facet zaczął znowu traktować wasz związek jak na początku czyli z większym zaangażowaniem. Eh,wiesz z nimi to tak jest że jak zdobyli co chcieli to uważaja za swoje i przestają nas zauważać.Ale się nie dajmy :D

Gość 3333333333
Poznałam cudownego faceta po tygodniu znajomosci wprowadzilam sie do niego, mieszkamy ze soba prawie dwa miesiace i jest super, mam nadzieje ze to nie jest tylko tak bo to poczatek.... Mamy wspolne plany, bardzo sie kochamy. Jest CUDOWNIE!!

Trzyletni związek i trzy miesiące wspólnego mieszkania. Jak na rollercosterze! Albo cudownie albo katastrofa. Uwielbiam go bez dwóch zdań,ale... Zamieszkując z chłopakiem odkrywasz nagle nieznane pokłady jego osobowości i poznajesz nawyki, o których egzystencji nie miałaś pojęcia. zastanawiasz się czemu wcześniej tego nie widziałaś. On pracuje dużo więcej więc ja wzięłam na siebie obowiązki domowe.Sprzątenie, pranie, gotowanie i zakupy. Na szczęście to lubie, ale... Co do skarpet to już się poddalam - zostawia je gdzie popadnie -dziś znalazłam jedną wciśniętą w kanapę! Najgorsze jak kładzie się nieumyty do łóżka -\'bo niema siły, żeby się umyć\". Nigdy nie opróżnia swoich popielniczek! i to dopiero początek listy męskich spraw, których nie poznałam wcześniej. Dalej... Nie mamy dla siebie czasu. Bo wydawaloby się, że zamieszkując razem macie siebie dla siebie poranki, dnie, popołudnie,wieczory i noce! Pozór! Może widzimy się częściej ,ale na pewno mamy mniej czasu dla siebie. Pracujemy bardzo dużo -także w weekendy. Seks już nie taki romantyczny i raczej krótki no i rzadziej niż zanim zamieszkaliśmy razem. Niema wyjścia do kina czy na spacer (a mieszkamy okok parku). Po pracy jesteśmy zmęczeni (dojazdy męczą dodatkowo). Kiedyś były spacery, choć widywaliśmy się raz w tygodniu. Czasami fundujemy sobie kolację na mieście a i wtedy rozmawiamy głównie o pracy. Kłotnie to KOSZMAR. Wychodzi jego paskudny charakter i złośliwa natura - nikt by mi nie uwierzył, bo to taki czarujący i taktowny człowiek! Mnie wychowywała tylko mama i nigdy nie uczestniczyłam w żadnej awanturze! Czasami zastanawiam się czy tak to ma być?? czy wszyscy są tacy zaganiani?? jak w tym świecie znajdę czas na dzieci??

zegarynka-już się boję.Wiem że faceci mają swoje nawyki,zdaje mi się że mojego znam dobrze ale pewnie nie ominie mnie kilka niespodzianek.A tobie radzę (jeśli mogę cos radzic :) )żebyście może czasem znaleźli czas na rozmowę nie tylko o pracy i spróbowali odnaleźć to co zostało trochę za wami w tym pędzie codziennego życia :) pozdrawiam

wiśta wio łatwo powiedzieć ja na prawdę sądzę że to jest mężczyzna dla mnie. Ja wierzę, że przelamiemy się i będzie coraz lepiej. Ale początek wspólnego mnieszkania, to stres wcalenie taka fajna i napewno nie łatwa sprawa.

Masz rację łatwo mi mówić bo nie przeżylam tego co ty.Zobaczę jak to mi się ułoży za jakiś czas.Uświadomiłaś mi jedno-że od początku będę się starała abyśmy żyli razem a nie obok siebie,bo to chyba jeden z większych minusów długiego mieszkania ze sobą .Ludzie przestają się zauważać.Wierzę że i wam się uda :) I życze z całego serca

madzia...ja myślę że to wszystko - kłotnie, rozczarowania, załamania, pośpiech i brak czasu dla siebie - jest w każdym związku. Trzeba znaleźć rozwiązanie i ułożyć sobie życie tak by choć raz w tygodniu zapomnieć o rachunkach, obiedzie, zakupach, stercie prania, fakturach, ubezpieczeniach, polisach, wściekłym szefie, zaległych terminach......... i przez jeden chociaż wieczór poczuć odrobinę romantyzmu.My się staramy, ale potrzebujemy czasu. pozdrawiam i życzę powodzenia daj znać za trzy miesiące jak Ci idzie ffillippa@o2.pl bardzo jestem ciekawa

tak tez postaram się zrobić :) dzieki za cenne rady,jeśli bede miała dostęp do netu to na pewno się odezwę.Zaraz idę przewozić rzeczy do nowego mieszkania.Tyle roboty że głowa boli! Ulala :) Wszystkim wam kobitki dzieki i wszystkiego dobrego

Madzia, serdecznie Ci dziekuje za ten topik. Sama mialam mysl zeby taki zalozyc bo jestem w podobnej sytuacji, z tym ze ja ze swoim chlopakiem zamieszkamy razem od pazdziernika. Poki co jestesmy na etapie szukania kawalerki. I podobnie jak Ty mam wiele watpliwosci i obaw ale wierze ze nam sie uda:) Mam nadzieje ze ten topik przetrwa i bedziemy mogly wymieniac sie opiniami, problemami (obu bylo ich jak najmniej) i sposobami na przetrwanie. Odzywaj sie w miare mozliwosci! Pozdrawiam goraco i zycze powodzenia!!

Gość gość
Minęło 9 lat. Ciekawe, jak się potoczyły dalsze losy Madzi100. Czy ktoś może wie?