Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ennn

solarium a oczy

Polecane posty

Gość ennn

mam 17 lat i jasna karnacje byłam wczoraj pierwszy raz na solarium STOJĄCYM na 3 min i na poczatku z deczka sie zamysliłam, i miałam z 30 sec jak nie wiecej otwarte oczy :( dopiero po tym czasie uswiadomiłam sobie to jestem krótkowidzem, nosze okulary ok -4, czy mogło to miec ujemny wpływ na moje oczy?? a pozatym przed chwilą czytałam topic tez o solarium i tam wypisywali, ze i po 18 min, ale wydaje mi sie, ze to jest juz stanowczo zadługo i ze to pewnie było lezace, albo jakies strare...

Trzeba zakładać okularki na oczy. Powinny być w każdym solarium, jeśli nie ma zmień miejsce.

tak jest okularki musza byc, korzystaj z profesjonalnych salonow tam na pewno sa

Gość maXmara20
taaa...okularki?! ;/ zeby potem miec białe zakola wokol oczu>?..ja tam nie uzywam zadnych okularow zeby wlasnie tego uniknac,a oczy staram sie miec przewaznie zamkniete....Z reszta 3 min to wg mnie za malo-szkoda kasy,przeciez w ciagu tego czasu nawet lampy nie zdaza sie porzadnie nagrzac(nawet jezeli to sa najmocniejsze lampy)....jak dla mnie 7min na poczatek to najlepsza opcja...

te okularki sa takie male, ze nie bedziesz miala bialych kolek ;) nie narazaj oczu, zamkniete tez nie sa dostatecznie chronione

Gość maXmara20
jak nie...cale powieki masz potem biale..no ale kazdy robi jak uwaza...

chodze na solar rzadko, ale chodze i nigdy nie zdarzylo mi sie zebym miala biale powieki twoj wzrok - twoja sprawa dodam, ze ja mam - 4,5 ;)

Gość ulaa
ja zawsze uzywam okularków.... nawet mi sie wydaje ze mam mniej zmeczone oczy jak wtedy gdy opalałam sie bez. ciemne obwódki oczu trzeba potem traktowac korektorem :(

Gość qweqweqwe
jesli chcesz mniec chore oczy to prosze bardzo opalaj sie bez okularow