Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgonek_

KOnsultantka Avonu , Oriflame ....

Polecane posty

Gość littleblackdress
i ja poproszę jeśli można :) littleblackdress@o2.pl

Gość też .
Ja też poproszę marzolek@poczta.fm

Gość i ja tez...
adzia_21@o2.pl

mam pytanie magnolek do Ciebie w jaki sposob te produkty moga sie same sprzedawac ?? tak bez niczyjej pomocy??

Do Pytającej :) Normalnie , wystarczy powąchac i zawsze każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość też prosze o ten katalog
monisiak1988@o2.pl

Gość rybeńka
ja również poproszę!!! ruda_achajka@wp.pl

Gość
hejka:):) ja tez poprosze ten katalog :) 🌻 jusztyna@buziaczek.pl

Dzieki za katalog Malgonek.hehe.....sama sie zaopatruje w Federicu od dawna,bo chlopak kolezanki w tym siedzi,ale nie wiem ile sie zarabia na sprzedanej buteleczce perfumek...moglabys mnie oswiecic:P bo nie wiem czy jest sens w to wchodzic widzac co sie dzieje w avonie czy oriflame:/

Gość Marcyska
a oco wogole w tym chodzi?

Gość
malgonek_ ---> chetnie poznałąbym szcxzegóły, jeslibys mogla przeslij na maila :) jusztyna@buziaczek.pl

magnolek juz jest mail...tam gdzioe ma byc...jesli mozesz to przeslij szcegoly... pozdrawiam i z gory dziekuje

Jak jest mail , to i informacje są :):) Powolutku wysyła mi tu komplet danych do Ciebie :) Pozdrawiam :)

Malgonek, moge prosic o najnowszy katalog na maila!? ewka_ost@wp.pl

malgonek ponawiam pytanie...sa jakies korzysti z tego,ze rozprowadza sie te perfumy u znajomych czy wychodzi sie na zero albo sie doplaca jak w avonie czy reszcie?:P jak nie chcesz pisac na forum to napisz na maila... basiulek0@buziaczek.pl z gory dzieki 🌼

czesc! dzieki za wyslanie informacji👄 ale cos dalej nie wiem czy sie skusic:/ nie jestem taka pewna czy interesy w necie to pewne interesy:P jak cos to wyslij mi na maila umowe,a ja jak sie zdecyduje to sie odezwe,cio?

a zastanawia mnie tez jeszcze jedno....hehe....masz w tym jakis interes,ze chcesz aby inni sobie troszke kaski zarobili?:> bo wiesz....wiekszosc osob to sepy....biora wszystko dla siebie i sie z innymi nie dziela :P

wiesz co....wyslij moze jeszcze raz,bo nic cholerka nie dostalam na maila :/ a tak na marginesie od jakiego czasu w tym siedzisz i czy to naprawde nie wymaga zadnego wkladu finansowego?:>:>:> i czy ktos oprocz mnie z tego forum zainteresowal sie ta oferta? bo ciekawa jestem :P:P:P

Ja zaczełam bez zadnego wkładu finansowego , każdy ma swoje ulubione zapachy :) oczywiście masz mozliwość nabycia startera z wszystkimi zapachami :) piekny , po czasie mozna kupic dla zainteresowanych :) Sprawdz na www.perfumy.fm ile osób sobie dorabia