Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem

czy dziewczyną podobają się jeszcze romantycy?

Polecane posty

Gość krtht
te wierszyki to może sobie odpuść (tzn bez jakiś rymowanek), ale takie inne czułe teksty są jak najbardziej wskazane, obrona własnym ciałem innet temu podobne zachowania też!! - tak mysle. tak trzymaj a jakby cie tak zostawiła przypadkiem to zgłoś sie na to forum tutaj zaraz cie złapiemy :):) pozdrawiam miłośniczki romantyków :)

Gość kika 087
a ja tylko w takich gustuje = :) w romantykach tylko sama jestem niepoptawno romantyczko az do bólu i żyje w swoim światku. mam lubego ukochanego ksiecia i nigdy mi nie jest mdło bo lubie słodkości :) hihi az za bardzo no ale coż jestem taka jakas dziwna zawsze taka byłam wiec to odrebny przypadek. z obserwacji tez zauważyłam ze niewiastu wolo takich "twardych facetów: do autora topiku : jeśli to twoja natura ze chcesz być taki po prostu czuły to taki bądz bądz sobo poprostu napewno znajdziesz kobiete ktora cie pokoch za to jaki jestes. a jeśli tej kobieciie z któro jestes nie bedzie sie to podobało to poprostu to nie jest ta jedyna bo przecież nie ma sensu idawać przez całe zycie kogoś innego i tłumić w sobie emocje i spontaniczne zachowania zycze powodzenia i badz sobo :)

Gość taki jeden X
niewiem --> szczerze? To nie warto być takim facetem, kobieta NIE traktuje cię poważnie, na poczatku jej się to podoba, a potem dostajesz w nos. Przykro mi ale kobiety takich jak my lubią ale tylko na początku, a potem pod byle pretektem mogą powiedzieć : ŻEGNAJ. Lepiej się nie wychylać, że woli się spacer po zachodzie słońca niż picie piwa i wspólne bekanie ;) . Lepiej nie pokazywać nadmiaru uczuć, bo ktoś taki przestaje traktować powaznie twoje zamiary i zaczyna sie tobą bawić, myslisz sobie, że teraz jest to super hiper, a tym czasem kobieta myśli jak się z tobą pożegnać. Nie próbuj udawadniać że ci na niej zależy, bo ona ten płomień miłości bardzo szybko w tobie wygasi. Nie pisze tego na przykładzie jednej kobiety lecz kilkunastu, które już poznałem. Lepiej zaszpanuj im czymś co wzbudzi ogólny zachwyt, tj. nie tylko niej lecz też i w jej otoczeniu. W skrócie, każda kobieta, co stwierdzam z nieukywanym żalem, ma w sobie wiecej blachary, niż ci się wydaje. PS. Popracuj nad pisownią.

Gość niepoprawna
Romantyczny facet? Dałam się nabrać.. Był czuły , ciepły , opiekuńczy, aż stwierdził, że to nie on, że tylko ja w nim takie uczucia budzę a to go przerasta i... znikł... co ja bym dała, żeby tylko spotkać takiego miłego goscia typu "ciepła klucha"... ale to tylko niespełnione marzenie...

Ja stawiam na \'szczypte romantyzmu\'. Jest to przyjemne ale co za duzo to niezdrowo. Jak zdarza sie to raz na jakis czas to sie to moim zdaniem bardziej docenia. Osobiscie ie chcialabym takiego totalnego romantyka.