Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria qqq

Twoj facet i striptiz

Polecane posty

Dziewczyny, jak zareagowalybyscie gdybyscie sie dowiedzialy, ze Wasz facet byl z kumplami w lokalu i ogladal striptiz? Bylybyscie zazdrosne czy nie przeszkadzaloby to Wam ? Wolalybycie zeby wam o tym powiedzial, cyz raczej nie ? Faceci a co wy myslicie na temat striptizu? Czy uwazacie, ze ogladanie tego typu \"ekscesow\" jest OK czy raczej nie fair wobec partnerki? Powiedzielibyscie jej o tym ze byliscie na takim wystepie? Co myslicie kiedy ogladacie te wyginajace sie na drazku kobity? Podnieca Was to (w DOSLOWNYM sensie)? Piszcie !!!

Gość bułabuła
Ja umówiłam się z moim facetem, że razem pójdziemy na striptiz :)

Gość Anitaxx
Ja osobiscie bylabym wsciekla!Chyba bym mu zrobila na zlosc i tez poszla poogladac jakis facetow jak sie przede mna rozbieraja!!

e tam... wielka afera. nie raz byłam w klubach go go, czasami ze swoim byłym i doprawdy tam panuje taka oziębłość, że faceci są bardziej sfrustrowani niż podnieceni. striptizerki to tylko ciała i ruch. nie mają duszy i tego czegoś. widziałam tam sporo nudy - nie tylko swojej...

Gość a ja bym
sie wkurwila na faceta i to strasznie, kazdy reaguje inaczej, dla mnie nie ma czegos takiego, tak jak ostatnio na wieczorze kawalerskim mojemu kumplowi ktory mial sie ozenic sprowadzili jakas dzikwe ktor miala zrobic striptiz i jak dotykal wszedzie jak ona to robila, ja bym nie chciala byl moj dotykal inna