Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dankaa

Krwawienie po odstawieniu-ile zazwyczaj trwa i czy bardzo boli?

Polecane posty

Gość Dankaa

Dziewczyny napiszcie cos na ten temat prosze!

Gość zaciekawiona21
no własnie ja też chciałabym sie tego dowiedzieć bo słyszałam rózne opinie,ile trzeba czekać na miesiączkę po odstawieniu wie może ktoś?

Gość Logestowkowa
Ja mialam po 28 dniach 4-5 kolejnych...regularnie jak w zegarku :-)

no to zalezy od organizmu. jedna dostanie 3 dnia po odstawieniu a dtuga np. 6 lub 7. Ja dostaje albo 3 albo 4 i krwawienie to jest racezj mniej intesywne. Brzuch mnie wogole nie boli

Gość hilda
ja po tabletkach mam straszne krwawienie i okropne bóle brzucha.Zwykle trwa to jeden lub dwa dni.

a ja dostaje na trzeci dzień po odstawieniu i nic mnie nie boli krawiwnie wcale nie jest obfite, a przed zaczęciem brania tabletek miałam okropne okresy :)

Gość królowa
A ja krwawiłam po jakiś 32 dniach... przez kolejne 17 dni. Do tego codziennie migrena, bóle brzucha, fatalne samopoczucie... Nic ciekawego. Więc różnie się to przechodzi.

Gość rysiulek
czesc dziewczyny!! dzisiaj jest 4 dzien jak skonczylam branie i czekam na okres. zastanawiam sie czy wszystko jest w pozadku, tzn. czy nie jestem w ciazy bo krwawienie jak dotad nie wystapiło. to jest pierwszy miesiac jak biiore tabletki to moze musi sie wszystko unormowac i nastepnym razem juz wystapi. a wy w ktorym dniu dostalyscie okresu??

Gość rysiulek
5 dzien i nareszcie dostalam. teraz juz wiem ze wszystko jest ok i nie mam sie czego obawiac:))