Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Górale muszą mieć bekę z tych mieszczuchów,bo nie dość że to śmierdzi to jeszcze przepłacają i ciekawe czy ten góral by pierwszy spróbował tego oscypka gdyby kupować, bo wątpię . Raz spróbowałam bo babcia zachwała a ja mała bylam i prawie zwymiotowałam. U nas tych oscypków wszędzie a jak je czuje to mi niedobrze. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale udka nie są najgorsze. Bo to białe mięso, lepsze niz czerwone i parówki. Kurczak jest ok. Do tego ziemniaki i dużo surówki i nie jest najgorzej. No jeżeli już to piersi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: No jeżeli już to piersi . Zazwyczaj kupuje polędwiczki z kurczaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nie wiem Wiem że na pewno by mnie zmuszała żebym robił różne rzeczy, i miałem się nauczyć jeździc na motorze, ale znając mnie to bym się zabił na nim Mieliśmy też jeździć razem na moto, ja z tyłu przytulony do niej, ale pewnie też bym równowagi nie utrzymał i zginelibysmy razem Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Raz spróbowałam bo babcia zachwała a ja mała bylam i prawie zwymiotowałam. U nas tych oscypków wszędzie a jak je czuje to mi niedobre. Ze sanepid tego nie zamknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Głupie czasy som typ uciekał przed policjom dla jaj a teraz ze strimow ma 144tys miesięcznie Inny nagrywa unboxing apple i ma 60tys miesięcznie Człowiek tyra codziennie 8h i ma 3-6 Życie zmienne jest. A i tak najważniejsze jest zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Ona pisała, że wyglądam jak jej zmarły chłopak i pewnie chciała żebym się nauczył jeździć na motorze i żeby przeżyła to co kiedyś ze mną, ale ja nigdy nie jeździłem na motorze Nawet mnie przepraszała, że mnie bierze za kogoś innego xD Trochę smutna sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Ale była bardzo miła dla mnie i mnie kochała chyba, a ja wcześniej się z czymś takim nie spotkałem od innej dziewczyny, żeby mnie ktoś tak lubił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie ani ryżu ani kaszy nie lubię. Ryż była promka 4zl kg to porcja 40gr zawsze warto mieć w szafce Makarony kupuje tylko jak kup 2 i 1 gratis wtedy biorę 3x swidry 3kg i spagetti 1,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Życie zmienne jest. A i tak najważniejsze jest zdrowie. Dokładnie ten co nagrywa apple wykryto u niego torbiel mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj kupuje polędwiczki z kurczaka. Cielęcinę możesz bo będziesz mieć ładunki żelaza. Kładę się bo nic się już ni3 wymyśli. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ryż była promka 4zl kg to porcja 40gr zawsze warto mieć w szafce Makarony kupuje tylko jak kup 2 i 1 gratis wtedy biorę 3x swidry 3kg i spagetti 1,5kg Makaron lubię jedynie. Ryż dziwnie smakuje, chyba że nie umiem przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Out napisał: Górale muszą mieć bekę z tych mieszczuchów,bo nie dość że to śmierdzi to jeszcze przepłacają i ciekawe czy ten góral by pierwszy spróbował tego oscypka gdyby kupować, bo wątpię . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Makaron lubię jedynie. Ryż dziwnie smakuje, chyba że nie umiem przygotować Ryż najlepszy jadłem w chińskiej restauracji to byl idealny pewnie majom maszyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dokładnie ten co nagrywa apple wykryto u niego torbiel mózgu Torbiel to jest nic złego chyba ze bardzo duża to trzeba usunąć. Ale to nie rak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Makaron lubię jedynie. Ryż dziwnie smakuje, chyba że nie umiem przygotować Z ryżem jest ten problem ze po ugotowaniu trzeba go zjeść, bo po podgrzaniu później robi si3 toksyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Cielęcinę możesz bo będziesz mieć ładunki żelaza. Kładę się bo nic się już ni3 wymyśli. Dobranoc Więc dobranoc i miluch snów, nie koszmarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Niech wam się wszystkim snia koszmary Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Chyba ludzie robiom tak że coś chcom ale wydajom na jedzenie i mieście i nie mogom sobie kupić mając wkoorwa Ja coś chce to wiem że to kupie choćbym miał jechać na kanapkach ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Ja chciałbym swoją wyspe na Karaibach a wiem że nigdy nie kupię bo mnie nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Z ryżem jest ten problem ze po ugotowaniu trzeba go zjeść, bo po podgrzaniu później robi si3 toksyczny. Wystarczy po ugotowaniu włożyć w szczelny pojemnik szklany z prozniom i do lodówki jak zrobisz to w ciągu 2h to nie będzie zatrucia Ja taki sobie robiłem zainwestowalem gdy jadlem porcje 50g a torebki byly 100g Teraz kupuje sypki wychodzi 100g tak tanio jak 50g w woreczku i zawsze jem dużo i świeży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Bill Gates sobie teraz swoją wyspe podobno kupił Ja prdl ludzie jedzą koorwa takie frykasy jakieś miliardery a tu taka bieda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Get Out napisał: Z ryżem jest ten problem ze po ugotowaniu trzeba go zjeść, bo po podgrzaniu później robi si3 toksyczny. Jem od razu ale średnio mi smakuję. Najlepsze są ziemniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jem od razu ale średnio mi smakuję. Najlepsze są ziemniaki. Kupiłem ostatnio kg nie chciało mi się obraz stały się toksyczne i musiałem wywalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Ryż czy jakieś kasze makarony są łatwiejsze jak ktoś nie lubi się wysilac w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kupiłem ostatnio kg nie chciało mi się obraz stały się toksyczne i musiałem wywalic Dla mnie obrać to jest żadna robota. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Bo można lubić grać a nie koniecznie tworzyć gry tak samo lubię umalowane samice a nie mam ochoty je malowac godzinę to samo z jedzeniem mam lubię zjeść ciepły obiad gorzej że trzeba go robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ryż czy jakieś kasze makarony są łatwiejsze jak ktoś nie lubi się wysilac w kuchni Tak ale ziemniaki smaczniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu wy możecie jeść toksyczne, szybciej się przekręcie frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dla mnie obrać to jest żadna robota. Kopytka kupowałem to latwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach