Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natie

ciągle suche, spierzchniete usta!

Polecane posty

Gość natie

witajcie! od jakiegos czasu, a dokladnie od zazywania tetracykliny mam strasznie suche, spierzchniete usta. caly czas smaruje sie pomadka chap stick, ktora bardzo dobra jest..ale jak juz mi zejdzie, zwlasczza pod wieczor znow mam usta cale suche...czy znacie jakies sposoby na trwale nawilzenie tych ust??

Gość fryta
miod!!!!! rob sobie oklad z najlepiej cieplego miodu!!!! posmaruj np na noc ...w ciagu dnia tez stosuj:) i do tego taka slodziutka bedziesz...hihi

Gość życzliwa_M
polecam pomadkę Bebe - bardzo dobrze nawilża i jest świetna, a w dodatku tańsza od Neutrogeny! Możesz usta smarować miodem to też jest sposób na suche usta - tylko musisz go trochę na nich potrzymać - a nie zlizać ;)

Gość agniess
Mi by nie chciało się smarować ust miodem. Wole pomadkę nivea Milk & Honey. Ale moja ulubiona to Velvet Rose

Gość kaskaaa
miod jest super bardzo pomaga i zawsze ktos go moze zlizac :P

Gość orzech-24
moja dobra rada - idz do apteki i kup maść witaminową z wit a i e to stary trick kosmetyczek i wizażystów kremuj 2 -3 razy i będzie ok. a maść jest niedroga kosztuje ok 3- 5 zł

Gość albo kup sobie tisane-balsam
do ust. również w aptece......

Gość gość
Przecież mnóstwo osób tak ma. U mnie pomaga balsam do ust HB - podejrzewam, że w waszym przypadku będzie podobnie. Jest naturalny. Musicie tylko pilnować systematyczności i wszystko powinno być w porządku. Też nienawidzę uczucia suchych ust, szczególnie w dotyku.

Gość gość
Również miałam problem ze spierzchniętymi ustami, ale zaczęłam stosować balsam JUICY JELLY od Bielendy, dzięki któremu udało mi się z nim uporać. Nie tylko intensywnie nawilża usta, ale również nadaje im przyjemny, różowy kolor... Szczerze polecam!