Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desire1987

KATOWICE i okolice - gdzie najtańsze tabletki?

Polecane posty

Gość Desire1987

Jeśli ktos jest z Katowic lub Chorzowa (i okolice, Bytom, Ruda Śl. Siemianowice) to niech się podzieli info, gdzie można dostać najtaniej tabletki anty :) Mnie najbardziej zależy na HARMONECIE... ale dla innych dziewczyn pewnie przydadzą się też informacje na temat cen innych pigułek :)

Gość o.o.o.o.o.o.o
nie wierzę, ze nikt nie jest z tych stron... pomóżcie potrzebującym kobitki :)

Gość mimisss
Czesc ja jestem z Pszczyny i biore novynette za ktory place 25.50. Kupuje tabletki w najtanszej aptece w calym miescie (apteka pod baranem obok rynku)

Gość kurcze kiedys
dostalam taka ulotke apteki w chorzowie gdzie leki i m.in tabletki byly naprawde tanie , tylko niestety nie mam tej ulotki:(

Gość Desire1987
podejrzewam, że chodziło o aptekę na strzelców bytomskich w chorzowie.. jak na razie jest to najtańsza apteka jaką znalazłam :) ale jestem pewna, ze są jeszcze tańsze ;)

Katowice, ul. 3 maja, obok miesnego sklepu. Apteka Słowiańska II Cilest - 33,00 Pozdrawiam

Jeanine najtaniej znalazlam w aptece na Mickiewicza (obok Skarbka) - 35 zł

Gość Desire1987
poważnie w tej Euro aptece w Chorzowie na Wolce Harmonet jest taki tani?! hmm wydawało mi się że ta apteka jest dosyc droga, leki przeciwbólowe mają drogie.. ;) muszę się tam przejść i dowiedzieć czy cały czas jest taka sama cena Harmonetu :) będę wiedziała już gdzie kupic kolejne opakowanie :)

Gość chce odświeżyć

Gość najtańsza apteka
w Rudzie Śląskiej jest w Tesco Novynette 25.50 gdzie indziej kupowałąm nawet po 29 :(

Gość Desire1987
zastanawiałam się własnie czy w tych dużych sklepach mogłyby byc tańsze tabletki. w koncu skoro wszysto inne jest tańsze to może tabletki w attekach tamtych też ;) jutro pójdę na zwiady i dam znać ;)

Gość magda_007
Polecam Apteki Zdrowit - znajdziesz je w sumie w całym Śląsku, nie tylko w Bytomiu. Chodzę przynajmniej raz na miesiąc do apteki na ulicy Strzelców Bytomskich 250E i do tej pory nie było jeszcze takiej sytuacji, żebym nie dostał od razu leku, do tego jest całkiem tanio. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Gość natkee
Myślę, że jeżeli chodzi o katowickie apteki, Zdrowit jest dobrym wyborem. W Katowicach jest niby dużo aptek, więc ciężko wybrać, ale przynajmniej w Zdrowicie jest tak, że nie ma problemu z dostępem do leków, wszystko jest zawsze na stanie, co się bardzo chwali. Chodzi akurat o aptekę przy ulicy Radockiego 284.

Gość bendek66
Muszę często chodzić po leki na reumatyzm i zauważyłem, że dla stałych klientów sporo zniżek ma apteka Zdrowit. Ja akurat chodzę pod adres Joanny 20 w Rudzie Śląskiej. Może komuś się przyda.

Gość gość
niebawem otwarta będzie eapteka http://eapteka.pl/ tak więc przez internet kupimy tańsze leki. Czekam na jej otwarcie bo zapowiadają dobre ceny, promocje, nawet porady ekspertów

Gość tinaK
Na 1-go Maja jest apteka cztery pory roku, mają bardzo dobre ceny i dużą dostępność leków, take warto tam zajrzeć.

Gość gość
Dla pizy nie warto oszczędzać

Gość flamingani
Tabletek możesz sobie poszukać na tej stronie https://ktomalek.pl/apteki/katowice/M2469011/ad-1 - pokaże Ci gdzie masz je najbliżej i możesz je też przez nią zarezerwować w wybranej aptece w Katowicach. Całkiem wygodna opcja.