Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniecha88

moze mi ktos pomoc pocieszyc ???

Polecane posty

Gość agniecha88

Robilam test 13 dni po stosunku i byl negatywny robilam ten 6 dni po stosunku ale wiem tez ze nie zawsze moze wykryc ciaze....teraz sie zaczynam powaznie martwic bo mam tem powyzej 37 stopni i jakos dziwnie sie czuje zmeczona :( boje sie ze jednak to ciaza :( jutro ide do gin choc i tak nic pewnie nie stwierdzi :( boje sie ze wpadalam choc kochlam sie w gumce bez wytsryku :( hmm a moze to tylko moje obawy ze sobie wmawiam ta ciaze :( jejciu zaczyanm sie obawiac slyszlam ze kobiety w ciazy maja taka tem ale tez w 2 polowie cyklu jest taka wysoka i ze spada w dniu okresu a ja okres mam miec za niecale 2 tyg :( boje sie :(

Gość Kalinkaaa
A sio mi stad!!! juz dosc takich smieciuchow bylo!!!

Gość agniecha88
wiem przepraszam :( ale moze ktos byl w podobenj sytuacji :( bo juz sama nie wiem cio myslec :( boshe jak ja moglam wpasc w takim wypadku :( sama nie wiem cio myslec :( czy ten stres i moja wyobraznia :(

\"kochlam sie w gumce bez wytsryku\".I ty sie boisz ze jestes w ciazy???A wiesz wogule jak dochodzi do zaplodnienia?Sperma musi sie dostac do pochwy(to tak w skrocie)A skoro kochaliscie sie w gumce i nie doszlo do wytrysku to jaka ciaza???No chyba ze jestes wiatropylna!

Gość cale zycie z wariatami
a tak nawiasem mowiac to lekarz tak szybko nie sprawdzi, ze jestes w ciazy Najwczesniej mozna ja wykryc oczywiscie testem, a ginekolog robi badanie usg przez pochwe i moze moze cos zobaczy Idz na spacer odstresuj sie i napewno nie jestes w ciazy bo niby jak mialo dojsc do zaplodnienia?

Gość nunia
Robilam test pre test i nic nie wykazal a cio do tego ginekologa to bylam sie spytac zaraz po stosunku czy powinnam wziasc Postinor bo gumka to niby dobre zabezpieczenie jak dobrze sie ja uazyje i z tego cio ja mu mowilam to tak bylo i ze jeszcze bez wytsryku wiec o ciazy nie ma mowy chyba ze ten plyn ale on i tak sie zatrzymal w gumce....

Gość nunia
To byl 2 dzien po okresie trwal on 6 dni i mam cykle od 31 w gore nigdy krotszych nio moze raz w roku mam 28 dniowy

Gość gość
Pocieszenie : Ciesz się błuhahihuhehehihi i nie smuć r'y'ja.

Gość Cleo1976
No i znowu ten nieśmiertelny mit "dwa dni po okresie." Dziewczyny, wbijcie sobie do głowy, że zajście w ciążę NIE zależy od tego, który to był dzień po okresie.Ba, nie zależy od tego, który to był dzień cyklu.W ciążę można zajść i siódmego, i trzydziestego siódmego dnia cyklu! A nawet czwartego dnia miesiączki.Jeżeli ktoś miał chociaż jeden cykl w życiu krótszy niż 28 dni, musi pamiętać o tym, że na pewno bezpieczne są tylko pierwsze 3 dni krwawienia.Jeżeli macie wszystkie cykle dłuższe, niż 28 dni-pierwszych 5 dni okresu.Nauczcie się obserwować, a nie liczyć!