Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .ja

Zaburzony cykl-przez utratę wagi czy .. wpadka?

Polecane posty

Gość .ja

Dzień po okresie kochałam się bez zabezpieczenia.. Pozniej chcąc pozbyc się kilku kg stosowałam dietę i poleciało pare ładnych kg.Teraz zadaję sobie pytanie czy brak tego cholern*go okresu jest przez jedną upojną noc czy przez utratę wagi?! Wydaje mi się ze po miesiaczce są dni suche=bezpłodne wiec ciąza CHYBA nie powinna mi grozić.. Są to tylko moje spekulacje,domysły.. Sama nie wiem co mam myśleć.

Gość angi
Wydaje mi sie,ze to moze byc spowodowane wlasnie dieta,niekoniecznie wpadka. No,ale tego tez nie mozna wykluczyc.Odczekaj z tydzien i zrob test,dla pewnosci powtorz test po tygodniu.

Gość kilijka
to nie wpadka dzien po okresie jest dniem nieplodnym.

Gość kuska
Ile trwa cykl zazwyczaj i w ktorym dniu cyklu kochalas sie z chlopakiem??

Gość anieszkkkakkk
bylam w bardzo podobnej sytuacji jak ty!!! okres spoznial mi sie 3tygodnie Panikowalam jak nie wiem!! zrobilam 3 testy....i czekalam i czekalam....wkoncu poszlam do lekarza.okazalo sie ze nie jestem w ciazy -poiprostu odchudzalam sie i w dosc szybkim czasie (2tyg) stracilam 6kg.i to wlasnie dlatego spoznial mi sie okres.nie martw sie:)

Gość .ja
anieszkkkakkk :] Moze jeszcze byłaś po kopenhaskiej!? Są momenty ze "w oczach strach i przerażąenie" ale staram sie myslec ze brak okresu spowodowany jest utratą kilogramów.