Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M_A_J_A

Czy to mi sie wydaje...

Polecane posty

Gość M_A_J_A

Gdziekolwiek rusze sie z moim chlopakiem ciagle mam wrazenie ze gapi sie na inne dziewczyny, usmiecha do nich i slini na ich widok. Jak przechodzi obok nas jakas dziewczyna to dyskretnie zerkam na niego i widze ze on sie beszczelnie na nia patrzy. A moze mam juz jakas schize? Sama niewiem.

Pewnie masz rację, to normalne że facet ogląda się za ładnymi babkami. Skoro Cię to drażni to powiedz mu o tym. Niektórym kobietom jest przykro gdy ich mężczyzna ogląda się za innymi kobietami, ale nie wszyscy faceci o tym wiedzą.

Gość M_A_J_A
Mowilam mu to. Ale on twierdzi ze wydaje mi sie i ze jestem przewrazliwiona. Moze i jestem przewrazliwiona (poprzedni facet mnie zostawil po 3 latach) ale napewno nie slepa.

Hmm... a może mówisz to napastliwym tonem? Albo pełnym pretensji? Jak nic nie pomoże zacznij się ostentacyjnie oglądać za facetami. Zobaczymy jak to przeżyje :) Ja się tym problemem nie przejmuję akurat. Niech sobie ogląda, ważne żeby nie dotykał ;)

Gość M_A_J_A
Dzieki, chyba tak zrobie zaczne ogladac sie za jakimis przystojniaczkami.

Gość aga777
ja niestety mam taką samą sytuację :( gdziekolwiek wyjdziemy widze jak zerka na inne dziewczyny.. i najgorsze jest to, że on twierdzi że wcale sie nei patrzy ale tego nie da sie nie zauważyć czasami. Mówiłam mu tyle razy że to jest nie fair ale też słysze ze jestem przewrażliwiona :( po co faceci jesteście z dziewczynami skoro i tak gapicie się cały czas na inne? ja chyba zaczne robić tak samo, ciekawe jak sie bedzie czuł!!!

Gość a niewazne kto..
nie wierze , ze kiedy przejdzie obok was jakis przystojniak mimo woli nie spojrzycie na niego.. jest to normalna sprawa.. pomyślcie , ze facet zna sie na pieknie i nie jest jakis drewniany

pewnie ze kazdy zerka:) ale pochwala dla takiego który robi to dyskretnie! mój facet kiedyś leżąc obok mnie na plaży zerkał na panne kawałek dalej( była bez stanika- pipa! jedna)- a gdy to zauwazylam stwierdził ze on na tego kolesia sie patrzył co obok siedzi bo śmieszny z niego gość! tak mnie to rozbawiło:) ze nawet sie nie wkurzyłam niestety- widac nie umie byc dyskretny...

Gość nie kazdy
:O

Gość Nie_nie_nie
a te co sobie wmawiaja, ze kazdy tak robi, wiec jest ok albo trzeba to zaakceptowac to...no coz:O wspolczuje, zescie trafily na takich glupkow:O ale dziewczyny sie nie szanuja:O

Gość Nie_nie_nie
a te co sobie wmawiaja, ze kazdy tak robi, wiec jest ok albo trzeba to zaakceptowac to...no coz:O wspolczuje, zescie trafily na takich glupkow:O ale dziewczyny sie nie szanuja:O

Gość Nie_nie_nie

Gość Nie_nie_nie