Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh

BLAGAM O POMOC PROSZE UMIERAM!!!!!!!

Polecane posty

Gość kalia_______
popatrz na to inaczej - ludzie czasami się zdradzają a i tak sobie wybaczają... a gdy się rozstają to z poważnych przyczyn kłótnie, albo Twoja "za duża" miłość to nie jest ŻADEN powód do odejścia.. powodem jest jedno - on przestał Cię kochać przeszłam przez to więc wiem

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
i nie ma takich przypadkow ze mozna odzyskac milosc a co jesli sie dowiem ze mnie kocha jeszcze troche?

Gość kalia_______
no... wedlug mnie nic nie da, skoro powiedział że to ostateczna decyzja? spróbować możesz, najwyżej będziesz żałować że się poniżyłaś - jak ja a czemu napisałaś że już wtedy nie byliście razem???? czyli rozstaliscie się PRZED jego wyjazdem??

Gość do dupy ci faceci

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
19 lipca ale zachowywyal sie tak jakby chcial byc ze mna ale mial dosc klotni a teraz............

Gość kalia_______
e tam, znam parę która jest ze sobą 7 lat, kłócą się średnio co trzeci dzień :O a tak się kochają że dla nich jest logiczne że nie odejdą od siebie

Gość polecam ksiązkę
"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Sherry Argrov. Do kupienia jest w imternecie. Mężczyźni nie lubią kobiet zdesperowanych, które nie widzą poza nim swiata i nie mają właśnego życia. Tak częśto myślą kobiaety, ale tak nie jest. Zacznij zachowywać się inaczej, to da mu do myślenia, nie błągaj broń Boze! On musi czuć, ze Ty czujesz się za kobietę wartosciową, ze nie będziesz prosić się o czyjaś miłosć. Jeżeli to wyczuje, to również zacznie myśleć o Tobie w ten sposób i nie będzie chciał Cię stracić. NIe rób żadnych wyrzutów, nie proś... Ja nie mówię, by tak przez całe życie :) Ale teraz, by on zaczał myśleć o co chodzi. Być moze właczy w nim się instykt łowcy :) i znów będzie chciał Cię zdobyć :) Kup kjsiążkę, czyta się rewelacyjnie. Jest o kbietach niezależnych, jak postępują by facet za nimi szalał i by je szanował :)

ja rozumiem, ze jest Ci zle po tym,co sie stalo,ale do jasnej cholery miarkuj slowa dziewczyno!!!!!! bo naglowek jest zwyczajnie ochydny..i nie na miejscu..zwlaszcza , ze sa tu osoby, ktore naprawde borykaja sie z powaznymi problemami zdrowotnymi a ktore prosza o pomoc:(

Gość Lolina
No to postaraj sie z nim poagdać siostra....nie rycz tylko spróbuj naprawić!!hehe..ile masz laty wogóle?? a yak wogóel ile z nim byłaś?

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
prawie 3 lata mam 23

Ze mna tez zerwal facet, po dwoch latach, pare minut temu...tez zebralam o jego milosc, plakalam, tak bylo przez dwa tygodnie, ale teraz juz postaram sie zmienic, skoro on zrywa ze mna co drugi dzien, to chyba nie ma sensu tego ciagnac. Zmienie sie, ale nie dla niego, tylko dla nowej milosci...Mam nadzieje ze mi sie uda. Nie wiem ile to boli, bo nigdy tego nie czulam, ale co nas nie zabije to nas wzmocni, takze glowa do gory:-) Gdybys chciala pogadac ahahhhhhhhhhhhhhh to pisz na mojego maila. Ja nie mam przyjaciolki ktora mnie pocieszy, ale moze razem dojdziemy do tego co robimy zle. filis177@wp.pl

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
up?

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
niklt

Gość ahahhhhhhhhhhhhhh
upupupupup

Gość gość
Przczytaj też książkę kobiety które kochają za bardzo aby w przyszłości lepiej zrozumieć swoje zachowanie.Nic na siłę ,lepiej rozejść sie teraz niż za 3lata ,głowa do góry jeszcze będziesz szczęśliwa z innym,pozdrawiam.