Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgonek_

KOnsultantka Avonu , Oriflame ....

Polecane posty

Gość goniaaaa
ja tez bym chciała katalog jezeli moge poprosic gosia19922@buziaczek.pl

Gość ta firma
to Federico Mahora - sprzedają perfumy. starter 70 lub 90 zł.

Gość co z probkami
ok, nie trzeba kupowac startera ale jesli bym chciała pozniej dokupic jakies probki nie wszystkie to jest taka mozliwosc? i gdzie? przysłaliby mi w paczce razem z perfumami czy mozna kupic tylko w jakims centrum obslugi czy biurach terenowych? i jaki koszt pojedynczej probki? z góry dziekuje za wyjasnienie

W każdej chwili możesz dokupic starter ,oraz próbki wybranych zapachów ( 1 próbka - 1 zł) zamówienie składasz razem z perfumami :) i gotowe :) oczywiście wszystko przywozi Ci kurier :)

Gość co to takiego
i co to ma być? dostałam ten katalog na maila i stwierdzam że to jakieś nieporozumienie? nic z tego nie zrozumiałam, jakie to są perfumy? sory ale to napewno jakiś badziew.

zapraszam na stonę http://www.perfumy.fm , nie spotkałam jeszcze osoby , która kupiła sobie u konsultantki perfumy i nie wróciła po następne :) chociaż ... napewno sie znajdzei ktoś komu i tak nie bedą odpowiadac ;) :P

Gość Aguśkaaaa
moge równiez prosic?:) aga167@wp.pl wielkie dzięki:)

Gość cola light
chcialby ktos cos z katalogu 11?? zabrze

Ja tez zapraszam do obejzenia katalogu http://my.oriflame.pl/rwolosz tu można obejżeć katalog i zapisać sie do klubu. Na dzieńdobry 23% taniej od ceny katalogowej. Żadnych zobowiązań. Dla aktywnych prezenty i wyprzedaże 70%taniej Zapraszam

Gość domi1_23
Witam! Ja jestem konsultantką Oriflame. Dobre ceny promocyjne. A Tonik łagodzący z serii ALOE 10% taniej!!!, niż w cenie katalogowej. Zapraszam! Sprawdź sama.

Gość domi1_23
Co Kasiunia, o co prosisz?

Ten katalog który poleca założycielka topiku no i w sumie jakby ktoś miał katalog avonu 13?Też proszę na meila odpisujce jakbyście mogły!Podaje meila:kasha14@buziaczek.pl mua:**

o ktoś mi sie tu pod topic podpioł ;) zapraszam na email zainteresowane panie :) pracy mam duzo wiec nie za wiele zostaje na net czasu :) pozdrawiam mlagonek@o2.pl

Gość malaa
ja tez chcialabym zobaczyc!!

Gość **YEKATERINA***
ja tez chcem..fightergirl1@autograf.pl

Gość olka_19pps
jezeli to mozliwe to ja tez bardzo poprosze ola_dream@o2.pl z gory dziekuje!!!

Gość Muuuminkowa
ja tezzz ;D theora1@poczta.fm

Gość sok jabłkowy
jestem konsultantką Oriflame od kwietnia 2006 i szczerze polecam. jesli masz jakieś pytania lub chcesz się zapisać to zapraszam: olusia1111@tlen.pl

zapraszam osoby chetne do kupowania kosmetyków Oriflame po cenie katalogowej lub 23% taniej. szczególnie zapraszam osoby z Bydgoszczy, Żnina i okolic :)

Gość bnvbn
Witam. Mam do zaoferowania pracę ( stałą lub dodatkową to już od Ciebie zależy). Konsultant: - nie płaci kar za nie składanie zamówień - kupuje z 30% marżą - może zamówić tyle produktów ile chce - może zwrócić produkty które się nie spodobały na gwarancję satysfakcji - może uczestniczyć w bezpłatnych szkoleniach - zawsze otrzyma pomoc wsparcie od swojego sponsora ( mnie ) - ma możliwość zdobywania nagród i prezentów Zapisując się do Oriflame nic nie tracisz. Za zrezygnowanie z bycia konsultantem nie ma żadnych konsekwencji. Przyłącz się do nas zarabiaj i twórz własną grupę. Zapisać się może osoba która skończyła 16 lat. Więcej informacji na bilka_14@tlen.pl lub na gg 6574666 Zapisując się teraz możesz zyskać : https://poland.secure.oriflame.com/promocje/Ulotka_rekrutacyjna_7_9/rekrutacyjna.pdf 20 zł + 30 zł + 40 zł oraz wybrać prezent dla siebie Warszawa i okolice

Cześć! Zapraszam do wypróbowania kosmetyków Oriflame. Naturalne SZWEDZKIE kosmetyki. Dołącz do Nas a będziedz kupować po cenach hurtowych (-23%). Sprzedawaj kosmetyki koleżankom a otrzymasz rabaty, prezenty. Zapraszam.Warto. Aktualny katalog 13 - link na mojej stronie www. Kontakt: www.my.oriflame.pl/kasiaoriflame mail.oriflameofe rta@gmail.com GG: 8614643 tel. 796096452