Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocik

wzrost libido po Harmonecie

Polecane posty

Gość kocik

dziewczyny,czy to prawda że po Harmonecie wzrasta libido?Wiem,że na każdego działa inaczej ale napiszcie jak działa na was.Pytam dlatego,że mi libido maleje po tabletkach,a słyszałam kilka opinii,że po Harmonecie jest odwrotnie.

Gość Desire1987
oj dla mnie to by nie było zbyt dobre gdyby mi miało libido po harmonecie wzrosnąć bo i tak mam już wystarczająco duże, wręcz ogromne :D a harmonet zacznę brać za tydzień, dwa mniej więcej, wtedy napiszę czy u mnie coś się zmieniło ;)

Gość kocik
życzę Ci żeby nie zmalało,bo jak wzrasta to pół biedy.Mi niestety po tabletkach idzie w dół.

Ja juz nie biore Harmonetu od 5 miesiecy.Ale wlasnie po Harmonecie moje libido siegnelo dna:(:(:(:( Teraz jeszcze go nie odzyskalam w stu peocentach,ale jest troche lepiej.Mysle jednak,ze to zalezy od organiczmu:):P

Gość anieszkkkakkk
no ja wlasnie chyba przestane brac harmonet:( wogole nie mam ochoty na seks:( to przykre:( znow musze isc do lekarza i zmieniac tabletki ehh:/

Gość BZDURA
Po harmonecie tak mi spadlo libido ze nie mialam ochoty sie nawet calowac!!!!!!!!!!!!! Dobiero jak wzielam Microgynon 21 wzroslo ponad norme:)

no mi tesh raczej po harmonecie libido spadło...i jeszcze miałam jakieś chore nastroje :/ teraz biore Tri-minulet i jeszcze nie jestem w stanie powiedziec co i jak :)

Gość tyllko tyle
moje zmalało... :(

Bralam Harmonet i libido bylo wysokie ;) Niestety za to byly problemy z orgazmem...

Wlaśnie lekarz przepisal mi Harmonet i zaczne je brac. Po Microgynon 21 miałam libido mniej niż 0 tragedia mam nadzieje że teraz będzie lepiej

Gość to samo co shit
u mnie wywindowało w górę na maxa, ale z orgazmem zaczęło być pod górkę. Nie wiem, co to za prawidłowość

Gość frejja
po cilescie libido mi spadlo duuzo ponizej 0...od tygodnia biore harmonet i roznie mi wszystko z libido wlacznie ;))

Gość ujek1
odpowiem jako facet, ktorego zona brala to gowno. harmonet to srodek do zabicia jakiejkolwiek ochoty na sex . zona po harmonecie jest goraca jak mrozona krewetka. byle.jaka gumka je 1000 razy lepsza